Bence senn irana falan tasin simdiden..turkiyw Cumhuriyeti din vicdan özgürlüğü olan bir ulke...Oo hanimefendiye bakin dini imani katti simdide siyaset yapiyor.baya iyisin devam et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence senn irana falan tasin simdiden..turkiyw Cumhuriyeti din vicdan özgürlüğü olan bir ulke...Oo hanimefendiye bakin dini imani katti simdide siyaset yapiyor.baya iyisin devam et
Sagol tatlim iyi oldu soyledigin.bende soylesede şu bi tasinsam irana diye senden izin bekliyordum sagol varolllBence senn irana falan tasin simdiden..turkiyw Cumhuriyeti din vicdan özgürlüğü olan bir ulke...
Kizim bir git zaten sinirim tepemde zaten....Saydir ne saydircaksin merak ediyorum..senin derdin ne ,edep ya hu ,saygısız,seninle dini polemiğe girmem ben haddin değil zaten,sğa sola ne diye saldırıyorsun ,hayır ağzıma gelenleri tek tek yutuyorum kaldıramazsın zira..eline klavye alan girmemeli her yere ,yaş sınırı getirilmeli pc kullanımına kimse beni inandıramaz 28 yaşında olduğuna..kendine eğlence arayan bir ergensin zira.
Cunku oyle bir acik ayet yok..istesende paylasamazsin...turban bir semboldur ve farz degildir..islamida bilmedigin ortada..biraz okuda kendini gelistir..ce
Cemaatci olduk bide hadi bakalim..cemaatciler kafalarini acmis mi yoksa?bilmem haberim yok..neyse sen cennete gidicen nasilsa boşver biz yanalim....anlatıyorum etkisinde kaldim diyorum hala konusuyorlar saka gibi..
çüş artık ya banlanacaksam da banlanayım bu ne terbiyesizlik ya Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir din ve vicdan özgürlüğü vardır pravokatörlük yapmak yasal değildir senin yaptığına ötekileştirme yani bölücülük denir ,bu ne ısrar ya...madem polemiğe kapalıydı konun sana başta düzelt dedim ben medeni çerçevede ,sağ sol loblarında problem mi var algılayamadın..aman yarabbim bütün CAHİLLERin ithamda bulunma özgürlükleri olmasaydı keşke..insanları ne hale sokuyorsunuz sopnra köşelere çekilip eğlenerek izliyorsunuz..tam bir rezillik bu.Bence senn irana falan tasin simdiden..turkiyw Cumhuriyeti din vicdan özgürlüğü olan bir ulke...
KİB bye çocuuum kib byee senin anlayacağın dillerden yazayım 40 yaşındaki adamın karşısında saf zerzavat kan geber bura gel adama hıncını insanlardan çıkar aptallığınıon faturasını burdaki üyelere kesmeyeydin iyiydi.Kizim bir git zaten sinirim tepemde zaten....Saydir ne saydircaksin merak ediyorum..
bugün bir iş için kapanan yarın başka bir iş için soyunur bu hamur beyin anca bu sistemle şekilleniyor demekkiMadem başörtüsü yok diyorsun, madem inanmiyorsun ne diye baskasi icin kafani ortmek istedin?? Üzgünüm ama sorununu su an daha iyi anladim..
Hayatta bazilarinin kariyeri parasi için inanmadiginiz seylere bile, inanir gibi yapmayin, bu hayatta inasani insan yapan onurudur..
sevgilerrr..
Sakin ol bence anlayacak bir sahıs yok karsında degmez..çüş artık ya banlanacaksam da banlanayım bu ne terbiyesizlik ya Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir din ve vicdan özgürlüğü vardır pravokatörlük yapmak yasal değildir senin yaptığına ötekileştirme yani bölücülük denir ,bu ne ısrar ya...madem polemiğe kapalıydı konun sana başta düzelt dedim ben medeni çerçevede ,sağ sol loblarında problem mi var algılayamadın..aman yarabbim bütün CAHİLLERin ithamda bulunma özgürlükleri olmasaydı keşke..insanları ne hale sokuyorsunuz sopnra köşelere çekilip eğlenerek izliyorsunuz..tam bir rezillik bu.
O donem onun dediklerine inandim...etkelendim.araştırdim islamda turbabin farz olmadigini gelenek oldugunu gördüm.daha cok siyasal..bu benim fikrim..bu kadar tartisma yaşanacağını bilseydim bunu yazmazdim..bide kapanmanin kariyerime hiç bir getirisi olamaz..ne ilgisi var..Madem başörtüsü yok diyorsun, madem inanmiyorsun ne diye baskasi icin kafani ortmek istedin?? Üzgünüm ama sorununu su an daha iyi anladim..
Hayatta bazilarinin kariyeri parasi için inanmadiginiz seylere bile, inanir gibi yapmayin, bu hayatta inasani insan yapan onurudur..
sevgilerrr..
