Adetten kesilir kesilmez gebe kalanlar var mı?

Ksmdaskbskdr

•الحمدلله•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
228
93
13
Bu soruyu çok merak ediyoruz adet biter bitmez ilişkiye girip hamile kalan var mı mümkün mü ?

Ben 13 haziran SAT. Adet bitti 1 yada 2 kez ilişkiye girdikten sonra hamile kaldım ve şu an 25. haftadayım. Rabbim herkese kolaylık versin, kimseye aratmasın..

Hatırladığım kadarıyla 5 6 gün sonra oldu. Ben yumurtladığımı şeffaf akıntılardan anladım. İlk denemede hamile kalacağımı pek sanmıyordum ve netten takip edecektim ama çok şkür gerek kalmadı. Rabbim ilk denemede verdi çok şükür.

Hatırladığım kadarıyla 5 6 gün sonra oldu. Ben yumurtladığımı şeffaf akıntılardan anladım. İlk denemede hamile kalacağımı pek sanmıyordum ve netten takip edecektim ama çok şkür gerek kalmadı. Rabbim ilk denemede verdi çok şükür.
Anladım canım ne güzel Rabbim bizede nasip etsin inşallah

Benim de sat 30 kasım ve benim yumurtlama belirtilerim başladı. Uzayan akıntı ve agrı. Bu konuyu bi türlü anlamıyorum ama. Şimdi ben bugün yumurtluyorsam yumurtlamayla adet arası 14 gün diyorlar, o zmn bi sonraki adet başlangcım 22 aralık ama benim döngüm 30 günü buluyor. Anlayan biri varsa nolur bana açıklasın

Back
X