adi karaktersiz insan tacirleri

Anneniz dogru soyluyor. Ama birilerininde dur demesi gerekiyor. Goz gore gorede yasanmiyor yani.

Burda acik acik yazamadim aslinda kizlar ama bizey duydum polislerin bazilarida bunlarla is birlikciymis.bizim mahalleye kurulan karakol yeni.ama bu aile cok rahat davraniyor.once dedim oraya gideyim sonra bu polis kotusune denk gelirim gider derse sizi su sikayet etti diye o yuzden geri adim attim hep.polisin kotusumu olur diye lutfen tepki gostermeyin cok iyi biliyoruz onlarin icindede var.onceden calisyordum goze batmiyodu simdi evdeyim surekli cop bahanesiyle cikiyorum oralarda dolanan cocuklari oraya gitmeyin diye uyariyorum.hele bizimkileri resmen cizgi cekicem oraya surekli tepesindeyim bizimkilerin orasi yok asla diye.

uyusturucu satmaktan icerde yatanlar kahramanmis gibi karsilandikca bu ulkede (bkz deniz seki) sanirim.yapabilecegin birsey yok...
Inanki o benim umrumda dahi degil o doktogu gozyaslarina zerre inanmiyorun onu her turlu kurtarirlar.tedaviydi yurdusiydi tatildi paraydi.peki garinaba ne olacak? O kadain 40 yasinda.benim dun gordugum kivranan cocuk 18 yasinda.gozlerim dunden beri yas bosaltiyor.bu cocuklarin anne babasi ölsün artik kurtulus budur diyor.diyeceksnizki abartma.ama oyle olmuyor buraya konu acanlar var.Allahim ne okuyosa garibana okuyor sen yardim et kurtar bu illetten

Ben olsam söylemem iyilik kime yarıyorki? Kendi başını belaya sokarsin o kadar zaten polisin umrunda olsa çoktan biterlerdi. Kendi çocuklarıni uzak tut boşver gerisini. Devlet korumuyorsa sennbr şey yapamazsın maalesef canım düzen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…