• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten önceki belirtiler.....

benim de dün adet günümdü (ama 3 aydır düzensiz eskiden 29 u geçmezdi geçen ay 25 önceki ay 27 önceki ay da 33 oldu, geçen ay hesg ve historoskopi yüzünden erken oldum diye düşünüyorum.) 2 gündür sarımsı beyaz akıntım var eskiden adetten 1 hafta önce göğüslerim acırdı bu ay birşey yok. Bel ağrım var sadece başka hiç belirtim yok. Ama bizim eşimden dolayı bebiş olayımız çok zor (225.000 sperm sayımız) İhtimalin düşük olduğunu bilsemde heveslenmemek çok zor. Allah hepimize meleklerimizi verir İNŞAALLAH.

Arkadaşlar bi sitede erken dönemde görüldüğü üyelerce tahmin edilen belirtilerle ilgili liste yapılmış buraya ekliyorum.Bizde yeni yeni düşünmeye başladık allahım biran önce isteyen herkese nasip etsin.

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik , hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginde koyulaşma

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme

28-Mide kazinmasi (ALINTIDIR)

Son düzenleme:
Kızlar benimde adetim 5 gün geçikti akıntım var ama beyaz daha önceki aylarda kahverengi oluyodu internetten baktım 4 hafta 4 gün lük hamile olabilirsiniz yazıyo acaba bir test yapmalımıyım yoksa 1 hafta daha beklemelimiyim yardımcı olurmusunuz

artuk 4 gün kaldı ve kasıklarımda ağrı var ama tek taraflı.adet sancısı gibi değil.bilmiyorum sonuç ne olur

:nazar:merhaba;

umarım hepimize Allah hayırlı bebek nasip eder;
benim reglime 9 gün kala pembe-kahve akıntım vardı,3 gün sürdü ;günde 2-3 damla;bu kanama hamilelik belirtisi olabilir mi;yoksa başka bişey mi?cevaplarsanız sevinirim

kizlar bunyeden bunyeye farkliliklar olusabilir vucutta. Bakin benim adetime yakin sancilarim vardi ama gogusumde hassaslik veya agri hic yoktu. beyaz akintim bi ara coktu.dayanilmayacak kadar cok mide yanmalarim vardi. Sonra adetim gecikti ancak 8ci gunde testte belli oldu onceleri hep negatif cikmisti. fazla umutlanmadan sabredin adetinizden 1 hafta sonra yapin testi derim ben.

benim kasıklarım çok battı. ordan anladım zaten. bir de adet günümde aynı adet olucakmışım gibi karnım çok ağrıdı. oldum zannetmiştim hatta. adetten önce gelen aktıntım da oluyodu ve o hiç kesilmedi zaten hala devam ediyor.

merhaba arkadaşlar steye yeni üye oldum hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bu ay yine ümitliyim adetim 2 gün var bugün çok sancım oldu kesin oldu dedim ama olmamış inşallahta olmaz erken belirtilerde insan karnında seyirti hissediyo mu acaba bilen var mı

Merhaba Burcu1507 Ben de yeni üye oldum.
Bazen Film yada dizi seyrederken birileri birileriyle birlikte oluyor da hemen hamile kalıyorlar ya inan sinirleniyorum.O kadar kolaydı sanki diyorum kendi kendime.Ne zormuş.Habersizce hamile kalanlar ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller.
Benim de adetime 2 gün var.Bugün son adetimden sonraki 28.Gün.Dün akşam biraz kahverengi bir akıntı oldu.Adet gördüm sandım ama bugun hala birşey yok.Dün çok da ağrım vardı kasıklarımda bacaklarımda.
Yazılanları okuyorum da mide bulantım hep var.Koku hassasiyetim zaten hep yüksek.Farklı olarak belki Göğüs ucum çok hassas.Gaz desen var.Karnımda şişkinlik yumurta çatlatma iğnesinden sonra hiç inmedi zaten.Çok merak ediyorum.Sanki bu ayda tutmamış gibi geliyor ama bakalım hayırlısı...
Asudemm in müjdesine çok sevindim.Umarım sağlıkla hamileliğini tamamlar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Allah hepimize hayırlısını versin.
Sevgiler...

sinemse benimde bugün 28 günüm bugün kesin olacaktım olmadım. hatta bir ara kesin oldu dedim morelim bozuldu ama çok şükürki olmamış inşallah olmazda umarım hamişizdir siz ne zamandır korunmuyorsunuz benim 8 ay oldu ama 8 yıl gibi galiba bende çok abarttım bakalım umarım sorunsuz gelir bebişler

sinemse benimde bugün 28 günüm bugün kesin olacaktım olmadım. hatta bir ara kesin oldu dedim morelim bozuldu ama çok şükürki olmamış inşallah olmazda umarım hamişizdir siz ne zamandır korunmuyorsunuz benim 8 ay oldu ama 8 yıl gibi galiba bende çok abarttım bakalım umarım sorunsuz gelir bebişler

