- Konu Sahibi Solgun Papatyalar
Merhabalar hanımlar adetim bitti ertesi gün beri değerlendirdim eşim farklı şehirde calisyur ve 10 gün izinde diye acaba adeten hemen sonra gebelik ihtimal varmı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba adetime 7 gün var 7 eylülde yumurtam catladı bugun ovulasyon testim silikti sebebi nedir acaba?Hayır ama düşük olan şöyle bir ihtimal var, adetin bitti, ovülasyonun 3-4 gün sonra başladı ve başlar başlamaz yumurtlama olup tutundu. (Sperm 4-5 gün yaşamalı tabii bu durumda da) Çok düşük bir ihtimal ama bu. Bu konuda adet başladığı andan itibaren 14. Gün yumurtlama olur şeklinde bir genelleme var, kişiye göre değişir ama yine yakın zamanlar oluyor. En ideal adetten 4-5 gün sonra denemeye başlayıp adete 5-6 gün kalana kadar 2 günde bir korunması ilişki yaşamak oluyor. Özetle adetten 1 gün sonra tutması mucize olur.
Canım ben ilk gebeliğimi adetim bitti bir gün ara verip ilişki oldu o zaman tutmuştu ve tek bir kere olmuştu adet bitimi o zaman hamile kalmıştımMerhabalar hanımlar adetim bitti ertesi gün beri değerlendirdim eşim farklı şehirde calisyur ve 10 gün izinde diye acaba adeten hemen sonra gebelik ihtimal varmı..
Yaaaa mutlu oldum yorumunuza umut oldu yaCanım ben ilk gebeliğimi adetim bitti bir gün ara verip ilişki oldu o zaman tutmuştu ve tek bir kere olmuştu adet bitimi o zaman hamile kalmıştım
Evet tek bir kere olmuştu adet bitiminde hemen allahın işi tutmuştuYaaaa mutlu oldum yorumunuza umut oldu yatek bir ilişki ile dime sizkisi
Regl bitiminde bittiği günü değerlendirip hamile kalan ben. Ellerinizden öper 2 yaşında şimdiMerhabalar hanımlar adetim bitti ertesi gün beri değerlendirdim eşim farklı şehirde calisyur ve 10 gün izinde diye acaba adeten hemen sonra gebelik ihtimal varmı..
Herkes bana iki adet arasi yumurtlama demsti aksine bende adet biter bitmez hamile kaldim kisiden kisiye degsisyor cnm suan gebeyim darissi sana ve isteyen herkeseeMerhabalar hanımlar adetim bitti ertesi gün beri değerlendirdim eşim farklı şehirde calisyur ve 10 gün izinde diye acaba adeten hemen sonra gebelik ihtimal varmı..
Evet tabikide kurban olduğum Allah isterse benim önce umudum Allah sonra bizEvet tek bir kere olmuştu adet bitiminde hemen allahın işi tutmuştu
İnşallah banada nasıp olur ya yoksa eşimle hep tartışma Allah bağışlasın sizeRegl bitiminde bittiği günü değerlendirip hamile kalan ben. Ellerinizden öper 2 yaşında şimdi![]()
Benim ilk gebeligim biter bitmez olmuştu tarih atmıştım yumurtalama vaktinde tutmuştu bile demmeki adet ortasi degilmis yumurtlama denen sey amaa 4 ay önce kürtaj oldumHerkes bana iki adet arasi yumurtlama demsti aksine bende adet biter bitmez hamile kaldim kisiden kisiye degsisyor cnm suan gebeyim darissi sana ve isteyen herkesee
Ben de bu ay Reglin bittiği gün değerlendirdim. İnşallah sizinki gibi tutarRegl bitiminde bittiği günü değerlendirip hamile kalan ben. Ellerinizden öper 2 yaşında şimdi![]()

Hayırlısını ve sağlıklı olmasinj dileyin benim tuttu ama sonuç hüsran kürtaj oldumBen de bu ay Reglin bittiği gün değerlendirdim. İnşallah sizinki gibi tutar![]()
Olur inşallah artık bunaldim düşünmekten bu ay bu ay demekten çok zor kucağı bos olanlar insan hep gözü çocuklarda inşallah geçer bu günler hepimiz içinBende bu ay adet bitimi hemen yumurtladım değerlendirdim ama olmadı
Allah'tan ümit kesilmez canım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Çok geçmiş olsun.Hayırlısını ve sağlıklı olmasinj dileyin benim tuttu ama sonuç hüsran kürtaj oldum
Amin amin tabikde teşekkür ederimAllah'tan ümit kesilmez canım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Çok geçmiş olsun.