Adı batasıca facebook! (zaten batmış batacağı kadar ama...:()

Günaydın kızlar,
dün gece konuştuk, kısacası bana söyledikleri aynen şöyle:
çok basit, çocukça şeylere takılıyorsun. Sana şifremi de veririm, bakarsın
ne yapmışım, kimle mesajlaşmışım diye ama bunu benden istemen bana güvenmediğini
gösterir ve benim gözümde acaba bu kız benim için doğru kişi mi diye bir izlenim
oluşturur dedi! kimse için üzülmem, kendimi yormam dedi! koskoca adamım ne
yapacağımı ben kendim çok iyi biliyorum, zaten işsizim herşey üstüme üstüme gelirken
uğraşacak şey mi bulamamışım da boş işlerle uğraşayım dedi... ilişki durumunu kendisi
gizlemiş ve artık bir daha açmayacakmış! hatta facebook hesabını kapatacağını söyledi...
ben de karşı çıkıp kapatmamasını söyledim, neymiş? çok saçmaymış, devamlı böyle basit
şeylerden tartışmaktan bıkmış(kaç kez tartıştıysak, -ki zaten tartışma ortamını sevmediğim
için iyilikle sormuştum, kendisi parladı) aksi bir durum olsa seni sevmesem söylerim zaten
açıkça uzatmam... sen benim faceki profilime aldanma, orda hepsi yalan gerçek olan benim dedi.
Bu arada bir de profilinde bir şarkı paylaşmıştım, onu da silmiş! bunu da bu sabah farkettim...
neyse, diğer taraftan ben bunu farklı bir face hesabıyla eklemiştim ya?hemen oltaya düştü
ve tam da o sırada ilişki durumunu tamamen gizlediğini anladım çünkü farklı bir tarayıcıdan da
kendi face profilim açıktı. Aynen öyle oldu, mrb, beni nerden eklediniz dedi!
ben de face'de tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmından eklediğimi söyleidm ve profilimde bir
fotoğraf olmasına rağmen benden fotoğraf istedi. Fotoğraf olunca görüşürüz o zaman dedi!
Yanıma gelmek için bahaneler üreten, işsizim kendimi toparlamam lazım diye düşünen adam
gs maçına gidecekmiş! ona herşeyi anlatan bir mail yazıp listemden sileceğim... siz olsanız
nasıl hareket ederdiniz kızlar, ne yapardınız? :(((

çakala bak sen hele...... allahh cinlerim tepeme çıktı şimdi!

Evet, zaten kendisi de inkar etmiyor artık. kendisi gizlemiş, sadece ben yapmış durumunu ve gösterdiği gerekçe de çok saçma!
Onun profilinde paylaştığım şarkıyı da silmiş. Bir de utanmadan, eğer bir başkası olsa fotoğraflarımı beğenirdi, yorum yapardı
sen de görürdün falan diyor...

başkasıda yazsa beğense görmüyomusun hemen siliyor, fırsat vermiyorki

Telefonda veya yüzyüze herşeyi ona açıkça söyleyip, tüm gerçekleri yüzüne vurduktan sonra
listemden ve her yerden sileceğim... ya da faceden bir yazı bırakıp habersizce mi gitsem diyorum...

ben senin yerinde olsaydım hiçbirşey demezdim.ama ne telefonlarına bakardım, ne mesajlarına.
kendini yesin dursun ne oldu acaba diye.
bir açıklamayı bile haketmiyor.

Ben de çok sinirlendim, hasta mıdır nedir normal bir insanın böyle olabileceğini düşünmek istemiyorum. :(

Evet, bence de.. benim gönderimi sildiğine göre! herşey beklenir bundan!
başkasıda yazsa beğense görmüyomusun hemen siliyor, fırsat vermiyorki

Öyle yapsam bile hiç merak edeceğini bile düşünmüyorum... ona göre biri gider biri gelir. Karaktersiz, duygusuz olduğu için
hiçbirşey hissetmez de..!
ben senin yerinde olsaydım hiçbirşey demezdim.ama ne telefonlarına bakardım, ne mesajlarına.
kendini yesin dursun ne oldu acaba diye.
bir açıklamayı bile haketmiyor.

