adı konulmayan durumlar

epelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
12
4
86
selamlar.
tanışalı sene olacak nerdeyse biri var, her gün konuşuruz ayrı şehirlerdeyiz çünkü. bir beklenti içine girmeni istemem dedi. buna rağmen benim de hayatımda kimse olmayınca ister istemez ilgim yoğunlaşdı. beynimde hemen bahaneyi üretti, durumu biraz maddi algılayıp üzerime alınmadım.

ama arkadaşları biriyle tanıştırmak istemiş o da tanışmış. kafaları uymamış bik bik. şaşırmadım. çünkü arkadaşlarım sen neyisin yarın bir ilişkiye başlasa ne diyebilirsin demişlerdi. hiç bir şey dedim ve bu soruyu ara ara sordum kendime. ve bir tepki de veremedim haliyle. vuuu dünya başıma yıkıldı olmuyor tabi bu yaşdan sonra ama durup düşünmeden edemiyorum ara ara :KK51:

eee herşey apaçık derdin ne derseniz, otuzuma geldim şu aşamanın bir tık ötesine geçemiyorum. kendi kendime gelin güvey olmayım diye aylarca yüz bile vermiyorum ne zaman ki yok ya bunun niyeti belli fazla naz aşık usandırır desem durum tersine dönüp ilgisizlik başlıyor. net oluyum diyorum olmuyor. zamana bırakıyım diyorum zamanla sonuç buna sarıyor. ben olmuyorum özetle. öyle içimi döküyüm istedim .:işsiz:

Son düzenleme:
cnm kafana takıcagına ona acıkca soyle kurtul.. ne kaybedersın..eger baktın kı o sana karsı yıne soguk ozaman herkes kendı yoluna

Ona seninle gelecek hayalllerim var senin hayalin nedir diye sorabilirsin. Eger olumsuz bir cevap veriyorsa çekip gitmeni öneririm. Ama olumlu cevap veriyorsa ondan bir teklif isteyip sure tanimalisin.
Belirsizligi kendiniz yaratiyorsunuz bence

anlam veremiyorum bir türlü hareketlerine. manyak oldum. soruyorum tabi ki ama aldığım cevaplar daha da karmakarışık bir hale getiriyor durumu. bir bakıyorsun ev fotoğrafları atıyor nasıl güzel mi ama ailene uzak boşver diyor. nasıl ne neden diyemeden konu değişiyor o_O

Adam zaten beklenti icine girme demis sana dha ne onun pesini bekliyosun veya dusunuyosnki brk kmle napiyosa yapsn sen kendi isine bak yas 30 dyosn hic oyalanmaman lazm snn boyle seylerle aslnda ilk karsina cikan firsati degerlendir derm degmiyo erkeklerle urasmaya at gtsn urasma dusunme sen kendi yoluna bak psmn olmadan

zaten takıldığım nokta bu. karşıma başkası çıksa da farklı olmuyor. iş hep buraya sarıyor. yüz vermedikce ilgi devam ediyor ne zaman ki ben biraz emin olup karşılık vermeye başlasam roller tersine dönüyor. ilgi kesiliyor. anlamıyorum.

ne istediği belli değil.. arkadaşlara katılıyorum, açıkça konuşup, kararını ver ben de ona göre yolumu çizicem, (yani ya seni baş tacı edicem ya da sana yol vericem) de..

Back
X