Adı konulmamış bir ilişkimiz vardı,sevgili gibiydik ama o sadece arkadaş olarak görüyormuş beni :(

Nasıl kendinize aşık etmeyi başardınız. Reddeden bir erkeğin fikri nasıl değişir hiç bilmiyorum. Daha doğrusu bu mümkün müdür?

ben kötü gününde hep yanında oldum. hiç pes etmedim. hepsi bu..

zaten soğuyosun zamanla:-):-) keşke soğumadan dönüş yapsalar :mad:

Valla ya aldattı yapmadigi halt kalmadi feysimi kullanmiyorum normalde. Gecenlerde arkadasim yildiz sana bisey attim mesajina bak dedi girdim 3 haftadir falan girmiyordum.istek falan yoktu. Bir baktim bir karaktersizlio istediginiz var bildirimi (o karaktersizlik amaciyla yollamistir o.istegi arkadaslik amaciyla degil :D ) reddetmedim bile valla dursun oyle elimk yorduguma degmez

Valla ya aldattı yapmadigi halt kalmadi feysimi kullanmiyorum normalde. Gecenlerde arkadasim yildiz sana bisey attim mesajina bak dedi girdim 3 haftadir falan girmiyordum.istek falan yoktu. Bir baktim bir karaktersizlio istediginiz var bildirimi (o karaktersizlik amaciyla yollamistir o.istegi arkadaslik amaciyla degil :KK70: ) reddetmedim bile valla dursun oyle elimk yorduguma degmez

yaa bu devirde zaten kız bulmak zor, bu erkekler de pek aç gözlü :KK42: sinir oluyorum böylelerine, aldatınca ne oluyo anlamıyorum, hayır yani sevmiyosan ayrıl, neden oynuyosun ki milletin duygularıyla :KK67:

ve karşına o kadar mükemmel biri çıkıyo ki gidene teşekkür ediyosun gittiği için :halay:

yaa bu devirde zaten kız bulmak zor, bu erkekler de pek aç gözlü :KK42: sinir oluyorum böylelerine, aldatınca ne oluyo anlamıyorum, hayır yani sevmiyosan ayrıl, neden oynuyosun ki milletin duygularıyla :KK67:

Her turlu belaya kavgaya maddeye bulasan her turlu sapikligin oldugu biriydi. Allahima sukur aldatti da icimde bitti sogudum tamamen. Yoksa birakamazdim belayi ceken bi tipim var

Her turlu belaya kavgaya maddeye bulasan her turlu sapikligin oldugu biriydi. Allahima sukur aldatti da icimde bitti sogudum tamamen. Yoksa birakamazdim belayi ceken bi tipim var

aşkın gözü gerçekten körmüş ya canım :KK19: verilmiş sadakan varmış

Afedersiniz bir müddet bakamadım. Sorunuzu cevaplıyorum. Beni kıskandı evet. Kimse ile görüşmemi istemiyordu. Erkekleri bırakın kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyordu. Bana çok değer verdiğini söylüyordu. Sürekli nerde oldugumu veya kimle oldugumu soruyor cevap vermezsem kızıyor küsüyordu. Aramızda öyle aşk ile ilgili laflar dönmedi ama onun dışında kesinlikle sahiplenme duygusunu hissediyordum. Sizce kendi kendime kuruntu yapmışım?

bence kuruntu yapmamışsın ama o birini bulmuş gibi
sadece telefonda mı iletişiminiz vardı? buluştuğunuzda nasıldı

Back
X