Ben de çok sinirlendim, hasta mıdır nedir normal bir insanın böyle olabileceğini düşünmek istemiyorum. :(

Evet, bence de.. benim gönderimi sildiğine göre! herşey beklenir bundan!

Öyle yapsam bile hiç merak edeceğini bile düşünmüyorum... ona göre biri gider biri gelir. Karaktersiz, duygusuz olduğu için
hiçbirşey hissetmez de..!

bence bir dene
ne telefonlarına bak ne mesajlarına ne facebookuna birşey yaz
nede görüş
yapma hiçbirini
kudursun acaba ne oldu desin
dene lütfen benim hatrım için :40:

Tamam, senin hiç kırar mıyım! :17:
mutlaka deneyeceğim şuandan itibaren onunla iletişimi kesiyorum.
hoş, zaten akşam olunca yine aramaz ya, bakalım ne yapacak...

bence bir dene
ne telefonlarına bak ne mesajlarına ne facebookuna birşey yaz
nede görüş
yapma hiçbirini
kudursun acaba ne oldu desin
dene lütfen benim hatrım için :40:

facebookun faydası dıye ben buna derım.ıyıki varmıs facebook bak olmasa sen bunları bilmeyecektın belkı aynı durum telefonu içinde gecerlı ama telefonunu kurcalayamayacaktın bu huyunu göremeyecektın belkide evlenip 10-15 yıllık evlıyken bu huyunu ögrencektın o kadar sene yalanlarla aldatılarak yasamıs olcaktın. sımdıyse sana yalan söylediğini bizzat gördün henuz yol yakınken.

Evet, facebook'u kötü amellerine alet edenleri Allah ıslah etsin, onların yüzünden sosyal medyadan da soğuyoruz...
yol yakınken gerçek yüzünü gördüğüme ben de çok seviniyorum inanın, beterin beteri varmış.:34:

facebookun faydası dıye ben buna derım.ıyıki varmıs facebook bak olmasa sen bunları bilmeyecektın belkı aynı durum telefonu içinde gecerlı ama telefonunu kurcalayamayacaktın bu huyunu göremeyecektın belkide evlenip 10-15 yıllık evlıyken bu huyunu ögrencektın o kadar sene yalanlarla aldatılarak yasamıs olcaktın. sımdıyse sana yalan söylediğini bizzat gördün henuz yol yakınken.

facebook her açıdan ilşkiler için riskli yha.facebook açtıysa helede evlenme yolunda ciddi bi adımınız varsa şifresini sana vermeli. yok özel hayatına müdahale ediyorum yok o yok bu diye kesinlikle düşünme onun özel hayatı sadece sensin çünkü.ben şunu gördüm en yapmaz dediğin güvendiğin bile facebookda en önde giden çapkın kesiliyor dikkatli olmanda fayda var salak yerien koydurtma kendini.bide hem suçlu hem güçlü saçma sapan huylarını bırakmadın diyor sana,işine gelmiyor tabi bide senii suçlu çıkaracak erkeklerin hep yaptığı birşey sakın kendini aptal yerien koydurma ,o şimdi acındırır sana kendiniseviyorsa fedakarlık edip şifresini versin sana

aynen benimde öyle,bu erkekler hep bi aynıdır ya. tubanın yazdığı bu iletiyide şimdi gördüm. inana tamda böyle olucağını biliyordum o yüzden şifresini iste dedim. zaten şifre vermek istemeynde direk facesi kapatıyorum diyor ve tabiki başka hesap açıyor. daha rahat takılıyor. zatens enin bi gönderini silmiş işte en büyük ispat. bide işsizmiş aklını enerjisini başka şeylerde kullanıcağına neler yapıyor,bide sen terk etde aklı başına gelsin,acayip sinir oldum sözlüne:47:

