Adı batasıca facebook! (zaten batmış batacağı kadar ama...:()

Sorun facebookta değil sözlünde evet. Gizlemiş ilişkini sadece sana açık ilişkisi var yapmış. Sizi fazla aptal sanıyor. Sonu hiç iyi görünmüyor.. Facesinin şifresini istesenizde vermez sen bana güvenmiyorsun diye sorunlar çıkarır.. Tahmin edebiliyoruz az da olsa..

Siz aynen şöyle söyleyin erkek arkadaşınıza '' Ben oturduğum yerden güven alamam, bana o güveni verecek olan sensin beni şüphelere itiyorsun '' diyeceksin.. Bu olay böyledir kim durduk yere güvenir yaa o sana güven veremedikten sonra.. Güven durduk yere alınan birşey değildir.. Güveni verecek olan erkek arkadaşındır.. Burda suçlu sen değil Erkek arkadaşındır.

Yüz yüze oturun konuşun. Facebook böyle hatalar yapmaz. Kaldı ki neyi aratıyor o bile çıkıyor.. bu işin sonu hiç iyi görünmüyor.. Sorun facede değil insanda malesef. Art niyetli olanlar içinde kötülük olan facebook sayesinde deşifre oluyor.. Saf olmayın. Bu işin peşini de bırakmayın o kadar aptal sanmasın sizi..

canm bilemedim ne diyeceğini bir de eylül de nişan falan diyorsun günahına girmek istemem

Direkt söyleyeceği şey belli, sen bana güvenmiyor musun, her defasında günahımı alıp suçluyorsun beni,
bir daha olursa acımam durduk yere ikimiz de üzülürüz vs... edebiyat parçalar, zeytinyağı gibi üste çıkar eminim.
Bu durumda bırakan taraf ben olmak istemiyorum, o bitirsin ilişkiyi, içim daha rahat olur en azından...
güven o kadar kolay kazanılan birşey değil sonuçta, hepsinin suçlusu kendisi... sizin de dediğiniz gibi, bence de sonu hiç iyi görünmüyor! (((

Zaten o gireceği kadar girdi o günahıma, herşey belli zaten... ((
inan buradaki tüm yorumlar benim için çok önemli, senin yorumun da öyle...
o yüzden hiç çekinme lütfen...

canm bilemedim ne diyeceğini bir de eylül de nişan falan diyorsun günahına girmek istemem

Bravo bi de o sıkılabilirmiş senden öyle mi
O zaman enerjisini başka şeylere harcamasın ilişkinizi canlandırsın çıkın gezin vs.
Neyse..

Bence de şifre vermez yine suç bastırır
Bak şimdi ne desek boş
Sen bi çakma profil al bunu ekle, hemen kabul ediyo mu edince neler yazıyo kendi gözünle gör
O zaman bi takım şeylerden daha emin olursun ona göre kararını verirsin

sözlüm demek ciddi bir şeye adım atmışsınız demektir.....gerektiğinde şifresini de isteyeceksin ama yanında iste ki hiçbir şeyi değiştiremesin
bir de facebookunu kapattırma eger bi haltlar karıstırıyorsa bunu yakalarsın ve en kısa sürede kurtulursun .......

Zaten o gireceği kadar girdi o günahıma, herşey belli zaten... ((
inan buradaki tüm yorumlar benim için çok önemli, senin yorumun da öyle...
o yüzden hiç çekinme lütfen...

canım böyle şeyler planla olmaz zaten doğaçlama olur sen içinden geleni yap ki içinde kalmasın

Benim eski sevgili facede ilişki durumu yapalım dedi kendisi dedi yani ve isimlerle yaptık sonra şeytan dürttü arkadaşımın fake hesabından ekledim bunu kabul etti bir de ne göreyim tanımadığı o aslında fake olan kızdan ilişki durumunu saklamış sonra mesajlaşınca anladı ben olduğumu yok benim sevgilim var çok seviyorum mutluyum falan dedi ama anladığı için.
Ben saf salak devam ettim sonra noldu çok takılıyorsun böyle şeylere deyip bitirdi.
Sonra öğrendim ki beni aldatmış!

