Peki bunu ne amaçla yapıyor olabilir?
aldatıyor olabilir mi? yoksa çapkınlıklar mı yapıyordur?
sözlüm diyorsun ama şifre isteme kadar yakın görmüyorsun o nasıl oluyor
bence şifresini iste vermezse bilemiyorum yani
mesela benim eski sevgilimde bana şifresini bilmemnesini vermezdi o gün bu gündür şüphe yumağı oldum resmen bir erkek neden şifresini vermez sakladığı bişiler vardır diye düşünmeden edemiyordum açıkcası:26:
bu arada ilişki durumunu herkese açık yaptıysa herkes görür,sadece arkadaşları yaptıysa arkadaşları görür ama özel yaptıysa kendisinden başka kimse göremez diye biliyorum ben
İlişki durumunda adınız yazıyo ya 'şu kişi' ile nişanlı gibisinden
Onu silerse tekrar tekrara sana istek yollaması gerekir ve sende anlarsın durumu diye
Bunun yerine ilişki ayarlarını 'sadece ben' yapıyo
Kısmetlere açığım mı demek istiyo bilmiyorum
Sonra da ayarları tekrar düzeltip 'facebooktan oluyo o ben yapmıyorum' diye yalan atıyo hatta kavga çıkarıyo
cnm daha önce bir ilşkim vardı beraber resmlerimizi koymuştuk sonra baktım o kaldırmış neden kaldırdın dedm.
güya arkadaşı demşki görmemiş gibi resim koymuşsn bilmem ne yalan halbuki gözü dışarda biriydi.
bu olay 6 sene önce oluyor tabi
şimdilerde herkes resm koyuyor o zaman facebook bu kadr hayatımzda değildi
sadece örnek verdm evgilini suçlayamam canım ama bnmde içime yatmadı
kesnlikle şifresini al kurcala
kimi arattığı bile çıkıyor artık
Hem suçlu hem güçlü ya ona ayar oldum ben şimdi
Bu zaten suçluyum ama bağırıp üste çıkayım demek bi nevi
Yoksa ilkokul çocukları bile facebook ta böyle bi olasılık olmadığını biliyo yani
ikinzde kapatamaz mısınız?
bunu kabul etmez mi
Benim eski sevgilimde sadece bana açık yapmış ilişkisini yani benden başka kimse göremiyor.Bunu bi şekilde öğrendim tabiii.Hesabını sorduğumda 'yooo ben öyle bişey yapmadım haberim bile yok' vs vs bahaneler.Nedense bizlerin ilişki durumunu facebook kimseden gizlemiyor onlarınkini gizliyor :)
Bence şifre isteme
Zaten vermez kızar gibi
Ya da temizler listesini birkaçını engeller vs. öyle pürü pak verir profilini sana
Bişey belli etme
Çakma bi kız profili al
Güzelde bi foto koy
Arkadaş olarak ekle
Sonunda üzülebilirsin ama hem ıspat hemde emin olmak istiyorsan bunu deneyebilirsin
Bence şifre isteme
Zaten vermez kızar gibi
Ya da temizler listesini birkaçını engeller vs. öyle pürü pak verir profilini sana
Bişey belli etme
Çakma bi kız profili al
Güzelde bi foto koy
Arkadaş olarak ekle
Sonunda üzülebilirsin ama hem ıspat hemde emin olmak istiyorsan bunu deneyebilirsin
yahu hadi ilişki dallanmasın diye özel hayat var diye isim olarak yazmayın ilişki durumunu ama sadece ilişkisi var yazabilir başı bağlı olduğu belli olsun diye bir nevi
hem sana şifresini verse sanki sen orda erkeklerle mi konuşcaksın kimseyle muhattab mı olacaksın sadece bakıcaksın tamam bitti gitti yani
bu şifre olayı beni çok geriyor açıkcası şüphelenmemek elde değil
Benim eski sevgilimde sadece bana açık yapmış ilişkisini yani benden başka kimse göremiyor.Bunu bi şekilde öğrendim tabiii.Hesabını sorduğumda 'yooo ben öyle bişey yapmadım haberim bile yok' vs vs bahaneler.Nedense bizlerin ilişki durumunu facebook kimseden gizlemiyor onlarınkini gizliyor :)
Siz kendi aranızda mı sözlendiniz
Aileler arasında bildiğimiz söz mü oldu ?
bencede muhtemelen vermeyecek
ama engellese bile engellenenlerden tek tek kızların ismini alsın hesaplarını sorsun olmadı asıl onlara sahte prfille ulaşsın kimmiş falan
Kendi aramızda oldu ama ailelerimiz biliyor bizi.
eylül ayında tam anlamıyla resmiyete binecekti.(
Ben de şüphelenmeden edemiyorum, kendimi engelleyemiyorum...
neden böyle yapıyorlar hiç anlamıyorum da...şifresini vermeme sebebi,
benim listesindeki erkeklerle konuşmam değil, yaptıklarını öğrenmem olabilir mi?
Bence kızlarla muhatap bile olmasın
Sözlüsünden hesap sorar gerekirse
Kızın biri gider biri gelir, sözlüsü kendini bilmezse
Bence kızlarla muhatap bile olmasın
Sözlüsünden hesap sorar gerekirse
Kızın biri gider biri gelir, sözlüsü kendini bilmezse
E herhalde yani..
Listesindeki erkeklerle ne konuşabilirsin ki sen
O da sana mı güvenmiyo ?
Onun erkek arkadaşlarına maksimum ne yazabilirsin yani
Bu facebook cidden ilişkileri zedeliyo kapatın huzura kavuşun ciddiyim çokta gerekli bir şey değil yani ...
tabiki huylu huyundan vazgeçmez tabi böyle bir durumu varsa Allah korusun da
ama sözlüsü muhtemelen inkar edecek şifreyide vermeyecek verse de engellenenler listesindekilerini sorduğunda yine bir bahane ile gelecek
hiç olmazsa kızlarla kouşup oyununu bozabilir
bi de ayrılırlarsa kesin bozsun oyununu üzüldüğüyle kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?