Bir yandan riskli ama bir yandan da yararlı olduğunu düşünüyorum. aldatacak insan her fırsatta aldatır, yeter ki içinde olsun, isterse facebook kullanmasın yine yapar yanii... :( kendini acındıracağını ve çaba sarfedeceğini hiç sanmıyorum, umrunda bile olmaz bence.. Bakalım, göreceğiz ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı...
facebook her açıdan ilşkiler için riskli yha.facebook açtıysa helede evlenme yolunda ciddi bi adımınız varsa şifresini sana vermeli. yok özel hayatına müdahale ediyorum yok o yok bu diye kesinlikle düşünme onun özel hayatı sadece sensin çünkü.ben şunu gördüm en yapmaz dediğin güvendiğin bile facebookda en önde giden çapkın kesiliyor dikkatli olmanda fayda var salak yerien koydurtma kendini.bide hem suçlu hem güçlü saçma sapan huylarını bırakmadın diyor sana,işine gelmiyor tabi bide senii suçlu çıkaracak erkeklerin hep yaptığı birşey sakın kendini aptal yerien koydurma ,o şimdi acındırır sana kendiniseviyorsa fedakarlık edip şifresini versin sana

ay bide ben ne yapıcağımı bilirm kocamanadamım,ben bunlara gelemem diyor sana hem suçlu hem güçlü ya sakın alttan alma .inan seni çok daha hak eden iyi biri bulursun ,mükemmel erkek bulamasanda bundan iyisini mutlaka bulursun. sinirm geçmedi yha sen iyi sakin kalabilmişsin tebrik ediyorum.

Bir yandan riskli ama bir yandan da yararlı olduğunu düşünüyorum. aldatacak insan her fırsatta aldatır, yeter ki içinde olsun, isterse facebook kullanmasın yine yapar yanii... :( kendini acındıracağını ve çaba sarfedeceğini hiç sanmıyorum, umrunda bile olmaz bence.. Bakalım, göreceğiz ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı...

canım içinde olmayan facebook olmadanda yapar diyorsunda, her erkek kendine okadar güvenli değil facebookda bu işler çok basit çünkü. gerçek yüzlerini görmemiz için iyi tabi ama yıpratıyor insanı. zaten iyi bir insan olsa sana ya face şifresini verirdi yada facesini kapatırdı. demek istediğim bu facebook riskli derken kastım buydu.kullanıcaksa bu şekilde kullanmalı.

Bunu ben de ima ettim ona ve bana dedi ki;
karşımdaki kız benle kavga edeceki ben de onu dinleyeceğim yok öyle bir dünya dedi!
şaka gibi... bir başkası olsa kavga çıkartırdı ama ben normal soruyorum dedim. Öyle bir
durumda karşımdaki hakkında düşüncelerim değişir, bu şimdiden böyle yaparsa evlenince
neler yapmaz derim kendimce dedi!
kızlar birşey sormak istiyorum, aldatan bir erkek bir gün evlendiğinde de aldatır mı?
yani eşini çok sevse de? yoksa eşini sevdiği için aldatmaz mı? benden vazgeçmiş belli,
oyüzden mi böyle davranıyor? yoksa ilk başlarda çok iyiydi, şuan çok farklı ama çok değişti...

hayır canım kafanda kurma seven erkekde aldatıyor çoksevse evet aldatmazdı ama çoksevmiyor demekki,erkekler zaten biz kızlar kadar sevmiyor.çokseven zaten korkar yapmaz. yani senden vazgeçtiğinden aldatmayı seçmedi siz evlenseydinizde eline fırsat geçse yapardı

Son düzenleme:
Merhabalar!
birşey öğrenmek istiyorum arkadaşlar, konu: sözlümle facebooktaki ilişki durumumuzu belirlemiştik
mesela ilişkisi var diye yazdığını varsayalım. Bazen onun profiline baktığımda ilişki durumunu göremiyorum?
yani gizlenmiş gibi hiç birşey görünmüyor... bir zaman sonra düzeliyor ama ne tesadüftür ki ona söyledikten sonra...
Birkaç kez böyle oldu ve ona dayanamayıp sorduğumda bana kızıyor, saçma sapan şeylere takılıyorsun diyor.
Bir kere de beni bazı kişilerden sakınmak amacıyla gizlediğini söylemişti. Açıkçası ben ilk defa böyle bir durumla
karşılaştım zaten ben de saçma buluyorum bu durum paylaşımlarını ama madem ciddiysek olması gerektiği gibi lsun istedim,
kendisi ekledi ben de onayladım. sonuçta yine kendisi ekledi, kimse onu zorlamadı... Bugün yine aynısı oldu, ben
boşuna çabalıyorum galiba dedim anlaması için, anlamadı! neyse tartıştık. Saçmasapan hareketleri bir bırakmadın
gitti dedi bana...! Kızlar böyle birşey var mı? bazen facebook ilişki durumunu göstermemezlik yapabiliyor mu?
eğer öyle birşey varsa boşuboşuna günahını almış olacağım, peki ya yoksa?!
cevaplarınız için şimdiden çok çok çok teşekkürler!