evet cnm bende böyle düşünüyorum

Biraz yasa dışı kaçıcak ama, yerinde olsam mail adresinin şifresini kırar burdan facebook şifresine erişirdim. Son bak bakalım gelen kutusuna kimlerle konuşmuş. İlişki durumuna bak kimlere gizlemiş kimlere açık yapmış. Bir şey çıkmazsa(ki bence çıkıcak) Bilmezlikten gelirsin hesabını kimin kırdığını. Çıkarsa da her şeyi yüzüne vurur sözü bozarsın şimdi böyle yapan evlenince neler neler yapar. Bi kere taviz verirsen devamı gelir.

Mübarek Ramazan ayında bile hiç rahat durmuyorlar galiba bu erkekler!
nasıl olsa istedikleri yapılıyor(hepsi değil tabii) herşey tam tıkırında...
ee biraz da sıkıldım, değişiklik arayayım...
facebook hesabını kapatmasını ben de istemiyorum, dediğiniz gibi yediği naneleri
daha rahat görebiliyorum bu şekilde...

İşte bu tipler hep aynı demekki (
şuan yeni bir profil açtım ekleyecğim onu faceden... Allahım yaptıklarıma inanamıyorum!
ama o mecbur bıraktı. umarım ben olduğumu anlamaz.
keşke şifresini kırabilsem, siz yapabiliyor musunuz böyle birşeyi?

evet cnm bende böyle düşünüyorum

fake hesabındaki resmlerimi gizledim dersn neden tek derse
bir de arkadaş listeni de gizle
duvarında da birşeyler paylaş olmadı gizle
çünkü neden bomboş her şey diyecek canm sayfanda hiç birşey yok sonuçta

Ben yaptım.
Mail şifresini değiştirmemişti ve faceden şifremi unuttuma basıp mail adresine şifre yenileme gönderdim.

Sonra o face den gelen maili sildim. Rahat rahat baktım hesabına. Yeni bi sevgili yapmış şok olmuştum... Her neyse ben tüm delilleri yok ettim sanıyorum ama facebook şifre değiştiğinde şifreyi değiştiren bilgisayarın ip numarasını, şehrini ve birkaç bilgiyi daha, kısa bir süre sonra hem mail adresine gönderiyormuş hem de facebook hesabını açtığında pat diye karşına çıkartıyormuş.

Rezil oldum kısaca ama umrumda bile değil ne kadar iğrenç bir insan olduğunu görmüş oldum ve içimde zerre kadar bir şey kalmadı ona karşı.

Diyeceğim o ki şifreyi kırmaya çalışma öğrenmeye çalış.

aaa bak süper fikir....

ne rezil olacaksın canım iyi olmuş o kendisi rezil

işin kötüsü böyle bir sebepten ayrılırsanız millete çok kıskançtı günahımı alıyordu der böylesi erkekler...

nişanlın kendisi gizliyor yaaaa
sistem otomatikmen bi açıp bi kapatmaz, yok öyle birşey

Slm yazdım sadece, henüz eklemedim ama ekleyeyim mi kızlar?
şuan face'de değil sanırım, görmemiş bile mesajı. (
bu erkekler hep mi aynı hep mi anlamıyorum. bir daha kimseye güvenemeyeceğim ((

fake hesabındaki resmlerimi gizledim dersn neden tek derse
bir de arkadaş listeni de gizle
duvarında da birşeyler paylaş olmadı gizle
çünkü neden bomboş her şey diyecek canm sayfanda hiç birşey yok sonuçta

aaa bak süper fikir....

Evet canım o tam bir rezil haklısın.. Ama benim yaptığımı kesin anladı ondan demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…