Adı batasıca facebook! (zaten batmış batacağı kadar ama...:()

facebook çıktı mertlik bozuldu valla .....erkekler kolay tanışmanın yolunu buluyorlar valla bu şekılde......ekı sevgılımde .ALLH belasını versin benı ordan aldattı .ve bende ordan ögrendım .sonradan kızda onu ldattı oda facenden ögrendi ....

zaten en son ona şifresini istediginde ben bıle anladım adamın vermıycenı ( ıdmanlıyım ya ) :) suçu olmayan adam al şifremı dıye kendı der ..aslında ben onuda dogru bulmuyorum .herkezin bir özeli olmalı .ben kızlarla herşeyı konuşurum ordan mıllet artık msn.mai kullanmaz oldu bılıyounuz ne işi var benım şifremın onda.bir tane komser sevgılım vardı ama çok salaktı birgün şifresini istedim msn kullanıyordu ozaman hemen verdi sazan ama uyanıkya silmiş 50 tane kızı bende hemen buup ekledım görüştüm hepsiyle

adam 3 gün sonra benı istemeye gelıyordu güya o sevıyordu ben degıl :1::1::1:

en güzeli kullanmamaıs şimdikine kullandırtmıyorum :)) onunlamı ugraşcamya paronayalrım artıcak

bence bu adam konuşuyodur dıcektımde en başın beride zaten sazan atlamışta yenı bir haf alırdım ben olsam .

yenıde resımler eklerdim ...ohh buluşana kadar işletirdim

bu arada siz duvardan yazmıyorsunuz anladıgım kadaryla bence tirip atma kız duvarına yaz aşkımmmmmm günaydınnn özledim bitanem
dün ne güzeldi v.s beraber oldugunuzu herkez bılsın ....bende yazmıyordum adamın duvarınada kızın tekı yazmaya başladı

banada diyokı o kızı abla gözüyle görüyüoum ( kız buna bebegım dıyorda )

1 abla 2 .abala nereye kadar kız bigün aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm senı çok özledım yazınca bana geldılerrrrrrrrrrrrr

sonrasını tahmın edersiniz naptıgımı

Merhaba canm okudum yazını geçmiş olsun canm. Tahminlerimizde haklı çıktık. Bir arkadaş demiş zaten bu saatten sonra hiçbirşey yapma. Cevap verme arama sorma.. O seni merak etmiyorsa zaten hiç sevmemiş demektir seni. Boşver kurtulduğuna şükret.. Sevgiler.

Zaten facebook olmasa pir-u pak ve de basiretsiz kocalarınız, nişanlılarınız, eşleriniz rahat duracak ve mutlu mesut yaşayacaksınız. Siz de inanıyor musunuz buna? Güvenmediğiniz, ne olduğu zaten belli olan ama ayrılmayı gözünüz kesmediği için mi facebook a bu kadar pislik atmak? Ama ümit dünyası işte, siz de haklısınız.

Teşekkür ederim, sağolun. :) evet, erkenden kurtulduğuma şükrediyorum şahsen... aldatması bile hiç sevmediğinin kanıtı evet...
bu saate kadar iletişim kurmadım onunla, ondan da ses yok... Bitti artık öyle birini tanımıyorum.

Merhaba canm okudum yazını geçmiş olsun canm. Tahminlerimizde haklı çıktık. Bir arkadaş demiş zaten bu saatten sonra hiçbirşey yapma. Cevap verme arama sorma.. O seni merak etmiyorsa zaten hiç sevmemiş demektir seni. Boşver kurtulduğuna şükret.. Sevgiler.

Aslında başlık biraz uygunsuz olmuş haklısınız, facebook'u kötü amellerine alet eden haysiyetsizlereydi sözüm aslında!... insanın
içinde olsun yeter ki, uzayda olsa yine yapar...
Zaten facebook olmasa pir-u pak ve de basiretsiz kocalarınız, nişanlılarınız, eşleriniz rahat duracak ve mutlu mesut yaşayacaksınız. Siz de inanıyor musunuz buna? Güvenmediğiniz, ne olduğu zaten belli olan ama ayrılmayı gözünüz kesmediği için mi facebook a bu kadar pislik atmak? Ama ümit dünyası işte, siz de haklısınız.

sözlüm diyorsun ama şifre isteme kadar yakın görmüyorsun o nasıl oluyor
bence şifresini iste vermezse bilemiyorum yani
mesela benim eski sevgilimde bana şifresini bilmemnesini vermezdi o gün bu gündür şüphe yumağı oldum resmen bir erkek neden şifresini vermez sakladığı bişiler vardır diye düşünmeden edemiyordum açıkcası:26:
bu arada ilişki durumunu herkese açık yaptıysa herkes görür,sadece arkadaşları yaptıysa arkadaşları görür ama özel yaptıysa kendisinden başka kimse göremez diye biliyorum ben

İnsan sözlü veya evli diye birbirlerine şifrelerini verecek diye bir kural yok elbet. Eşimin telefonu bile şifrelidir, ailesindeki her bireyin bilgisayarları telefonları şifrelidir. Bu aile birbirini bunaltmış vakti zamanında ajanlıklar yaparak. Çocuklar paranoyak olmuşlar.

