• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten önceki belirtiler.....

btly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
147
19
118
Aydın
arkadaşlar adetten önce neler yaşadığınızı ne gibi belirtiler yaşadığınızı yazarmısınız?hamile kalmış olanlarda.artık kafayı yemek üzereyim.hamilemiyim değilmiim dye

canımn valla benim öle bü sürüşey olmadı çok uykum geliyodu gözümün önüne renkli renkli şeyler geliyodu hani baş dönmesinde olur bide göğsüm zaten küçüktü hiçde şiş felan olmadı bende belirtileri okuyodum ucu biraz acıyodu ilerki zamnlarda göğüs ucundaki kıl dipleri kabarmıştı hani ürperince oluyoya ben hamiş olmam sandım ama olmuşum çok dua etmiştim ama TABİ SONU HÜSRAN OLDU RABBİM BİDAHA VERİR İNŞALLH UMUDUNU YİTRME ÖPTÜM :1hug:

bilmiyorum kafayı kıracağım artık.beklemek kadar zor bişey yok.senin durumun nedir

aynen bende kırıcam göğüslerimde acı azaldı
uçlarıda acımıyor 5 gün kaldı adetime yaklaşık 5-6 gün önce başladı ağrımaya ama şimdi azaldı

mrb kızlar arkadasım bu ay klomen kullandı adetine 1 hafta var ve midesinde gaz varmış gibi sert ve şişlik varmış ve sık tuvalete gitmeye başlamış 1 hafta önce beliritiler olabilirmiiiiiiii

inşallah öyledir.benim daha 8 gün var ve sadece göğüslerimde hassasiyet var başka bişey yok.ama bir çok kişi hamilelik öncesi gaz sorunu yaşamış.inşallah öyledir

kızlar bugün adet günüm daha olmadım sadece sol göğsümde acımavar bide uçları acıyor.3 gün önce testte bişey çıkmadı.dün gece kasıklarımda ağrı vardı geçti.sizce olbilirmi arkadaşlar.

inşallah öyledir.benim daha 8 gün var ve sadece göğüslerimde hassasiyet var başka bişey yok.ama bir çok kişi hamilelik öncesi gaz sorunu yaşamış.inşallah öyledir

selamm

adetime 10-8 gün kala gögüslerimde sisme oldu ama cok hafif. ve uclari hassaslasti. bu adetten önce hep olur dedim bende. ama tek bir farklilik vardi oda gögüsümdeki mavi damarlarin belli olmasi. ilk baslarda cok hafif sonraki günlerde baya belli oluyordu böyle harita gibi. korktum noluyor gögüslerime diye hastalikmi diye meger süt kanallarimmis :).

insallah hamilesindir canim

btly canim neden kan testi yaptirmiyorsun? benim adetime aynen senin gibi 8 gün kala idrar testinde ve kan testinde pozitif cikti ama cok düsüktü yeni diye. 8 gün kala yaptim cünkü dedim eger negatif cikarsa bile daha erken o yüzdendir. o zaman adet günümde tekrar denerim dogru sonucu alirim erkenden moralimi bozmam düsüncesiyle gittim.test yapsan negatif biel ciksa moralini bozma adet gününde yap bence. sevgiler

mrb kızlar benimde adetime 1 hafta var ama sanki hastalanıcakmışım gibi kasıklarım agrıyo
midemde sürekli bi gaz ve sanki taş oturmuş gibi bi agrı var akşamları ateş basıyor normalde hiç ısınamam gögüslerimdede agrı var acaba hamilemiyim diyorum 4 aydır hüsranla sonuçlanıyor bu ayda artık kafama hiç takmadım ama yinede acaba diyorum

offfffffff kızlarrr offffffff bende belki sizden bişeyler öğrenirim dedim ama nerdeeeeee sizin gene 1 hafta var benim 3 gün geçti belim kopacak gibi ağrıyo birde idrara çok çıkıyorum ve kokulu yok mu görmüş geçirmiş bi yardımcı olsanız diorum:((((((( yok yok bu işin testten başka çözümü yok herhalde dimi??:((( onunda sonu hep hüsran oluyo anacım:(((

selamm

adetime 10-8 gün kala gögüslerimde sisme oldu ama cok hafif. ve uclari hassaslasti. bu adetten önce hep olur dedim bende. ama tek bir farklilik vardi oda gögüsümdeki mavi damarlarin belli olmasi. ilk baslarda cok hafif sonraki günlerde baya belli oluyordu böyle harita gibi. korktum noluyor gögüslerime diye hastalikmi diye meger süt kanallarimmis :).

insallah hamilesindir canim

inşallah.herkeste belirtiler farklı.birde bu kadar erken hissedilirmi.sende başka ne gibi belirtiler vardı

4 gün kaldı adetime .göğüs acım gittiiiii..... karnım ağrıyorrrrr
offfffff herhalde erken gelecek adetim.
:1no2:

4 gün kaldı adetime .göğüs acım gittiiiii..... karnım ağrıyorrrrr
offfffff herhalde erken gelecek adetim.
:1no2:

seni çok iyi anlıyorum.benim göğüs ağrılarımda hafiflemeye başladı.artık vücudumun dengesi bozuldu.bugün sabah sol kasığımdaki ağrıyla uyandım.adet sancısı diyeceğim ama hem tek taraflı olmaz hemde daha 22.gündeyim.bu kadar erken gelebilirmi.senin adetin ne zaman gelecek.

btly canim neden kan testi yaptirmiyorsun? benim adetime aynen senin gibi 8 gün kala idrar testinde ve kan testinde pozitif cikti ama cok düsüktü yeni diye. 8 gün kala yaptim cünkü dedim eger negatif cikarsa bile daha erken o yüzdendir. o zaman adet günümde tekrar denerim dogru sonucu alirim erkenden moralimi bozmam düsüncesiyle gittim.test yapsan negatif biel ciksa moralini bozma adet gününde yap bence. sevgiler

canımya giderim gitmesine ama bu ay aşılama yapıldı ve hormon ilaçları kullandım.şu anda gitsem pozitif çıkacak bu yüzden doğru sonuç elde etmek için perşembeye kadar beklemem gerekiyor.bu işinde en zor kısmı zaten bu:beklemek.ama bugün göğüs ağrım azaldı.sadece sol kasığımda ağrı vardı.yani yumurtamın geliştiği tarafta.başka hiçbir belirtim yok.ne akıntı,ne gaz sancısı,göğüslerimde damar felan yok yada mide bulantısı yok.bugün 22.günü.normalde bebek rahime yerleştikten sonra hissedeceksem belirtileri yarından itibaren başlaması gerek.çünkü benim yumurta 8 şubatta çatladı.:1no2::1no2::1no2:

Kızlar selam benımde belım agrıyo bıde koyu beyaz akıntım var olabılırmı sızce

benimde adetime 4 gün kaldı bendede beyaz bi akıntı varr..göğüslerim çok acıyor birde sabahları çok zor uyanıyorum resmen açamıyorum kendimii çoğu arkadaş bilir 8 aydır hamile kalamadım...bu ay inş. olmuştur şimdi bir sürü belirti var ama yazamıyorum yoksa dahada hüsrannnn :(((( eğer varsa bu ay tüm belirtilerimi yazıcam inş. vardır..

benim de adetime 5 gün var göğüslerimde falan hiç bir belirti yok bazen karnımda hafif karıncalanma oluyor ama beni düşündüren 2 gündür sarı renkte akıntım var.Sarı akıntı adet belirtisimidir acaba?

Back
X