Merhaba Burcu1507
Ben 6 aydır korunmuyorum.Ama dediğin gibi çok uzun geldi.Her ay hesap yapıp ay sonunu beklemek çok yıpratıcı.Ama herşeyin hayırlısını istemek lazım.Sağlıklı sorunsuz gelsinler de ne zaman gelirlerse gelsinler bebeklerimiz.Yaşım 37 .Yaş da geçiyor her ay diğerine göre daha kötü sanki ama bekliyoruz.Belki bu ay olur:)
Moralini bozma diyeceğim ama gerçekten insanın canı çok sıkılıyor.Hadi hayırlısı hayırlı güzel haberlerini alırım inşallah.
Sevgiler...

bilmiyorum kafayı kıracağım artık.beklemek kadar zor bişey yok.senin durumun nedir

bende beklemedeyim bi buçuk ay önce düşük oldu canım bakalım bi haftam var regliye ayrlısı bu ay iki kere korunmadım eşim istemesede ama napim bebek öslemiyle yanıyor yüreciğim:ecrin_bebek:

Merhaba bu ayda umutlar adet görmemle bitti.
Yeni umutlarla yeni bir aya başladım.
sevgiler...

Merhaba kızlar bende yeniyim sınemse zaten her ay öyle olmuyo umutlarımızı hep bir ay sonrasına erteliyoruz bekle bekle bekle...

merhaba bende bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 3 gün var ama hiçbir belirti yok daha önceki aylarda adetime 7gün kala kasıklarımda ağrı olurdu şimdi ne olacak bilmiyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum CADIARZU

arkadaslar adetime tam 7 gun kala acık kırmızı kan geldi azıcık regly oldum sandım ama gecti .implantasyon kanaması olablirmi ? şimdi 3 gun var adetime ne zaman test yapmalıyım ?

merhaba bende bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 3 gün var ama hiçbir belirti yok daha önceki aylarda adetime 7gün kala kasıklarımda ağrı olurdu şimdi ne olacak bilmiyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum CADIARZU
benim 4. ayımdı klomen+ovitrelle kullanan herkesin büyesi her ay farklılık gösteriyor. benimde ağrı olurdu göğüslerim acırdı v.s. hep hamişim diye umud ederdim ama bu ilaç hormon ilacı olduğu için veya psikolojik olarak kendi bünyemizi hamileymişiz gibi hazırlıyoruz. inşallah hamilesindir cnm. mevlam hayırlısını versin.

arkadaslar adetime tam 7 gun kala acık kırmızı kan geldi azıcık regly oldum sandım ama gecti .implantasyon kanaması olablirmi ? şimdi 3 gun var adetime ne zaman test yapmalıyım ?

idrar testinde çıkmayabilir kan testi yaptırırsan belli olur inşallah hamilesindir.

merhaba karkadaşlar,bu ay benimde kasıklarımda çok ağrı oldu göüslerim çok şişti damarları belliydi baya,normalde 28 29 günde adet oluyordum ama bu ay 34 gün oldu akıntım sık tuvalete gitmembelirtiler çoktu yani çok heveslendim ama bugün 34.günde adet oldum acaba hamile olabilirmiyim,aynı durumda olanlar varsa yazsın

Kızlar Merhaba,
Biliyorsunuz bu ay adet gördüm ve umutları bu aya bırakmıştım.Geçen hafta tansiyonum sürekli yüksekti.Karnımda kocaman şişti.Zaten çatlatma iğnesiyle birlikte şişmişti.Ama son zamanlarda çok şişti.Yürümek merdiven çıkmak zorlaştı.Bir anda 2 kilo aldım.Dün biraz kanamam olunca çok endişelnedim.Yine internette Bir doktorun sayfası var hemen oraya yazdım .Bana hemen kan testi yapmamı ve doktoruma acilen gitmemi önerdi.Doktorumu aradım ulaşamadım.O beni akşam evden aradı durumu anlattım.Hıımm kist oluşmuş olabilir çok ağrın olursa pazartesi gel bakalım dedi.Çok bozuldum.Sabah Hastaneye koştum.Soyadımı ssk da değiştirmediğim için işlem yapamadılar.Başka bir özel hastaneye gittim.Oradada SSK ile bağlantı kuramadıkları için işlem yaptıramadım.Eczaneden gebelik testi aldım ve yaptım .İki çizgi çıktı.bugun saat beşe randevu aldım doktorumdan bakalım dua edin benim için inşallah ters giden birşey yoktur.
yine yazarım .

Back
X