Ben coktan biraktim zaten...yatmadik heralde ne tur paylasimdan vahsediyorsun.su an istesem olay çıkarırım.gururumdan susuyorum.hala msjlari var bende tarihlleri yaziyor.sen neyden bahsediyorsun ...anilarim tabiki var verilmis sözler var vaatler var..sen neyden bahsediyorsun..senin esinin facebookunda evli yazmiyorsa beni ilgilendirmez.benim evli arkadaslarimin hepsinde yazar vir surude foto koyarlar esleriyle.zaten sorun bu degil..Valla komik bir durum var ama benim tarafımda değil.Yüzyüze görüştünüz.Kaç kere gerçekten.Bir sevgiliyi anlatırken kaçkere yüzyüze görüştük diye mi bahsedilir.Paylaşımlar,ortak arkadaşlar,anılar,hatıralar.....bunlar varsa sanal olmaz ilişki olur.
Evlenince ne tür bir tehlike geçiyor.İnsan evlenince daha temkinli olur benim bildiğim.Nerden biliyorsun eşim bırakamaz dediğini.Ya da evlenince,kocanın bir yanlışını görse eşler bırakamaz mı zannediyorsun.Benim de eşimin de face inde evli diye yazmaz.Zaten face te ekli insanlar bizim tanıdıklarımızdır ve hepsi evli olduğumuzu bilir.Paylaşımda bulunmak tercih meselesi.
Bir erkek eşine hesabını veremyeceği şeylerin korkusunu taşımıyorsa rahat olur.Bırak evlenmiş gitmiş.Engelini mi kaldırmış,facete evli yazıyormuymuş yazmıyormuymuş.
Oyle bir yaziyorsun ki hala pesindeyim adamin sanki.sen kimsin beni neyle itam ediyorsun?burda bor suru arkadaş bana hak verdi allah razi olsun...ben sadece telde konustugum adamdan umutlanicak kiz degilim.kopek gibi yalvardi bu ad bana...sen ne konusuyorsun hala..