Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah öyledir.benim daha 8 gün var ve sadece göğüslerimde hassasiyet var başka bişey yok.ama bir çok kişi hamilelik öncesi gaz sorunu yaşamış.inşallah öyledir
selamm
adetime 10-8 gün kala gögüslerimde sisme oldu ama cok hafif. ve uclari hassaslasti. bu adetten önce hep olur dedim bende. ama tek bir farklilik vardi oda gögüsümdeki mavi damarlarin belli olmasi. ilk baslarda cok hafif sonraki günlerde baya belli oluyordu böyle harita gibi. korktum noluyor gögüslerime diye hastalikmi diye meger süt kanallarimmis :).
insallah hamilesindir canim
4 gün kaldı adetime .göğüs acım gittiiiii..... karnım ağrıyorrrrr
offfffff herhalde erken gelecek adetim.
:1no2:
btly canim neden kan testi yaptirmiyorsun? benim adetime aynen senin gibi 8 gün kala idrar testinde ve kan testinde pozitif cikti ama cok düsüktü yeni diye. 8 gün kala yaptim cünkü dedim eger negatif cikarsa bile daha erken o yüzdendir. o zaman adet günümde tekrar denerim dogru sonucu alirim erkenden moralimi bozmam düsüncesiyle gittim.test yapsan negatif biel ciksa moralini bozma adet gününde yap bence. sevgiler