• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Valla komik bir durum var ama benim tarafımda değil.Yüzyüze görüştünüz.Kaç kere gerçekten.Bir sevgiliyi anlatırken kaçkere yüzyüze görüştük diye mi bahsedilir.Paylaşımlar,ortak arkadaşlar,anılar,hatıralar.....bunlar varsa sanal olmaz ilişki olur.
Evlenince ne tür bir tehlike geçiyor.İnsan evlenince daha temkinli olur benim bildiğim.Nerden biliyorsun eşim bırakamaz dediğini.Ya da evlenince,kocanın bir yanlışını görse eşler bırakamaz mı zannediyorsun.Benim de eşimin de face inde evli diye yazmaz.Zaten face te ekli insanlar bizim tanıdıklarımızdır ve hepsi evli olduğumuzu bilir.Paylaşımda bulunmak tercih meselesi.
Bir erkek eşine hesabını veremyeceği şeylerin korkusunu taşımıyorsa rahat olur.Bırak evlenmiş gitmiş.Engelini mi kaldırmış,facete evli yazıyormuymuş yazmıyormuymuş.
Ben coktan biraktim zaten...yatmadik heralde ne tur paylasimdan vahsediyorsun.su an istesem olay çıkarırım.gururumdan susuyorum.hala msjlari var bende tarihlleri yaziyor.sen neyden bahsediyorsun ...anilarim tabiki var verilmis sözler var vaatler var..sen neyden bahsediyorsun..senin esinin facebookunda evli yazmiyorsa beni ilgilendirmez.benim evli arkadaslarimin hepsinde yazar vir surude foto koyarlar esleriyle.zaten sorun bu degil..
Oyle bir yaziyorsun ki hala pesindeyim adamin sanki.sen kimsin beni neyle itam ediyorsun?burda bor suru arkadaş bana hak verdi allah razi olsun...ben sadece telde konustugum adamdan umutlanicak kiz degilim.kopek gibi yalvardi bu ad bana...sen ne konusuyorsun hala..

Namaz falan alakası yok bunun. İmanla para kimde belli olmaz. Bakın sizde onun için kapansaydınız dışarda görenler Allah için kapandığınızı sanacaktı drğil mi. Demekki bu devirde öyle şeylere inanmayacaksın genelleme yapmayacak sın hemen

Kapalilik konusu kapansin lutfen...burda konu bu değildi..ben yasadigim bir olayi tum samimiyetimle anlattim..herkes masallah hoca kesildi basima.hatta yasadiklarimi hak ettigimi bile soyleyenler cikti yazik..allah herkesi goruyor ve biliyor..
Burada konu o değil ama senin ilişkindeki yanlışlardan biri. Seni bu kararın o insanın gözünde yüceltmez bence kolay lokma yerine koyar. Yıl 1994 bir komşumuz Rus bir kadınla evlendi. Kadının hatta 1 çocuğu daha vardı Rus kocasından. Annemlerin komşusu ben liseye gidiyorum o zaman. Kadın evlendi herkes Müslüman olmasını bekledi. O doğuma gitmeden önce annemlere dedi ki: bana bir şey olursa doğumda beni Hristiyan mezarlığına gömün. Aradan kaç yıl geçti? tam 20 yıl. Kadın hala Hristiyan. Kocası için din değiştirmedi, yaranmaya çalışmadı. Kocası da onu olduğu gibi kabul etti.
Ben çok saygı duyuyorum bu kadına.

Namaz falan alakası yok bunun. İmanla para kimde belli olmaz. Bakın sizde onun için kapansaydınız dışarda görenler Allah için kapandığınızı sanacaktı drğil mi. Demekki bu devirde öyle şeylere inanmayacaksın genelleme yapmayacak sın hemen
Yok cidden sıkıldım..ben kapanmazdim kimse icin...benim inanisimda kapanmak yok zaten..

Bu din konusu çok tehlikeli çoook. Konu koptu gitti, kul için kapandıysan az bile olmuş sana bunlar demeler felan filan.
Oy oy..

Tamam cennete gidiceksin...tamam ..en iyi musluman sizsiniz..nerden yazdim kendime kiziyorum..yuz kere anlatiyorum hala anlamamakta israr ediyorsunuz..
aslında sen o cümleyi onu ne kadr çok sevdiğini belirtmek için yazdın. bunu da yaparak sevgilinin hayat görüşüne paralel olacaktın ki seninle evlenmeye 1 tık yaklaşsın. Ama bu bile fayda etmemiş gördüğün gibi.

Allah yardımcımız olsun kötü insanların şerrinden ve oyunlarından hepimizi korusun. Bizi de kötü insan olmaktan korusun.

Burada konu o değil ama senin ilişkindeki yanlışlardan biri. Seni bu kararın o insanın gözünde yüceltmez bence kolay lokma yerine koyar. Yıl 1994 bir komşumuz Rus bir kadınla evlendi. Kadının hatta 1 çocuğu daha vardı Rus kocasından. Annemlerin komşusu ben liseye gidiyorum o zaman. Kadın evlendi herkes Müslüman olmasını bekledi. O doğuma gitmeden önce annemlere dedi ki: bana bir şey olursa doğumda beni Hristiyan mezarlığına gömün. Aradan kaç yıl geçti? tam 20 yıl. Kadın hala Hristiyan. Kocası için din değiştirmedi, yaranmaya çalışmadı. Kocası da onu olduğu gibi kabul etti.
Ben çok saygı duyuyorum bu kadına.
Ben bunu dusundugumu soyledim...cunku dini konularda beni etkiledi...sirf o istedi diye degil ki zaten kapanmadim..insanlar iliski kurduklari insanlardan etkilenir...yani niye tartisiyoruz ki bunu hala.biliyorum sacma sapan bir cumle kurdum..herkes fetva vermeye başladı yeter ..

aslında sen o cümleyi onu ne kadr çok sevdiğini belirtmek için yazdın. bunu da yaparak sevgilinin hayat görüşüne paralel olacaktın ki seninle evlenmeye 1 tık yaklaşsın. Ama bu bile fayda etmemiş gördüğün gibi.
Hayatim oyle birsey dusunseydim kapanirdim.hala ona kor kütük asik olsam boyle susmazdim zaten..

