adı batasıca sevgili

Sana diyebilecem tek sey bu yaştayken aynı hatayı ben yaptım ve 4seneme universite hayatımın bos gecmesine sebep oldu. bu konuda taviz verirsen sana erkek arkadaslarınla konusma diyecek bi ust boyutu bunun akrabandaki erkeklerle konusma dicek daha sonra da kiz arkadaslarina kadar gitcek. hakaretleri arada saymiyorum. madem var bu sorunlar uzatipta ileride pisman olma derim ben

Zaten bunları da diyordu, akrabama bile kızıyordu

Sana diyebilecem tek sey bu yaştayken aynı hatayı ben yaptım ve 4seneme universite hayatımın bos gecmesine sebep oldu. bu konuda taviz verirsen sana erkek arkadaslarınla konusma diyecek bi ust boyutu bunun akrabandaki erkeklerle konusma dicek daha sonra da kiz arkadaslarina kadar gitcek. hakaretleri arada saymiyorum. madem var bu sorunlar uzatipta ileride pisman olma derim ben

Bu yüzden bitirmemiş bence sadece bunu bahane etmiş.

Canım bu yüzden bitirebilecek yapıda biri olduğunu biliyorum çünkü en çok inemedi verdiği konu bu giyim kuşam namusu iki bacak arasında arayanlardan. Ama sonuç olarak bitti gitti ben hayatima devam ediyorum bazen çok özlüyorum dayanamıyorum ama o anlarda da kendimi tutmayı başarabiliyorum. Geçecek biliyorum zamanla sadece tatlı bi anı olarak kalacak bende. İnşallah yani. :)

Bazen intikam falan almak istiyorum ama sonra düşünüyorum değmez. Hakikaten değmez-miş. Yani Allah yollarımızı kesiştirmesin. Ben onu ya aklımda kalan güzel hâlleriyle hatırlamak ya da aslında hiç hatırlamak istemem.

Canım kıskanılmak tabi ki güzel bi duygu seven insan az yada çok kıskanır ama dozunu abartıp kısıtlamakla karıştırılmamalı.

Aşkın gözü kördür derler ya karşımızda ki insanın hayatımıza ne denli müdahale ettiğini göremiyoruz çoğu zaman.

Ama dediğim gibi kıskanmak çok ayrı kısıtlamak çok ayrı iki kavram. Kısıtlamak kişiye yapılan saygısızlıkla eş değer benim için.

İlişkilerde tabi ki iki taraflı fedakarlıklar olmalı ama bunu kişiliğinizden ödün vermeden yapabilmelisiniz.

Şöyle bi durumda var. Kimi, erkek arkadaşının yada eşinin her istediğini yapar her dediğine evet der ama bunları yaparken mutludur,

huzurludur. Kimiside kabullenemez bu da ileride mutlaka problem yaratır.

Yani senin burda yapman gereken, bunları yaparken mutlu olman. Eğer ki sadece erkek arkadaşın mutlu olsun diye olmadığın bi kişiliğe

bürünmek seni ileride mutsuz edicekse baştan önlemini almalısın canım.

Son düzenleme:
Hic düsunme bile gercekten onunla gecirecegin günlerine yazık edersin. bak birakmış madem o sende hic geri donme ona gercekten hayatına ondan cok daha iyileri cikar buna emin olabilirsin

Canım zaten hic güvenim kalmadı benim de evet onun guveni sarsıldı ama benimki daha fazla sarsıldı. Bu kiyafet yüzünden kesin ayrilik kaari aldığında ve sonra ben safça bütün sevgimle gitme dediğimde bana bakmaya kiyamayan insan bana saçma sapan cinsel içerikli sorular sordu. Ben zaten onun karakterine bağlanmıştım aşk yoktu ama büyük bi bağlanma duygusu ve sevgi vardı. Bana sorduğu sorulardan sonra artık beni hiç eskisi gibi el üstünde tutmayacağını uzerime giremeyecegini ve en önemlisi artık beni aklınca kullanacağını düşündüm kendini tahmin etmek icin. İnan zor oldu durumu kabullenmek. Ama kabullenmekte sonra, şu an onun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Ayrı sehirlerdeyiz zaten karsilasmayiz. Daha iyisini de istemiyorum erkenden birşeyler yaşadığım icin pişmanım keşke tertemiz kalsaydım kimse girmeseydi hayatima. Bilmiyorum buna bi tecrübe olarak mı bakmalıyım yoksa gecmise sunger çekip kendimi sakladigim birileri olduğuna hâlâ inanmali mıyım? Ne dersiniz bayanlar?

