- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Canım polise şikayet ettiğinde senin şikayet ettiğini söylemiyorlar ki..Kizlar merhaba o kadar sinirliyimki suan elim ayagim titriyor.ben normalde bu torbaci dedikleri madde bagimlisi esrar eroin uyusturucu satanda alanda kesinlikle fazlasiyla tepkimi gosteren tanimadigim bir insan bile bu batakliga dusmusse bile gunlerce nasil yardim edebilirim diye dusunen biriyim.ailemde sulalemde yakin cevremde hic yok.sukurler olsun.ve bunlari cezaevine koyupta cikaranlarada lanet ediyorm.simdi olay su.komsulugu iyi hala cocuklarin sokaktan cikmadigi bir mahallede oturuyorum.genc kizlarimiz ve delikanlilarimizda cok.bir aparan var carprzda.uc erkekler birde baba anne.baba ilegal islere dalaverelere giren bir adam genc hala.capkinlik hirsizlik torbaciliktan ceza yatip cikti.sonra bunun ogullari yetisti buna.en buyuk oglu uyusturucu temin etmk ve kullanmaktan iki yil icerde yatti aftan cikti.asla muhattap olmadim olmam.gecen gun copu atarken bos arziye kuslara yuva yaptigini gordum ama gencler cogunlukla orda toplaniyor.ne zman cope gitsem bunlar orada.ve bugun duyuyorumki kus bahanesine hala madde satiyor.ama bu aile buyuyune kadar asla bu mahalrde boyle birsey yoktu.eski yerlisiyiz.ve dun durakta beklerken gencin bi tanesi yerde kivraniyor komaya girmis.basimdan asagi kaynar su dokuldu caddede bas bas bagirdim.simdi bu pislik igrenc herifleri nereye sikayet edebilirim.polis demeyin polis iki sokak otemizde ve dokunmuyorlar bi saat sonra birakiyolar.Allah askima yardim edin cocuklarimiz gemclerimiz var cahiller ben ne yapayim yol gosterin.annem diyor eger senin sikayet ettigini duyrsa basina bi is getirirler ne olur bulasma diyor
Allah bildiği gibi yapsın ya ! Para uğruna genc yaşlı demeden zehirliyorlar. Dediğim gibi yazılı dilekçe verin karakola gidip olduğu gibi yazın herşeyi.. Şikayetinizin altına isminizi yazmak istemediğinizi söyleyin onlar bir hal çaresine bakarlar. Olmadı başka yerlere yazıp ya da şikayet edeceksiniz.Kizlar mahalle ufak yani kendimi vallahi billahi dusunmuyorum kucuk cocuklar yani en kucugu 4 yasinda en buyugu 20 yasinda kendi canim kanim 5 tane kuzenim var apartmanda.en kucugumuz kuslari sevmek icin hep oraya gitmek istyor.tum mahalle korkuyo imza verelim desem aman yok basimiza is gelir aman gormezden gel diyolar.bu kus olayini nasil caktim anlatayim.bize gelen durumu cok kotu olan bi komsumuz var kicasi alkolik madde kullaniyor ama karisi cok gariban.ama bunun kocasi bi tek kendine zarar veriyor karisina cocuguna zarar vwrmiyor onu biliyorum.bunun kocasi soylemis oda kuslarla cok ilgili besliyor catida guvercin.kocasi demis onlar guvercin bahanesine gencleri topljyor.biz bu isi yapoyoruz ki dikkat cekmesin demis.aglayacagm nerdeysee.ozellikle o baba ve oglunu cezaevine tiksinlar orda kalsinlar muebbet Allahim sen koruu
Kesinlikle katiliyorum.belki onun akli basina gelmistir ama insnalari zehirledi veya kendini zehirledi diye akillanmadi o paradan puldan sohretten tatilllerden uzak kaldi diye ici gitti.kimse kimseyi bos yere hapse atmiyor yani ondan eminim.iceri alinmayacagini bilse yine kullanir yine satar adim kadar eminim.gencler yerde kivraniyor aglaya aglaya.dunku o gorntu herkese ibret oksun.ne okur cocuklarinza sahip cikin ne olur.Daha bir iki gün oldu malum şarkıcı özgürlüğüne kavuşalı. Ve millet sanki bu kişi uyuşturucu temin etmek ve satmaktan içeri girmemiş de, sanki büyük bir başarıya imza atmıșçasına avuçları patlayana kadar alkış içinde, güvercinler uçurarak karşıladılar. Tezahüratlar zaten kulak yırtan cinsten.
Ne bekliyorsunuz ki? Bizim ülkede birileri toptan ölmeden kavşak bile düzenlemezler. Aynı yerde 5-6 kişi daha krize girecek de anca müdahale edecekler.
Ailenizin anlaması önemli olmasın, önemli olan onların anlayip başınıza musibet olmaması... Madem öyle gidin şikayet edin inşallah işe yarar..Simdi polis bir arkadasim vardi ona yazdim narkotige git ihbarda bulunmak istyorum ama ismimi belirtmeyin de.dedi.yap bunu artik ilkkkokullarin bile onunde seker diye cocuklara alistiriyolar dedi agladim resmen ya .arkadasim burda gorev yapsa benim gibi hic durmaz hemen el koyar ama malesef yeni polis oldu ve bilecige verildi ben bu isi aileme bike soylemeden narkotige gitmeliyim.eger yayarsam tek bir kisiye bike soylersen hemen benden anlarlar.ailem anlicak muhtemelen ama sikinti yok
Istanbulun gobeginde oturuyorum oyle soyliyim anadolu yakasinda normal bir semt.avmlere yakin okullain oldugu bir minubusle 20 dakikada kadikoyde olabilicegim bir semt o kadar diyimBüyükşehirlerin Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlükleri var ama küçük bir şehirdeyseniz ilinizin emniyet müdürlüğünün narkotik şubesine isimsiz ihbarda bulunabilirsiniz, zaten isimsiz almaları lazım böyle ihbarları bence.
Istanbulun gobeginde oturuyorum oyle soyliyim anadolu yakasinda normal bir semt.avmlere yakin okullain oldugu bir minubusle 20 dakikada kadikoyde olabilicegim bir semt o kadar diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?