Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adetten önce negatif olup sonra pozitif olan var mı ??
Canım bende dün yaptım adetime 5 gün vardı ikinci çizgim silik çıktı ama sorunu tam çözemedim anlıyamadım yan
Biraz acele etmişsin canım geç döllenme ise betan doğru sonuç vermez adetinin geçmesini beklemelisinİnşallah hamilesindir . Ben beta yaptim 6 gün var reglime 0 sonuç çıktı
İnşallah öyledir, valla görünce ne yalan söyleyim üzüldüm sen bugunde yaptin mi testBiraz acele etmişsin canım geç döllenme ise betan doğru sonuç vermez adetinin geçmesini beklemelisin![]()
Hayır ben birdaha yapmadım adetimi bekliyorum benim bi önceki düşüğümdede aynı şekilde çıkmıştı silikti ama 7 haftalık düşükle sonuçlandıİnşallah öyledir, valla görünce ne yalan söyleyim üzüldüm sen bugunde yaptin mi test
Anladim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bir an önce hamile kalirsinHayır ben birdaha yapmadım adetimi bekliyorum benim bi önceki düşüğümdede aynı şekilde çıkmıştı silikti ama 7 haftalık düşükle sonuçlandı
İnşallah guzel haber alırsın banada haber verir misin merak ettimBenimde adetten 6 gün önce yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı . Bugün regl günüm olmadım bugün test yapmicam ama çok merak ediyorum
Tamam yazarım buraya inşallah unutmamİnşallah guzel haber alırsın banada haber verir misin merak ettim
Ayni durumdayız canim ben erken testlerden yaptım çıkmadıAnladim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bir an önce hamile kalirsin
Kaç gün var regline , ben doktor muaynesiyle takiple denedim birde doktor dedi gözüküyor suan denemeye baslayin diye negatif görünce çok sasirdimAyni durumdayız canim ben erken testlerden yaptım çıkmadı
Bizde yumurtlama takibi yaptık regl bugünle birlikte 2 gün geçtiKaç gün var regline , ben doktor muaynesiyle takiple denedim birde doktor dedi gözüküyor suan denemeye baslayin diye negatif görünce çok sasirdim
Benim ilk gebeliğim aynen Dr yumurtami görmüştü ultrason görüntüsünü de verdi ilk halin diye gösterirsin diye gülümseyip vermişti cidden öyle olmuştu o ay hamileydimKaç gün var regline , ben doktor muaynesiyle takiple denedim birde doktor dedi gözüküyor suan denemeye baslayin diye negatif görünce çok sasirdim
Adet günü negatif çıktı 3gun sonra pozitif çıktı.Adet tarihini bekleyinKızlar adetten önce negatif olup sonra pozitif olan var mı ??
Adet 3 gün geçince idrar testi mi yaptınız evdeAdet günü negatif çıktı 3gun sonra pozitif çıktı.Adet tarihini bekleyin
Evet ,yapmayacaktım hiç beklemiyordum çünkü yapar yapmaz çizgi göründüAdet 3 gün geçince idrar testi mi yaptınız evde
Hayırlısı loşun canımm beenim bende ayni durumdayım yapmaya korkuyorum 3 gün geçtiEvet ,yapmayacaktım hiç beklemiyordum çünkü yapar yapmaz çizgi göründü