çok dindarmış gerçekten baskıyla kapamaya çalışmak binbir yalan dolanla bir genç kızın hayellerini yıkmak.

sadece suç bu adamda da değil onun için kendinden ödün veren konu sahibinde de var.

Allah yardımcımız olsun kötü insanların şerrinden ve oyunlarından hepimizi korusun. Bizi de kötü insan olmaktan korusun.
Amin..allah kotulerden korusun.benle bir cay icmek icin kopek gibi yalvaran adam bu.ayakkabimin bagini baglayan adam.boyle oyuncu boyle yalanci..

Ben bunu dusundugumu soyledim...cunku dini konularda beni etkiledi...sirf o istedi diye degil ki zaten kapanmadim..insanlar iliski kurduklari insanlardan etkilenir...yani niye tartisiyoruz ki bunu hala.biliyorum sacma sapan bir cumle kurdum..herkes fetva vermeye başladı yeter ..
Şöyle canım sen yazdın biz senin yazdıklarına göre biliyoruz. Yazdıklarını tekrar okursan son cümlen aynen şöyle bitiyor "... aslında hiç de tarzım olmamasına rağmen"
benim bu cümleden anladığım:
1. sırf onun için.
2. sırf ona yaranmak için
3. sırf onunla evlenmek için.

Hayatim oyle birsey dusunseydim kapanirdim.hala ona kor kütük asik olsam boyle susmazdim zaten..
onları bilemiyoruz tabi. kapanmaya vakit kalmamış da olabilir. Yani dürüst olursan aslında sen bunu sadece o istediği için yapacakmışsın.

Tamam cennete gidiceksin...tamam ..en iyi musluman sizsiniz..nerden yazdim kendime kiziyorum..yuz kere anlatiyorum hala anlamamakta israr ediyorsunuz..
İsin ucuna namaz karisinca,ortunmek karisinca bazilarinin icine cubbeli Ahmet hoca kaciyo :)
Konuyu hic okumadan hooop namaz ve kapanmayi alip (birde aciksaniz) basliyolar atmaya tutma birak nacizane tavsiyem

İsin ucuna namaz karisinca,ortunmek karisinca bazilarinin icine cubbeli Ahmet hoca kaciyo :)
Konuyu hic okumadan hooop namaz ve kapanmayi alip (birde aciksaniz) basliyolar atmaya tutma birak nacizane tavsiyem
Cübbeli yine iyi yorumları yumuşayıp empati yapabiliyor bazen. çok fenalar var çook :D

çok dindarmış gerçekten baskıyla kapamaya çalışmak binbir yalan dolanla bir genç kızın hayellerini yıkmak.

sadece suç bu adamda da değil onun için kendinden ödün veren konu sahibinde de var.
Kesinlikle bendede suc var...aptallik bende..kapima gelio yalvarirken gormezden gelmeliydim onu..kopek oldu kapimda..bilemedim.seviyor dedim sevmese bu kadar ugrasmaz.yas farki buyuk diye istemedim bastan.yasinida gosteriyordu tipini bile begenmemistim.olsun dedim insandir belki..ama en adi o cikti.daha oncede ayriliklar gordum ama gozumun icine baka baka yalan soyleyeni ilk defa goruyorum...bu kadar net...adam megersem kendine birini bulmus onla evlenmek icin apar topar gitmis oraya.bir sene olmus evleneli..nisanlandiklari zaman konusuyorduk biz...ceyuz alisverisi yapmışlar biz hala konusurken..

Cübbeli yine iyi yorumları yumuşayıp empati yapabiliyor bazen. çok fenalar var çook :D
Bak orda haklisiniz
Ateist diyip turkiyeden kovcaklar ellerinden gelse
Tövbe hasa..

Burdan first ladymiz bizi duyarsa kocisine soyler bizi iceri aldirir maldirir mazallah
El salliyorum

Kapanma konusuyla bunaltmışsınız konu sahibini, gerek yok, o sadece adama deger verdiğini ciddi düşündüğünü anlatmaya çalışmış.

Neyse bak bu konuyu açman çok iyi olmuş çünkü evlilik vaadi yeni moda erkekler arasında...kızlar evlenmek istiyor ya bunlar da bunun ustune gidiyorlar boş vaatlerle...evlenmeye karar veren adam gunlerce haftalarca bu planı konuşmaz bak aklına iyi yaz bunu, kararı veren erkek direkt harekete gecer...yani basit anlamak aslında...

Gecmiş.olsun artık dikkatli olursun ama cok ta guvensiz olma sadece sinyalleri duygularını katmadan degerlendirmesini bil

Ay ilahi..hic gulucegim yoktu inan....tarzim degil demisim niye demisim..tarzim degil demekte ne var anlamadim.herkesin bir hayat tarzi görüşü var..

Back
X