He canim he biz insan kesiyoruz.hey Allahimm cok eglencelisin yaBu kapanma konusunu konunun iceriginden silsem olur mu?gercekten sıkıldım...insanlar ne fanatik ne tahammülsüz ne yobaz allahim..farkli birseye tahammulleri yok.babam her zaman der her muslumanim diyene güvenme seni keserler sonra dinim icin yaptim derler..o hesap iste..
ben giderim kalanlara ders olsun bu mesnetsiz tavırlara yem olup ta yorum yapıp ellerine pirim vermeyin işteSakin ol bence anlayacak bir sahıs yok karsında degmez..
Ne kişiliksiz biriymiş yaa.Arkadaslar merhaba sitede yeniyim.dün aldigim bir haberle şok olmus durumdayim...burdaki genc kizlara ibret olsun diye yazicam..
Bundan 2 sene once kendimden 13 yas buyuk birinle tanistim.basta begenmedigim bu adam zamanla kendini sevdirdi ve inandirdi.basta istemedigim icin cok pesimde kostu..bana hediyeler vs gonderiyordu hep..cok ilgili oldugu icin o gune kadar boyle ilgi gormedigim icin belkide asik oldum.istanbulda yasiyordu sonra baska sehire tasinmak zorunda kaldi.guya burda isleri bozulmus isten cikarilmis simdi yalan soyledigini anliyorum.o zamanlar inandim.oraya gidincede devam ettik.sabahlara kadar telde konusuyorduk gelecek planlari yapiyorduk...iyice alismistim.plani tekrar istanbula gelmekti.burda biraz deneyim kazanayim ilk firsayta oraya donucem evlenicez bekle diyordu..zaman uzadikca kavgalarimiz basladi..ben birseyler oldigunu hissettim sanki surekli agresif davraniyordum.bir ara beni telefonundan facebookundan engelledi.zaten kizgin oldugum icin takmadim.bir kac ay sonra baktim engelleri acmis hic aramadim tabi..bu pis herif megersem evlenmis.benle telefonlarda sabahlara kadar konusurken bana soz verirken o zamanki nisanlisi simdiki esiyle Çeyiz magazalarinda geziyorlarmis..bir güzel keklemis beni..oraya geri donmesinin sebebi orda evlenmekmis megersem.sanirim ailesi araci olmus kendi yasitinda bir kadinla evlendirmisler.
Son olarak sunu yaziyorum hic bir erkege guvenmeyin arkadaslar.bu adi namazinda niyazinda bir adamdi...ben acik bir insanim mesela.onun icin kapanmayi bile düşündüm hic tarzim olmamasina ragmen..bu adam bile böyleyse basklari ne yapmaz....
Anlatmalıyız anlayana kadar ama onun seviyesine dusmeden :)ben giderim kalanlara ders olsun bu mesnetsiz tavırlara yem olup ta yorum yapıp ellerine pirim vermeyin işte
Sen bikere dediklerinle celisiyosun ya cidden pskolojin yerindemi senin. Hani farz degil diyodun inanmiyodun. Iki dakikada cevir gazii yanmasin.helal olsun vallaO donem onun dediklerine inandim...etkelendim.araştırdim islamda turbabin farz olmadigini gelenek oldugunu gördüm.daha cok siyasal..bu benim fikrim..bu kadar tartisma yaşanacağını bilseydim bunu yazmazdim..bide kapanmanin kariyerime hiç bir getirisi olamaz..ne ilgisi var..
farz değilmiş zaten islamın geleneğiymişSen bikere dediklerinle celisiyosun ya cidden pskolojin yerindemi senin. Hani farz degil diyodun inanmiyodun. Iki dakikada cevir gazii yanmasin.helal olsun valla
Bizim konustugumuz donemde evli degildi..nisanliymis...evlilik hazirliklari yapiyormuslar..hayir facebookunda hic bir sey yok.ne resim ne paylasim..benim engelimde su an kalkmis..esinin facebbokunda yaziyor evli diye..falanca kisiyle..Bu insan bu kadar zaman sizi nasıl oyalayabildi gittiğinde nasıl sabahlara kadar konuşabildi evli bir adam. Ya da face de fişan evli olduğu arkadaşlarının paylaştıkları hiç mi fire vermedi yani ne bileyim ben eşinin yerinde olsam evli olduğunu yaz derim, resimlerimizi koymasını isterim neyse geçmiş gitmiş artık.
bugün bir iş için kapanan yarın başka bir iş için soyunur bu hamur beyin anca bu sistemle şekilleniyor demekki
1.si kapanmak gelenek degildir. Nur suresi 31.ayeti oku ki Rabbinden öğren gelenegini!!!O donem onun dediklerine inandim...etkelendim.araştırdim islamda turbabin farz olmadigini gelenek oldugunu gördüm.daha cok siyasal..bu benim fikrim..bu kadar tartisma yaşanacağını bilseydim bunu yazmazdim..bide kapanmanin kariyerime hiç bir getirisi olamaz..ne ilgisi var..