Facebook şifresini, bilgisayar şifresini, telefon şifresini bilmem, bilmek de istemiyorum. Kendiminkini de vermem. Eskiden olsa belki ben verirdim benimkini saklayacak hiçbirşeyim yok. Fakat eşimde böyle bir mantık yok. Ben de eskiden hep paralardım kendim niye öyle niye böyle diye... sonra anladım ki kendi kendimi paralayan birtek benim, ölüp gideceğim şunun şurasında nekadarlık dünya. Adamın tınladığı yok...

Evet, doğru söylüyorsunuz ama öyle de ömür geçmez ki, bence yanii..
hayatta yapamam, içim içimi yer. Allah ıslah etsin bunları tez zamanda...

İnsan sözlü veya evli diye birbirlerine şifrelerini verecek diye bir kural yok elbet. Eşimin telefonu bile şifrelidir, ailesindeki her bireyin bilgisayarları telefonları şifrelidir. Bu aile birbirini bunaltmış vakti zamanında ajanlıklar yaparak. Çocuklar paranoyak olmuşlar.

Facebook şifresini, bilgisayar şifresini, telefon şifresini bilmem, bilmek de istemiyorum. Kendiminkini de vermem. Eskiden olsa belki ben verirdim benimkini saklayacak hiçbirşeyim yok. Fakat eşimde böyle bir mantık yok. Ben de eskiden hep paralardım kendim niye öyle niye böyle diye... sonra anladım ki kendi kendimi paralayan birtek benim, ölüp gideceğim şunun şurasında nekadarlık dünya. Adamın tınladığı yok...

orası bencede öle ama kabul etmek lazımkı osyal paylaşı siteleri çıktıgından beri insanların ..açılmalarıda .tanışmalarıda kolay oldu .kıme baksan facebooktan tanışmışlar ..kime baksan ordan bulmuş.aldatmış.adamlar rast gele eklıyorlar kabul ederse hemen asılıyorlar
hangi erkek dogru düzgün kullanıyor acaba şu facebook 'u .hangi erkek bir kadına ilşmeden oyun odasına girebiliyor ....
aslında komple internetı temızlemek lasım bunlardan .bizimkine yasakladım giremıyor ALLAH'tan bızımkı bambaşka bir olay

dergahlardan msj lar gelırdı buna dini sohbetler içerikli bunun kafasını yıkamak için biz ondan tartıştık açmaz 2 yıldır dahada

Teşekkür ederim, sağolun. :) evet, erkenden kurtulduğuma şükrediyorum şahsen... aldatması bile hiç sevmediğinin kanıtı evet...
bu saate kadar iletişim kurmadım onunla, ondan da ses yok... Bitti artık öyle birini tanımıyorum.

çok güzel işte güçlü kadın duruşu :46::46::46:

Aslında başlık biraz uygunsuz olmuş haklısınız, facebook'u kötü amellerine alet eden haysiyetsizlereydi sözüm aslında!... insanın
içinde olsun yeter ki, uzayda olsa yine yapar...

:ssz::ssz::ssz::ssz:

canım yanlış anlama ama sözlüm diyorsun ve henüz şifre isteyecek seviyede değiliz diyosun.
En mantıklısı,en huzurlusu face'i kapatmak.
İkinizde rahat edersiniz benden söylemesi..:34:

önceki sayfaları okuyamadım ama ayrılmışsınız galiba, benmi yanLış gördüm :S
daha kaç yuva bozacak acaba bu gereksiz site.
:95:

Listesinde 1 kişi büyük ihtimalle düşündüğü biri :S Erkekler....

Ben olsam evlensem dahi facebookuna karışmam ilişkisi yok bile yazabilir çünkü herşeyin sonu vardır iyiyle biter kötüyle biter.

Eğer beni boynuzlarsa bu kesin çıkar ama yapmazsa beni zaten çok mutlu ediyordur face oyun için giriordur önemsemiyordur orayı.

ayyy ayyy yine facebook ine sanal alem yine yalanlar yine yuva dağılmaları ya bu facenin sahıbı helal para mı kazanıyor evliler boşandı ya bu lanet site yüzünden yeter artık kapatılsın ya !!!:47::20:

Back
X