Adı batasıca facebook! (zaten batmış batacağı kadar ama...:()

Önceden kendisi koymuştu, sonra yavaş yavaş kaldırdı ve ona sorduğumda
gösteriş yapmayı sevmediğinden, herkesin görmesini istemediğinden bahsetti. Yani
kısacası bahaneler uydurdu, ozman anlamalıydım...
tubis, facebookta birlikte fotoğrafınız yok mu?

bu tarz şeyler benimde başıma gelmişti çok şans verdim sonunda öğrendiğim tek şey aldatıldığımdı ! güvenme kimseye ailenden başka kimseye boyun eğme lafını söyle gitsin basit erkek yalanları sadece bunlar facebooktan böyle bi sorun kaynaklanmaz ...

gösteriş yapmayı sevmediğinden, herkesin görmesini istemediğinden bahsetti. Yani

madem gösteriş yapmayı sevmiyor kendi fotoğraflarını da koymasın.. kaldı ki listesindekiler arkadaşları, görse ne olur görmese ne olur.. hem ne demek yaa.. o istemiyorsa hiç bir şey yapılmayacak mı.. sen onun duvarında fotoğrafınızı paylaşsan, ona da mı laf edecek? belliki bir haltlar karıştırıyor.. tubiscim hislerime çok güvenirim ki zaten kendini de açık ediyor bu adam.. lütfen dikkat et:26:

Henüz şifresini isteyecek seviyede olmadığımı düşünüyorum ve bu özgürlüğü kısıtlamak gibi birşey olmaz mı acaba? hayatta kabul etmez, hiç sanmıyorum...

ilişkiniz yeniyse isteme şifresini onun istemesini bekle ozaman sende istersin ve face kendisi durumu kaldırmaz erkk arkdasın gizliyordur muhtemeln

Kendi yalanlarında boğulurlar inşAllah, nefret ediyorum hepsinden!
bu tarz şeyler benimde başıma gelmişti çok şans verdim sonunda öğrendiğim tek şey aldatıldığımdı ! güvenme kimseye ailenden başka kimseye boyun eğme lafını söyle gitsin basit erkek yalanları sadece bunlar facebooktan böyle bi sorun kaynaklanmaz ...

yoo, kendi fotoğraflarını neden koymasın ki, yoksa karıştırdığı haltlar bir işe yaramaz... evet,emosmos ben de kendi hislerime güveniyorum, ta en başından anlamıştım ama insan konduramıyor. Ciddi olmasa nedne halen yanımda diyorsun ama başka kötü
amaçlarının olduğunu sonradan farkediyorsun tabii..
madem gösteriş yapmayı sevmiyor kendi fotoğraflarını da koymasın.. kaldı ki listesindekiler arkadaşları, görse ne olur görmese ne olur.. hem ne demek yaa.. o istemiyorsa hiç bir şey yapılmayacak mı.. sen onun duvarında fotoğrafınızı paylaşsan, ona da mı laf edecek? belliki bir haltlar karıştırıyor.. tubiscim hislerime çok güvenirim ki zaten kendini de açık ediyor bu adam.. lütfen dikkat et:26:

kendisi de itiraf etti sonunda kendisinin gizlediğini ve gösterdiği gerekçesi de çok saçma, trajikomik! Mübarek Ramazan ayında şeytanlar bile kelepçeleniyormuşken, dünyadaki şeytanlar halen içimizde cirit atıyorlar! Allah onu ıslah etsin!
ilişkiniz yeniyse isteme şifresini onun istemesini bekle ozaman sende istersin ve face kendisi durumu kaldırmaz erkk arkdasın gizliyordur muhtemeln

Sözlü, nişanlı kişilerin arasında gizli saklı olur mu yahuuuuuuuu
ben eski zamanlarda sevgilimin beni boynuzladığını face sayesinde öğrenmiştim dikkatli ol tatlımmm :50:

Şuan ben de aynı durumdayım :( ama buna izin vermeyeceğim daha fazla...
Sözlü, nişanlı kişilerin arasında gizli saklı olur mu yahuuuuuuuu
ben eski zamanlarda sevgilimin beni boynuzladığını face sayesinde öğrenmiştim dikkatli ol tatlımmm :50:

Telefonda veya yüzyüze herşeyi ona açıkça söyleyip, tüm gerçekleri yüzüne vurduktan sonra
listemden ve her yerden sileceğim... ya da faceden bir yazı bırakıp habersizce mi gitsem diyorum...

