• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Kapanma konusuyla bunaltmışsınız konu sahibini, gerek yok, o sadece adama deger verdiğini ciddi düşündüğünü anlatmaya çalışmış.

Neyse bak bu konuyu açman çok iyi olmuş çünkü evlilik vaadi yeni moda erkekler arasında...kızlar evlenmek istiyor ya bunlar da bunun ustune gidiyorlar boş vaatlerle...evlenmeye karar veren adam gunlerce haftalarca bu planı konuşmaz bak aklına iyi yaz bunu, kararı veren erkek direkt harekete gecer...yani basit anlamak aslında...

Gecmiş.olsun artık dikkatli olursun ama cok ta guvensiz olma sadece sinyalleri duygularını katmadan degerlendirmesini bil
Haklisiniz...islerim bozuldu isten cikarildim param yoktu burda gecinemiyorum diye bir aciklama yapti...bende mal gibi inandim..bu kadar saf olduguma inanamiyorum..

Ay ilahi..hic gulucegim yoktu inan....tarzim degil demisim niye demisim..tarzim degil demekte ne var anlamadim.herkesin bir hayat tarzi görüşü var..

Aslında şı siteye Diyanet İşlerinden bir müftü atansa ona göre konular açılsa, yorumlar yazılsa, insanlar düşüncelerini belirtse bu sorunlar kalmayacak. Cidden komik ya :D

onları bilemiyoruz tabi. kapanmaya vakit kalmamış da olabilir. Yani dürüst olursan aslında sen bunu sadece o istediği için yapacakmışsın.
Biz bir seneden fazla gorustuk.zamanim vardı...yapicaktim demedim dusundim dedim..etkilendim dusuncelerinden dedim.ya ben ne anlatirsamda siz anlamak istediginizo anliyacaksiniz...mutlu olsun herkes zaten kendi yasiti bir bayanla daha guzel uyumlu bir evlilik yasar mantikli bir karar almis...

Ay ilahi..hic gulucegim yoktu inan....tarzim degil demisim niye demisim..tarzim degil demekte ne var anlamadim.herkesin bir hayat tarzi görüşü var..
Benimde oyle bi konum vardi kapattrdilar
Elestiriye acik degiller
Onlarin arkasinda reis-i cumhur var efendim ondan mutevellit o sizin adamin yaptigi normal sayiliyo
Biliyosunuzki zina serbest
TecavuZcu milletvekillerinin milletleriyiz biz
Ben devlete inaniyorum guveniyorum.ve onun yolundan gidiyorum diyolar
Padisahim cok yasa..

Biz bir seneden fazla gorustuk.zamanim vardı...yapicaktim demedim dusundim dedim..etkilendim dusuncelerinden dedim.ya ben ne anlatirsamda siz anlamak istediginizo anliyacaksiniz...mutlu olsun herkes zaten kendi yasiti bir bayanla daha guzel uyumlu bir evlilik yasar mantikli bir karar almis...
Evet herksin kendine uygun biriyle evlenmesi daha normal ve güzel. Birini değiştirip evleneceğine sen değiş evlen. Sinir oluyorum bu tarz insanlara.

Aslında şı siteye Diyanet İşlerinden bir müftü atansa ona göre konular açılsa, yorumlar yazılsa, insanlar düşüncelerini belirtse bu sorunlar kalmayacak. Cidden komik ya :D
Muftuye gerek yok ki baksana herkes muftu..herkes hoca burda....hak ettin iyi oldu diyende var..onu diyeni su mübarek gun allaha havale ediyorum..o kapali ona birsey olmaz gerci boyle dusunuyordur....bin beterini yasar inss su yasadigimin cezada alsam bunu yazicam icimde kalmasin ..insanin kalbi guzel olsun ici fesat olmasin..

Ah ah ben ne adi heriflerle yillarimi çürüttüm zamanında benim ibretim kendimim o yüzden :KK14: Ama yasadiklarina cok uzuldum. Yasadiklarindan ders al ve herkese kolayca guvenmemeyi ogren. Ve yasitin kisilerle birlikte olmayi. Cunku bu kadar yas farki varsa adam tecrubesizliginden ve cahilliginden yararlanip kukla gibi oynatir. O yuzden davul bile dengi dengine diye bosuna soylememisler..

evet herkesin bir hayat görüşü var. Ama şu kadar sayfaya karşı biz senin hayat görüşünü anlamadık da neden kapanmayı düşündün de etkilendiğini söylüyorsun? O etki geçici miydi de "tarzım değildi" dedin. Kalıcıysa şimdi neden kapanmıyorsun?

Benimde oyle bi konum vardi kapattrdilar
Elestiriye acik degiller
Onlarin arkasinda reis-i cumhur var efendim ondan mutevellit o sizin adamin yaptigi normal sayiliyo
Biliyosunuzki zina serbest
TecavuZcu milletvekillerinin milletleriyiz biz
Ben devlete inaniyorum guveniyorum.ve onun yolundan gidiyorum diyolar
Padisahim cok yasa..
Insanlari din iman diye kandiriyorlar iste..o din iman kizi gorunceye kadar ama..coguda iktidara yalakalik yapmak icin dindar gibi gözüküyor...bu konuda cok doluyum yaz yaz bitmez..

evet herkesin bir hayat görüşü var. Ama şu kadar sayfaya karşı biz senin hayat görüşünü anlamadık da neden kapanmayı düşündün de etkilendiğini söylüyorsun? O etki geçici miydi de "tarzım değildi" dedin. Kalıcıysa şimdi neden kapanmıyorsun?
Sana hesap mi vermem gerekiyordu anlamadim...niye kapanmiyorsun?oldu kapaniyim simdi gidip...bu konu din konusuna donup kapanmasin..stresinizi badka yerde atin ne olur..benim icimi dokmeye arkadaslarla sohbet etmeye ihtiyacim var..

