Adı konulmamış bir ilişkimiz vardı,sevgili gibiydik ama o sadece arkadaş olarak görüyormuş beni :(

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Arkadaşlar merhabalar. Benim uzun süredir bir erkekle çok yakın bir arkadaşlığım vardı. Herşeyimizi paylaşırdık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Her akşam saatlerce konuşurduk. Bana gerçekten sevgilisiymişim gibi davranıyordu ama adı konulmamış bir ilişkiydi bu. Ondan o kadar emindim ki ona duygularımı açmaya karar verdim. Fakat beni sadece arkadaşı olarak gördüğünü, bana yakın arkadaşlıktan başka hiçbirşey yapmadığını söyledi. Şu an nasıl yıkıldığımı anlatamam. Bir erkek sadece arkadaş olarak gördüğü bir kıza bu kadar yakın davranabilir mi? Ya da benim ona olan ilgim hoşuna mı gidiyordu? Şu an onunla iletişimimi tamamen kestim fakat unutamıyorum. İşin kötü yanı o da arayıp sormuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar bir akıl verin bana lütfen:(

Erkek-kadin iliskilerin de rastlanilan durum.taraflardan biri duygusal yakinlik hisseder diger taraf arkadas olarak gorur.
Yalacak bisey yok uzK durun bir sure

Davranabilir tabii. Neden karşı cinsle biraz yakın olunca kapılıyorsunuz anlamıyorum. Benim en yakın arkadaşım erkek mesela dertleşiriz,yanlışım olduğunda kızar bazen kıskanır(diğer arkadaşlarımdan kız/erkek) ama adı üstünde yakın arkadaş.
Siz yakınlığı farklı yere çekmişsiniz muhtemelen. Sık vakit geçiriyor olmanızı hoşlanmaya nasıl bağladınız,ilginç..

Yakın davranma olayını biraz açarsan yanlış mı anladın doğru mu anladın yorum yapabiliriz.
Ne bileyim yan yana otururkan saçlarına mı dokundu uzun uzun gözlerine mi baktı
Utangaç ve sana açılamaz halleri mi vardı....
neydi yani durum

E yakın arkadaş gibi davranmış zaten. Yakın arkadaş olmuşsunuz. İlla karşı cins diye sevgili olmak zorunda değil ki. Ha gerçekten size öyle düşündürecek şeyler söylemiştir o ayrı. Ama onları açıklamamışsınız zaten. Bence adam sizinle arkadaş olmak istemiş bir süre her şey güzel gitmiş konuşmuşsunuz filan sonra hareketlerinin siz tarafından yanlış anlaşıldığını anlayınca kendini geri çekmiş. Daha fazla yanlış anlaşılma olmasın kimse kırılmasın üzülmesin diye.

yakın arkadaşlar birlikte yer içer saatlerce sıkılmadan sohbet eder, evet yakın davranır bu normal, ama dersen ki elimi tuttu aşkım balım dedi, beni ondan bundan kıskandı triplere girdi fiziksel bişeyler oldu, o zaman iş değişir, ama bu anlattıkların yakın arkadaş ilişkisi

Gayet güzel ifade etmiş seni kırmadan ve umut bağlamaman içinde aramayı kesmis. Bende olsam öyle yapardım. Sende artık unut başka çaren yok.

Size açılmak isteyen erkek ne yapar ne eder açılır; bu işi siz üstlenmeyin hicbir zaman.
Bunu her zaman derim, asla tutucu olduğumdan değil, erkeklerin genel ve toplumsal özelliklerini düşününce en iyisi bu.

Size açılmak isteyen erkek ne yapar ne eder açılır; bu işi siz üstlenmeyin hicbir zaman.
Bunu her zaman derim, asla tutucu olduğumdan değil, erkeklerin genel ve toplumsal özelliklerini düşününce en iyisi bu.

aynen böyle düşünüyorum, doğaya uyum sağlamalı bazen, bu konu feministlik kaldıracak bi konu değil bence :9
yani sevgilisine evlenme teklif eden kadın, beni ailenle ne zaman tanıştıracaksın diye dadanan kadın, duygularını döken ilk taraf olan kadın benim için uç, evet ben eski kafalıyım bu konuda, kız evi naz evi diyenlerdenim

aynen böyle düşünüyorum, doğaya uyum sağlamalı bazen, bu konu feministlik kaldıracak bi konu değil bence :9
yani sevgilisine evlenme teklif eden kadın, beni ailenle ne zaman tanıştıracaksın diye dadanan kadın, duygularını döken ilk taraf olan kadın benim için uç, evet ben eski kafalıyım bu konuda, kız evi naz evi diyenlerdenim
Illa ki vardır bir yerlerde ama cevremde hiç açilan kizin ardından gelen olumlu cevaba sahit olmadım.
Bir de beni o duruma düşürecek ( ilk adımı atmaya mecbur birakacak) erkeği ben kendim istemem :)

Arkadaşlar merhabalar. Benim uzun süredir bir erkekle çok yakın bir arkadaşlığım vardı. Herşeyimizi paylaşırdık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Her akşam saatlerce konuşurduk. Bana gerçekten sevgilisiymişim gibi davranıyordu ama adı konulmamış bir ilişkiydi bu. Ondan o kadar emindim ki ona duygularımı açmaya karar verdim. Fakat beni sadece arkadaşı olarak gördüğünü, bana yakın arkadaşlıktan başka hiçbirşey yapmadığını söyledi. Şu an nasıl yıkıldığımı anlatamam. Bir erkek sadece arkadaş olarak gördüğü bir kıza bu kadar yakın davranabilir mi? Ya da benim ona olan ilgim hoşuna mı gidiyordu? Şu an onunla iletişimimi tamamen kestim fakat unutamıyorum. İşin kötü yanı o da arayıp sormuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar bir akıl verin bana lütfen:KK43:

yakınlık derecesi nasıldı sevgiliye hitap edilir gibimi konuştu ?

Afedersiniz bir müddet bakamadım. Sorunuzu cevaplıyorum. Beni kıskandı evet. Kimse ile görüşmemi istemiyordu. Erkekleri bırakın kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyordu. Bana çok değer verdiğini söylüyordu. Sürekli nerde oldugumu veya kimle oldugumu soruyor cevap vermezsem kızıyor küsüyordu. Aramızda öyle aşk ile ilgili laflar dönmedi ama onun dışında kesinlikle sahiplenme duygusunu hissediyordum. Sizce kendi kendime kuruntu yapmışım?

Fikirleriniz nedir arkadaşlar?
Mesela nasil yakin davraniyordu?Elini mi tuttu,askim mi dedi ne gibi seyler

Yakın davranma olayını biraz açarsan yanlış mı anladın doğru mu anladın yorum yapabiliriz.
Ne bileyim yan yana otururkan saçlarına mı dokundu uzun uzun gözlerine mi baktı
Utangaç ve sana açılamaz halleri mi vardı....
neydi yani durum

yakınlık derecesi nasıldı sevgiliye hitap edilir gibimi konuştu ?

Konu açıp gitmeyin ya
On kişi sormuş şurda...
Sevgili gibi mi davrandı?

Back
X