- Konu Sahibi nar_cicekk
kızlar çok haklısınız bu mesafeyi kafama takmamam gerek, ben bugün bunu daha iyi anladım, hatta kendi kendime 'benim evlenecegim kisi böyle olmalı' dedim :) yani bugün konuşmalarıyla beni çok etkiledi saolsun, zaten sürekli beni kaygılarımdan dolayı rahatlatmaya çalışyor
mesafe konusunda şimdi takıldıgım konu şu : dügün, nerde olacak nasıl olacak, onun benim oturdugum şehirde neredeyse akrabası yok, benimde tam tersi onun oturdugu şehirde hiç akrabam yok, ailem illaki benim şehrimde dügün isterler bence...
ikinci sorun ise, simdi birbirimizi hiç göremicez, o hergün çalısıyor gelemez üstelikte yol uzun nasıl olacak, şimdilik gelme konusunu hiç açmadık ne düşündügünü bilmiyorum
diger bir sorun daha var, o kısa bir nişan dönemi istiyor, ve yaza evlilik düşünüyor, tabi bunu bana söylemedi ama konuşmalarından öyle anladım ben ise yaza nişan ve diger yaza dügün olsun isterim, bu konular için henüz erken ama o acele ediyor, sizce neden?
biraz olsun farkına varman bile çok güzel:) düğün dernek sonradan olacak şeyler.ve gerçekten anlaştıktan sonra aşılmayacak bir durum değil.sen önce gerçekten emin misin hayatına almak istediğine ,anlaşabileceğinize..vs. buna karar ver.
pek çok çift var bu şekilde farklı illerde olan.hatta aynı iller de olup iş sebebiyle farklı yerlerde olmak zorunda kalan, bu işleri uzaktan halleden.demek ki yapılabiliyor ve zaten ömründe bir kere olacak bir şeyi de kafana bu akdar takmana gerek yok inan ki.iş düğün kısmına kalsın her şeyin bir oluru vardır biraz organizasyon işidir ama olur.
seni bu kadar çok istiyorsda gelmek ister,zaman yaratır bir şekilde.konu açılmamıştır çünkü sen adama anladığım sürekli set koymuşsun.
önce onları aradan kaldırman icap eder.zaten konu da kendiliğinden oraya gelir.nişan -düğün zamanını bile şuan sen kendine göre yorumluyorsun.bu zamanlar tek bir kişinin değil çiftlerin maddi manevi durumları doğrultusunda alabildikleri tarihlerdir.o konuda da boşuna endişe yapma bence kendine.aşk-sevgi emek işi olduğu kadar sabır işi de .