Merhaba arkadaşlar.. Ben geçtiğimiz çarşamba günü adet oldum normalde salı günü bitmesi gerekiyor fakat akşam değiştirdiğim pedimin hiç kirlenmedigini farkettim erken bitti diye dusundum temizlendikten birkaç saat sonra tuvalete girdim bir baktım kahverengi akıntı olmuş peceteye de geldi sonra camasirima da pecete koydum daha sonra baktim tekrar kahverengi akintim olmuş daha önce hiç böyle birşey olmamıştı sizin başınıza geldi mi veya bir bilginiz var mı?
Benim de başıma ilk defa gelince korktum hatta ben de farkında olmadan hamile kaldım da düşük mü yapıyorum diye düşünmedim değilNALET OLSUN Kİ BENDE SÜREKLİ OLUYOR, HATTA BİR KERE KASIKLARIMDA ŞİDDETLİ BİR AĞRI HİSSETTİM ÖZEL BÖLGEDE SICAK BİR ŞEYLER HİSSETTİM BİR TUVALETE GİTTİM BAKTIM Kİ KAHVERENGİ KİRMİZİ BİR AKINTI AMA BAYA DOLUYDU BENDE ÇOK KORKMUŞTUM HATTA HAMİLE KALDİGİMİ VE DUSUK YAPTİGİMİ BİLE DUSUNDUMALLAHTAN DEGİLMİS İLTİHABİ SÖKÜYORMUS VAJİNA. SONRA ADET OLDUM ARADAN BİR AY GECTİ AMA ADET OLMAM İCİN KANAMAM BİTTİ SUREKLİ SUREN KAHVERENGİ AKİNTİLAR BASLADİ. NEDEN BENDE BİLMİYORUM. TİKSİNC BİSEY AMA
yaaa ama adetten 10 gün sonra geldi yok mu yaniBu çok normal kızlar
Hep olur bende de
Adet bitiminde sonra gelir leke
10 gün uzun bi süreymis canımyaaa ama adetten 10 gün sonra geldi yok mu yani
Benim de kanama devam. ...ne zor bir insanın ümitle ümitsizlik arasında gidip gelmesi. ..
INŞALLAH gönlüne göre olur ben 15 inde yaptırdım negatifti. Belki erken olduğu için çıkmamıştır diye beklemeye devam..Ben yarın test yapacağım bakalım ne cikicak:)
Ya normalde bende de olurdu ama 1 hafta sürdü ve normal Ped koydum günlük Ped tasiyorduNormal bir durum.. her kadında olabilir.. korkulacak bişey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?