- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Günaydın kızlar,
dün gece konuştuk, kısacası bana söyledikleri aynen şöyle:
çok basit, çocukça şeylere takılıyorsun. Sana şifremi de veririm, bakarsın
ne yapmışım, kimle mesajlaşmışım diye ama bunu benden istemen bana güvenmediğini
gösterir ve benim gözümde acaba bu kız benim için doğru kişi mi diye bir izlenim
oluşturur dedi! kimse için üzülmem, kendimi yormam dedi! koskoca adamım ne
yapacağımı ben kendim çok iyi biliyorum, zaten işsizim herşey üstüme üstüme gelirken
uğraşacak şey mi bulamamışım da boş işlerle uğraşayım dedi... ilişki durumunu kendisi
gizlemiş ve artık bir daha açmayacakmış! hatta facebook hesabını kapatacağını söyledi...
ben de karşı çıkıp kapatmamasını söyledim, neymiş? çok saçmaymış, devamlı böyle basit
şeylerden tartışmaktan bıkmış(kaç kez tartıştıysak, -ki zaten tartışma ortamını sevmediğim
için iyilikle sormuştum, kendisi parladı) aksi bir durum olsa seni sevmesem söylerim zaten
açıkça uzatmam... sen benim faceki profilime aldanma, orda hepsi yalan gerçek olan benim dedi.
Bu arada bir de profilinde bir şarkı paylaşmıştım, onu da silmiş! bunu da bu sabah farkettim...
neyse, diğer taraftan ben bunu farklı bir face hesabıyla eklemiştim ya?hemen oltaya düştü
ve tam da o sırada ilişki durumunu tamamen gizlediğini anladım çünkü farklı bir tarayıcıdan da
kendi face profilim açıktı. Aynen öyle oldu, mrb, beni nerden eklediniz dedi!
ben de face'de tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmından eklediğimi söyleidm ve profilimde bir
fotoğraf olmasına rağmen benden fotoğraf istedi. Fotoğraf olunca görüşürüz o zaman dedi!
Yanıma gelmek için bahaneler üreten, işsizim kendimi toparlamam lazım diye düşünen adam
gs maçına gidecekmiş! ona herşeyi anlatan bir mail yazıp listemden sileceğim... siz olsanız
nasıl hareket ederdiniz kızlar, ne yapardınız?((
çakala bak sen hele...... allahh cinlerim tepeme çıktı şimdi!