Canım zaten hic güvenim kalmadı benim de evet onun guveni sarsıldı ama benimki daha fazla sarsıldı. Bu kiyafet yüzünden kesin ayrilik kaari aldığında ve sonra ben safça bütün sevgimle gitme dediğimde bana bakmaya kiyamayan insan bana saçma sapan cinsel içerikli sorular sordu. Ben zaten onun karakterine bağlanmıştım aşk yoktu ama büyük bi bağlanma duygusu ve sevgi vardı. Bana sorduğu sorulardan sonra artık beni hiç eskisi gibi el üstünde tutmayacağını uzerime giremeyecegini ve en önemlisi artık beni aklınca kullanacağını düşündüm kendini tahmin etmek icin. İnan zor oldu durumu kabullenmek. Ama kabullenmekte sonra, şu an onun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Ayrı sehirlerdeyiz zaten karsilasmayiz. Daha iyisini de istemiyorum erkenden birşeyler yaşadığım icin pişmanım keşke tertemiz kalsaydım kimse girmeseydi hayatima. Bilmiyorum buna bi tecrübe olarak mı bakmalıyım yoksa gecmise sunger çekip kendimi sakladigim birileri olduğuna hâlâ inanmali mıyım? Ne dersiniz bayanlar?
bu arada keşke tertemiz kalsaydım derken yanlış anlaşılacak bi durum olmadi aramızda keşke kalbim tertemiz kalsaydı, hayatımdan çıkacağını bilsem girmesine hic izin vermezdim

kıskanç erkek başa beladır. nefret ederim. erkek dediğin kendine güvenmeli eşinı kıskanıp kısıtlamak yerine gurur duymalı..:31:

Canım kıskanılmak tabi ki güzel bi duygu seven insan az yada çok kıskanır ama dozunu abartıp kısıtlamakla karıştırılmamalı.

Aşkın gözü kördür derler ya karşımızda ki insanın hayatımıza ne denli müdahale ettiğini göremiyoruz çoğu zaman.

Ama dediğim gibi kıskanmak çok ayrı kısıtlamak çok ayrı iki kavram. Kısıtlamak kişiye yapılan saygısızlıkla eş değer benim için.

İlişkilerde tabi ki iki taraflı fedakarlıklar olmalı ama bunu kişiliğinizden ödün vermeden yapabilmelisiniz.

Şöyle bi durumda var. Kimi, erkek arkadaşının yada eşinin her istediğini yapar her dediğine evet der ama bunları yaparken mutludur,

huzurludur. Kimiside kabullenemez bu da ileride mutlaka problem yaratır.

Yani senin burda yapman gereken, bunları yaparken mutlu olman. Eğer ki sadece erkek arkadaşın mutlu olsun diye olmadığın bi kişiliğe

bürünmek seni ileride mutsuz edicekse baştan önlemini almalısın canım.

Haklısın canım benim biraz yaşım itibariyle biraz da erkeklerle kolay kolay birşeyler yasamayan ve bunu dusunmeyen yapım itibariyle pek tecrübem yok, bana yeni bişey oldugu icin bunun adını sevilmek zannettim sanırım...

kıskanç erkek başa beladır. nefret ederim. erkek dediğin kendine güvenmeli eşinı kıskanıp kısıtlamak yerine gurur duymalı..:31:

Ben de kıskanç biriydim ilişkimde ama bunun dozunu bilmek lâzım diye düşünüyorum haklısın canım kıskanıp kısıtlamak yerine gurur duymalı erkek kadiniyla.. Neyse ki bitti ve bana da gerçek yüzünü gösterdi her işte bir hayır var

mervecim seni ilerde işinde başarılı, herkesin sevdiği,kendini geliştiren, böyle saplantılar içine düşmeyen, güzel alımlı bir dr olarak görmek isterim:32: boşver be güzelim hayat önüne daha kimleri çıkartacak.ozaman anlıycaksın iyi olmadı diyeceksin.

mervecim seni ilerde işinde başarılı, herkesin sevdiği,kendini geliştiren, böyle saplantılar içine düşmeyen, güzel alımlı bir dr olarak görmek isterim:32: boşver be güzelim hayat önüne daha kimleri çıkartacak.ozaman anlıycaksın iyi olmadı diyeceksin.

İyi dileklerin icin çok teşekkür ederim canım :)) ilerde iyi ki olmamış diyeceğim aşikâr.. Saplantilar içine düşmek ben de istemiyorum ki onu tamamiyle artık aklımdan çıkardığımı da düşünüyorum allahın izniyle

sen eline altın makas almışsın ipek yerine kendir kesiyorsun yaşın küçük değil ama gereğide yok bu kadar bende kendimi herşeyi bildim sananlardanım öyle olgun görürümkü kendimi ama maalesef düşündüğüm gibi değilim bir gün o çocuk ağzını yüzünü dağıtır ondan sonra kıskanma filan kalmaz onun için sen iguana besle iyi olur....altın makasınlada ipek kes ipek kalitelidir insanı zengin ve nüfus sahibi eder..[/QUOTE

Beni gülümseten aynı zamanda "haklı" dedirten yorumların icin sağol canım :) aslında bitmiş bi ilişki bu. Ve kendime yokladığımda ben de kafamda bitirdim.
biri gider biri gelir yeterki izi kalmasın...başarılar

Back
X