Ne yapmayı düşünüyorsun Tubiş? :26:

Son düzenleme:
Seni kandırmış baya belli ki birşeyler gizliyor .
Sevgilim ilişki durumumuzu gizleyecek ben birde şifresini bilmeyeceğim .
Oldu .
Kavga çıkarırım yok öyle şey .

Bunu ben de ima ettim ona ve bana dedi ki;
karşımdaki kız benle kavga edeceki ben de onu dinleyeceğim yok öyle bir dünya dedi!
şaka gibi... bir başkası olsa kavga çıkartırdı ama ben normal soruyorum dedim. Öyle bir
durumda karşımdaki hakkında düşüncelerim değişir, bu şimdiden böyle yaparsa evlenince
neler yapmaz derim kendimce dedi!
kızlar birşey sormak istiyorum, aldatan bir erkek bir gün evlendiğinde de aldatır mı?
yani eşini çok sevse de? yoksa eşini sevdiği için aldatmaz mı? benden vazgeçmiş belli,
oyüzden mi böyle davranıyor? yoksa ilk başlarda çok iyiydi, şuan çok farklı ama çok değişti...

Seni kandırmış baya belli ki birşeyler gizliyor .
Sevgilim ilişki durumumuzu gizleyecek ben birde şifresini bilmeyeceğim .
Oldu .
Kavga çıkarırım yok öyle şey .

klasik erkek bahaneleri hep böyle yapıyorlar bizimkileride kaldırmıstı yavastan =)))

Telefonda veya yüzyüze herşeyi ona açıkça söyleyip, tüm gerçekleri yüzüne vurduktan sonra
listemden ve her yerden sileceğim... ya da faceden bir yazı bırakıp habersizce mi gitsem diyorum...

Herşeyi öğrendiğimi bende ima etmiştim ardından herşey bitti
ardından kahrolan sen olursun o gider başkasını bulur bile

Bence yüz yüze yap bu işi.
Sonuçta onca yıllık ilişki var ve gözlerinde ne kadar kararlı olduğunu görmüş olur.
Tabi anlayana...

evet, mesela bu durumda siz olsaydınız(Allah korusun tabii) ne yapardınız?

Herşeyi öğrendiğimi bende ima etmiştim ardından herşey bitti
ardından kahrolan sen olursun o gider başkasını bulur bile

Onu da anlamaz o karaktersiz, düşüncesiz! yüzyüze en mantıklısı bence de
ama buluşmamak için adeta bahaneler uyduruyor, uzun zamandır sıkça görüşemiyoruz da...
o da olmazsa teelfondan söylerim artık.
Bence yüz yüze yap bu işi.
Sonuçta onca yıllık ilişki var ve gözlerinde ne kadar kararlı olduğunu görmüş olur.
Tabi anlayana...

Daha fazla zaman geçmeden gerçek yüzünü görmüşsün canım mutlu olman lazım.. Düşünsene sen bu adamla evlenmeyi düşünüyordun...

Listemden silicem diyorsun da o en basiti, önce hayatından tamamen sil sana ulaşmasına izin verme hatasını anlasın, sende kendine yeni bir yol çiz..

Zararın neresinden dönersek kardır gerçekten öyle düşünmek lazım. Hayatımdan çoktan silidm bile, onun gibi biri yok artık hayatımda.
Kendi hayatıma tek başıma devam edeceğim bundan sonra.

Daha fazla zaman geçmeden gerçek yüzünü görmüşsün canım mutlu olman lazım.. Düşünsene sen bu adamla evlenmeyi düşünüyordun...

Listemden silicem diyorsun da o en basiti, önce hayatından tamamen sil sana ulaşmasına izin verme hatasını anlasın, sende kendine yeni bir yol çiz..

Back
X