• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

sizde kendinize gelin. herkese saldırmakla yürümez bu gemi :KK67:
Sizin gibi yobazlara haddini bildirmek lazim..sizin gibiler kafayi kapatir sonra neyse soylemicem..zatwn gercekten imanli gercekten kapalı biri bu konuyla dalga gecmez.bana destek olanlarin icindw kapali arkadaslarda vardi emin ol ama sizin gibi degiller..sahte dindarlar sizi..amaciniza ulastiniz.konum mahvoldu..

Sizin gibi yobazlara haddini bildirmek lazim..sizin gibiler kafayi kapatir sonra neyse soylemicem..zatwn gercekten imanli gercekten kapalı biri bu konuyla dalga gecmez.bana destek olanlarin icindw kapali arkadaslarda vardi emin ol ama sizin gibi degiller..sahte dindarlar sizi..amaciniza ulastiniz.konum mahvoldu..
konuyu sen mahvettinki zaten.
bi erkek için kafasını kapatan zavallı sensin...
ne oldu.. adam evli cıktı... sonra gel bize kükre... bize aslanlık yap...
kafamızı kapatır kapatmayız o konu seni baglamaz. beni baglar. kapanırsamda allah için... bi erkegin gölgesi için kapanmam...:KK14:

kimlik istiyo birde çocuk ya gidiyore ben banlanırsım hakkınızı helal edin panpalar
Ne oldu korktun mu?ben böyle bir yerde bu konunun icinde adimi soyadimi nasil paylasayim?özelden yazisalim dedim.cevap yok tirsti..belkide kadin kılığına girmis yobaz bir erkek.amaci kadinlari sinir etmek.kendi adima din tartismasi yapan kisilere cevabim yok..

Ne oldu korktun mu?ben böyle bir yerde bu konunun icinde adimi soyadimi nasil paylasayim?özelden yazisalim dedim.cevap yok tirsti..belkide kadin kılığına girmis yobaz bir erkek.amaci kadinlari sinir etmek.kendi adima din tartismasi yapan kisilere cevabim yok..
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Saptirdida saptirdi helal olsun cidden cok buyuk bi miksersin

konuyu sen mahvettinki zaten.
bi erkek için kafasını kapatan zavallı sensin...
ne oldu.. adam evli cıktı... sonra gel bize kükre... bize aslanlık yap...
kafamızı kapatır kapatmayız o konu seni baglamaz. beni baglar. kapanırsamda allah için... bi erkegin gölgesi için kapanmam...:KK14:
Daha okudugunu anlayamamisdin.ben kapanmadim ki..acigim hala.hayatimda hic kapanmadim..

Zerrin degilim ben..sen kimsin ?gercekte taniscaz ozelden yolla facebboka ekleselim.yada telimi vericem konusalim.burda herkesin icinde kimligimi vermem..

Gerek yok zaten. "kimlik" sadece nüfus cüzdanı değildir. :KK14:
Yeni olay kurgusu "bile" yaratamayan üyelerden yalnızca birisiniz işte.
İbret almadım o bakımdan. Azıcık fazla açık edebilmeden yazabilseydiniz en azından emeğe saygı duyardım.
Farketmesi bu kadar kolay olmazdı en azından. İnsan eski hesabında neyse yenisinde de o. Esas bu ibretlik..

adım duran
baba adı dursun
ana adı dürdane
nüfusa kayıtlı olduğu il biri beni durdursun
sen den korkan senin gibi olsun gel özele anlat bakalım meramını

Back
X