Insanlari din iman diye kandiriyorlar iste..o din iman kizi gorunceye kadar ama..coguda iktidara yalakalik yapmak icin dindar gibi gözüküyor...bu konuda cok doluyum yaz yaz bitmez..
Bosver siyaset topiginde dertlesiriz

İmam vaaz verirken acik gezmek gunahhhh
Demis
Bir mumin kardesimiz ee imam efendi senin kizin da acik geziyo demis
-imam
Benim kiz yakistiriyo demis..

Herkes kendine musluman olsa turkiye guzel bir ulke olabilir aslinda. Cokda yasanasi olabilir

Ah ah ben ne adi heriflerle yillarimi çürüttüm zamanında benim ibretim kendimim o yüzden :KK14: Ama yasadiklarina cok uzuldum. Yasadiklarindan ders al ve herkese kolayca guvenmemeyi ogren. Ve yasitin kisilerle birlikte olmayi. Cunku bu kadar yas farki varsa adam tecrubesizliginden ve cahilliginden yararlanip kukla gibi oynatir. O yuzden davul bile dengi dengine diye bosuna soylememisler..
Bana ben olgunum kıymetini bilirim gencler senin kiymetini bilmez derdi...anlayisli olurum sana iyi bakarim hic uzmem yalanlari geliyor aklima..bir insan neden bunu yapat ki?

Sana hesap mi vermem gerekiyordu anlamadim...niye kapanmiyorsun?oldu kapaniyim simdi gidip...bu konu din konusuna donup kapanmasin..stresinizi badka yerde atin ne olur..benim icimi dokmeye arkadaslarla sohbet etmeye ihtiyacim var..
Sonrasında da kavga moduna geçilir...:KK59:
Peki sen içini dök..
kolay gelsin:KK55::KK55:

Arkadaslar merhaba sitede yeniyim.dün aldigim bir haberle şok olmus durumdayim...burdaki genc kizlara ibret olsun diye yazicam..
Bundan 2 sene once kendimden 13 yas buyuk birinle tanistim.basta begenmedigim bu adam zamanla kendini sevdirdi ve inandirdi.basta istemedigim icin cok pesimde kostu..bana hediyeler vs gonderiyordu hep..cok ilgili oldugu icin o gune kadar boyle ilgi gormedigim icin belkide asik oldum.istanbulda yasiyordu sonra baska sehire tasinmak zorunda kaldi.guya burda isleri bozulmus isten cikarilmis simdi yalan soyledigini anliyorum.o zamanlar inandim.oraya gidincede devam ettik.sabahlara kadar telde konusuyorduk gelecek planlari yapiyorduk...iyice alismistim.plani tekrar istanbula gelmekti.burda biraz deneyim kazanayim ilk firsayta oraya donucem evlenicez bekle diyordu..zaman uzadikca kavgalarimiz basladi..ben birseyler oldigunu hissettim sanki surekli agresif davraniyordum.bir ara beni telefonundan facebookundan engelledi.zaten kizgin oldugum icin takmadim.bir kac ay sonra baktim engelleri acmis hic aramadim tabi..bu pis herif megersem evlenmis.benle telefonlarda sabahlara kadar konusurken bana soz verirken o zamanki nisanlisi simdiki esiyle Çeyiz magazalarinda geziyorlarmis..bir güzel keklemis beni..oraya geri donmesinin sebebi orda evlenmekmis megersem.sanirim ailesi araci olmus kendi yasitinda bir kadinla evlendirmisler.
Son olarak sunu yaziyorum hic bir erkege guvenmeyin arkadaslar.bu adi namazinda niyazinda bir adamdi...ben acik bir insanim mesela.onun icin kapanmayi bile düşündüm hic tarzim olmamasina ragmen..bu adam bile böyleyse basklari ne yapmaz....
niye hiçbir erkeğe guvenmeyelim canım ben kocama 17 yıldır çıktığımız evlendigimiz tüm günler dahilinde 15yasindan beri güveniyorum ve hiç yaniltmadi beni.senin sevgilin şerefsiz diye bütün erkekleri yargılamak olmaz aralarında nice yigitlerde vardır :KK66:

konu sahibi bak sana bir şey anlatıcam .benim bir arkadaşım vardı bir çocuğu sevdi nişanlandılar evet nişanlandılar ve ne oldu biliyor musun kızda kapandı sonra bir haber geldi onla nişanlıyken memlekette bir başkası ile evlenmiş beyimiz .insanlar da ne hikayeler var .en kötüsü sen değilsin üzme kendini .

E siz de adama yaranmak icin kapanmak istemissiniz. Siz kimi kandirmaya calismis olacaktiniz?
Bunun adi da yalakalik.

Allah korumuş canım erkenden kurtulduğun iyi olmuş.verilmiş sadakan varmış
Annem sinirden hasta olucak ondan korkuyorum...cok uzuldu sinirlendi..
E siz de adama yaranmak icin kapanmak istemissiniz. Siz kimi kandirmaya calismis olacaktiniz?
Bunun adi da yalakalik.
Bende o kandirilan aptallardanim iste..ayrica kapanmadim sadece aklimdan gecti..

niye hiçbir erkeğe guvenmeyelim canım ben kocama 17 yıldır çıktığımız evlendigimiz tüm günler dahilinde 15yasindan beri güveniyorum ve hiç yaniltmadi beni.senin sevgilin şerefsiz diye bütün erkekleri yargılamak olmaz aralarında nice yigitlerde vardır :KK66:
Var tabi olmaz olur mu..ama bunlarda var.ben bekar arkadaslar icin yazdim o sekilde..

Back
X