Adettin ilk gününden itibaren 17. Gün

womenbluedark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
87
25
38
33
İyi günler herkese kafama takılan bir soru var böyle bir sorun ile karşılaşan varsa yazabilir mi ? Adet günün 26 Şubat idi 28 Şubat aşılama için iğnelere başladım 2 yumurtam büyüdü biri 14 biri 17 idi aşılama sonucum negatif çıktı 26 martta adet gördüm fakat adetten 16 gün sonra 2 damla lekelenme gördüm adet oluyormuşum gibiydi belim kasıklarım ağrıyordu . Lekelenme görmeden önce göğüslerim ağrımaya başlamıştı koltuk altından. Adet günümü bekliyorum. Bir umut yA belki hamileyimdir. Test yapmaya da çekiniyorum

İyi günler herkese kafama takılan bir soru var böyle bir sorun ile karşılaşan varsa yazabilir mi ? Adet günün 26 Şubat idi 28 Şubat aşılama için iğnelere başladım 2 yumurtam büyüdü biri 14 biri 17 idi aşılama sonucum negatif çıktı 26 martta adet gördüm fakat adetten 16 gün sonra 2 damla lekelenme gördüm adet oluyormuşum gibiydi belim kasıklarım ağrıyordu . Lekelenme görmeden önce göğüslerim ağrımaya başlamıştı koltuk altından. Adet günümü bekliyorum. Bir umut yA belki hamileyimdir. Test yapmaya da çekiniyorum
Merhabalar adet dongunuze göre durum değişir kaç günde bir oldugunuza bağlı yani ben 30 35 günde bir olurum mesela ilaç kullanmadığım zamanlarda 17.gunu buluyordu yumurtlama bu belirtileri yumurtlamada yaşıyordum yani yumurtlama belirtisi de olabilir erken yumurtlama gorduyseniz gebelik belirtisi de ilaç kullandiysaniz vücut onlara da böyle tepki veriyor yani birkaç gün daha beklerseniz test için daha iyi sonuc alırsınız

Merhabalar adet dongunuze göre durum değişir kaç günde bir oldugunuza bağlı yani ben 30 35 günde bir olurum mesela ilaç kullanmadığım zamanlarda 17.gunu buluyordu yumurtlama bu belirtileri yumurtlamada yaşıyordum yani yumurtlama belirtisi de olabilir erken yumurtlama gorduyseniz gebelik belirtisi de ilaç kullandiysaniz vücut onlara da böyle tepki veriyor yani birkaç gün daha beklerseniz test için daha iyi sonuc alırsınızÇ

Back
X