• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten hemen sonra hamile kalan var mı

ikooosss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
8 şubatta regl oldum en son 14 şubatta geri çekilmeyle iki kez arka arkaya ilişki yaşamıştık normalde döngüm 30 max 31 gündür sadece ilk birlikteliğimde şaşmıştı 3-4 gün kadar şuan 3 gün gecikmem var belirtilerim de var sizce mümkün mü normalde ihtimal vermiyordum döngünün 7. Günü olduğu için ama bugün işkillenip biraz baktım adetten hemen sonra hamile kalan birsürü kadın varmış

Yumurtlama olduysa ihtimal var fakat döngğn düzenliyse ihtimal çok düşer canım

Ben🖐🏻 ilk cocuguma reglin bittigi gun hamile kaldim. Gününü bilmek icin digerlerinde korundum o yuzden net bilgi

8 şubatta regl oldum en son 14 şubatta geri çekilmeyle iki kez arka arkaya ilişki yaşamıştık normalde döngüm 30 max 31 gündür sadece ilk birlikteliğimde şaşmıştı 3-4 gün kadar şuan 3 gün gecikmem var belirtilerim de var sizce mümkün mü normalde ihtimal vermiyordum döngünün 7. Günü olduğu için ama bugün işkillenip biraz baktım adetten hemen sonra hamile kalan birsürü kadın varmış
Uygun koşullarda sperm rahimde 5 gün bile yaşayabilir.

Ben adetten hemen sonra hamile kaldim cunku ovulasyon testi yapiyodum 9 gun basladim 18 gune kadar yaptim yumurtlamadigimi dusundum o ay hamile kaldim 7 yada 8 gun yumurtladigimi dusunuyorum iliskide o zaman oldu zaten

Ben adetten hemen sonra hamile kaldim cunku ovulasyon testi yapiyodum 9 gun basladim 18 gune kadar yaptim yumurtlamadigimi dusundum o ay hamile kaldim 7 yada 8 gun yumurtladigimi dusunuyorum iliskide o zaman oldu zaten
Peki normalde regl döngü uzunlugunuz nasildi , erken yumurtlama olanlarin genelde 26 gün gibi kisa döngüde oldugu yaziyordu

Back
X