Adetten parça gelmesi

Bebegim95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
14
9
1
Kızlar normalde adetim Mayıs 4du ama dün oldum yani erken oldum ve acayip bi kasık agrısı ve parça parça et gibi şeyler geliyor hemde çok fazla bu ay hamile olduğumu düşünüyordum ama erken olunca tuhaf oldum sizce parça parça et gibi gelmesi bebek düşürdüğümü mu gösteriyor normalde hiç böyle şeyler olmazdı çok fazla korkuyorum yardım edin lütfen

Canım parca buyukse olabılır bebek dusururken bır parca gelıyır sanırım sureklı parca parca gelmesı adetten o yuzden ayrım yapabılırsın

Anlayamıyorum ki canım ara ara wcye gittiğimde dökülüyor ve bu ara bi anda pedime geldi baya büyük bi parçaydı çok korktum

Yok korkma degıldır o zaman dusuk olsa hıssedersın bence kocaman bır parca gelır ve o gelene kadar cok agrı cekersın ama ıcının rahat etmesını ıstıyrsan bı acıle gıt bı kan hatlılıne bakar gecmıs olsun canım

Teyzemde oldu bu bildigin el büyüklüğünde düşürüyordu ama adet oluyorum dedi. Test falan yapmadı bilemicem belkide düşük yapmıştır ama kendinden emindi. Ben düşük yaptım ilkinde yuvarlak bi et parçası ve ona baglı iplik gibi kanlar vardı. İkincide kanamam vardı ama pıhtım cok küçüktü. Doktor bana düşük yaptıgını anlamak için parçayı alıp suya tut eger suda eriyorda kan pıhtısıdır. Eger erimezse et parçasıdır düşük yapmışsındır dedi

Kızlar normalde adetim Mayıs 4du ama dün oldum yani erken oldum ve acayip bi kasık agrısı ve parça parça et gibi şeyler geliyor hemde çok fazla bu ay hamile olduğumu düşünüyordum ama erken olunca tuhaf oldum sizce parça parça et gibi gelmesi bebek düşürdüğümü mu gösteriyor normalde hiç böyle şeyler olmazdı çok fazla korkuyorum yardım edin lütfen
Kadınlar hayatları boyunca en az 1 kez farketmeden düşük yaparlarmış. Tutunamayan yada genetik sıkıntı olan döllenmiş yumurta kendini imha eder we adet gününe yakın günlerde yoğun kanamayla düşük yapar we farkedemezlermiş..

Back
X