Hayır. Bilhassa gösterilmemesi isteniyorsa öyle ayarlanıyor. Facebook kafasına göre göstermemezlik yapmaz. Benim eşim de aynı şekilde konuşur bana. O yüzden yadırgamadım hiç. Ben de sizin gibi tam tersi takarım bu konuya niye o hesabı benden hiç bahsetmez diye. Ben yoruldum bu konuda birşey demiyorum artık.

Sizin eşinizin fikri de bu konu da benimkiyle aynı. Ben çok uğraştım, saçma sapan kendini perişan ettim bu adam bana kıymet vermiyor falan diye... ama boşu boşunaydı yani hiçbir sonuç elde edemedim.

"saçma sapan şeylere takılıyorsun" evet bu lafı çokça ben de eşimden duydum bu tür konularda :D bence sizde kabullenin adamın yapısı bu öyle özel hayatını sermeyi sevmiyor. Bizler tam tersi sevsek de adamı değiştiremeyiz ki.

Seven bir insan kadın-erkek farketmeksizin aldatmaz kesinlikle... demek ki bu aldatanların amacı farklı, sevmiyorlar!
alttan alınacak bir durum dğil, birkaç gündür zor dayandım ama artık dayanamıyorum. Ona birşey söylemeden gitmek istiyorum
ama bu kez de içimde kalacak.

ay bide ben ne yapıcağımı bilirm kocamanadamım,ben bunlara gelemem diyor sana hem suçlu hem güçlü ya sakın alttan alma .inan seni çok daha hak eden iyi biri bulursun ,mükemmel erkek bulamasanda bundan iyisini mutlaka bulursun. sinirm geçmedi yha sen iyi sakin kalabilmişsin tebrik ediyorum.

canım içinde olmayan facebook olmadanda yapar diyorsunda, her erkek kendine okadar güvenli değil facebookda bu işler çok basit çünkü. gerçek yüzlerini görmemiz için iyi tabi ama yıpratıyor insanı. zaten iyi bir insan olsa sana ya face şifresini verirdi yada facesini kapatırdı. demek istediğim bu facebook riskli derken kastım buydu.kullanıcaksa bu şekilde kullanmalı.

hayır canım kafanda kurma seven erkekde aldatıyor çoksevse evet aldatmazdı ama çoksevmiyor demekki,erkekler zaten biz kızlar kadar sevmiyor.çokseven zaten korkar yapmaz. yani sendne vazgeçtiğinden aldatmayıs eçmedi siz evlenseydinizde eline fırsat geçse yapardı

Evli değilim ama evli olsaydım yine kabullenemezdim böyle birşeyi... asıl saçma sapan şey olan biri varsa kendisi oluyor bu durumda, saçmasapan bir insancıkmış meğer, onu tanımamayı tercih ederdim!

Hayır. Bilhassa gösterilmemesi isteniyorsa öyle ayarlanıyor. Facebook kafasına göre göstermemezlik yapmaz. Benim eşim de aynı şekilde konuşur bana. O yüzden yadırgamadım hiç. Ben de sizin gibi tam tersi takarım bu konuya niye o hesabı benden hiç bahsetmez diye. Ben yoruldum bu konuda birşey demiyorum artık.

Sizin eşinizin fikri de bu konu da benimkiyle aynı. Ben çok uğraştım, saçma sapan kendini perişan ettim bu adam bana kıymet vermiyor falan diye... ama boşu boşunaydı yani hiçbir sonuç elde edemedim.

"saçma sapan şeylere takılıyorsun" evet bu lafı çokça ben de eşimden duydum bu tür konularda :D bence sizde kabullenin adamın yapısı bu öyle özel hayatını sermeyi sevmiyor. Bizler tam tersi sevsek de adamı değiştiremeyiz ki.

Back
X