Adı koyulmamış bir ilişki yaşıyorum,ne yapıcam ben?

ashley198

artık melek değilim *
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
90
0
86
33
İstanbul
Merhaba bayanlar.. o kadar çok bunaldım ki çarenin buraya yazıp en azından birilerinin düşüncelerini dinlemek olduğuna karar kıldım.. Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var.
üniversite 2.sınıf öğrencisiyim,20yaşındayım..okulda biriyle tanıştım bundan 8 ay önce. benden 6 yaş büyük..hayatıma kendi geldi,dikkatimi çekmek için herşeyi yapıyordu. sonra amacına ulaştı ve bi şekilde biz okulun kafesinde tanıştık. sonra facebooktan telden ilerledi konuşmalarımız.. sonra buluşmaya başladık..geziyorduk hergün konuşuyorduk çok güzel zaman geçiriyorduk. 2.buluşmadan itibaren elimi tutmaya başladı, sarılmalar, öpmeler..ona karşı koyamıyordum,aptal aşık gibiydim..
aylar geçmeye başladı hep aynıyız, buluşuyoruz konuşyrz sevgiliden farkımız yok dışardan bakınca. evine kahvaltıya gidiyorum..bi gün dayanamadım 'biz neyiz,nolcak böyle ?' dedim. ' ben senden hoşlanıyorum,ama şuan bi ilşkiye hazır değilim, 1 buçuk yıllık ilşkimi yeni bitirdim,yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çok yıprandım,seni de üzmek istemyorum,ama şuan flört ediyorz,zaman lazım bize,hani şuan evlenmeyi düşünsem senle düşünürdüm bunu'' dedi.. Kalakaldım,peki dedim. bu konuşmadan sonra 1 hafta konuşmadık. sonra yine herşey aynı seyirde devam etti ama bu sefer bana karşı daha mesafeliydi. ve bu mesafeler gün geçtikçe arttı artık ne konuşur ne görüşür oldukk.. daha sonra 2 aylık bi işe gitti şehir dışına. tek tük konuşuyordu bu sefer benimle.ama yine ilk zamanlardaki gibi değildi,arkadaş gibi.ben de artık kafamdan atmaya başlamıştım, sonra işi bitip istanbula gelmesine 1 hafta kala yine konuşmaya başladık, görüşmeye zemin hazrlıyordu resmen dedkleriyle..sonra geldi ve geldiği gün ilk benle buluştu. 2 hafta oldu geleli ve neredeyse hergün beraberdik.evine gittim,sarılarak film izledik,öpmeleri,sevmeleri,daha önce kimseyi ne bu kadar sevdim ne de sevildim. en son bulşmamzda özledn mi bni 2 ay yoktm dedi bn de evet özledm sen özledn mi asıl dedim, özlemesem ilk gelip senle buluşmazdım dedi..

yine buluşuyoruz görüşüyoruz, yazıyo arada ama artık ne olcak böyle inanın bilmiyorum. tek bildiğim yoruldum, çok fena seviyorum, onu kaybetmekten de çok korkuyorum.. ve bu yaptığımın aptallığın dibi olduğunun da farkındayım.. Çok da rahatsızım adsız bir ilşkiyi 8 aydır yaşamaktan.. etrafında da çok kız var hep bi ortamlarda orda burda,hani gönül eğlendirio takılıyo benle diyorum, ama 1 gün 1 hafta takılır başka kıza geçer..yapmayacak biri değil..o zaman ne bu diyorum cevap bulamıyorum.. Düşüncelerinize deli gibi ihtiyacım var kızlar..

Ne bicim varliklar bu erkekler inanilir gibi degil.Adam hem söyleyecegini söylüyor,canim keyfim iliski istemiyor su an daldan dala konmak istiyorum baglanmaya niyetim yok diye bidi bidi yapiyor,hemde sonunda "evlenmeyi düsünsem sen olurdun" seklinde birde ümit veriyor.Bu adamdan arkana bakmadan kac canim,kadirkiymet bilen birine benzemiyor bence.Isi gücü kizlarla takilmak,sorumluluk almaya gelince "efendim ex-askimdan cok cektim korkuyorum" seklinde kiytirik mazaretler bulan milyonlarca erkekten sadece biri.Cok gencsin,duygularinla oynanmasina izin verme yazik günah.

Son düzenleme:
canım yasadıkların cok kotu..bencede yol yakınken kurtul derım..hayatında bırı varmı yokmu bellı degıl adam resmen sorumluluk almaktan korkuyo ama bu arada senınle gununu gun edıyo..ılersını dusun nolcak bu sekılde ? aslında oturup mantıklı dusundugunde sende herseyın farkına varacaksın

tavrini kesinlikle koy.bi zaman sonra sen sikayet edince ben sana durust oldum kandirmadim.niyetimi soyledim ama sen hala benimle birlikte olmaya devam ettim seni zorlamadim sen isteyrek geldin diyecek..
kesinlikle firsat verme.senin duygularin ondan daha mi degersiz???

peki tekrar konuyu açmadınmı bidaha sormadnmı neyiz die bi kereyle kaldmı. yada tekrar sorduysan ne dedi

canım daha fazla kapılmadan bırak şunu ne biçim iş bu ya hem gez toz eğlen sonra ilişkiye hazır değilim de canım kesinlikle unut şunu hayır gelmez bu adamdan sana

Ah bu erkekler, kendi ilişkiye hazır değil flört ediyoruz diyo ama seni düşünmüyo, bu kız etkilenir mi aşık olur mu, illa onun gibi düşünmek zorunda değilsin ki, sen tabi ki de bi adın olsun isticeksin, flörtte neymiş, hitap şekli nasıl peki canım? sadece isim mi kullanıyo sana karşı?

off off.. çok haklısınız. canı isteyince gel istemeynce git. çok yoruldumm..kaybetceğimi düşündükçe de resmen boğuluyo gibi oluyorum,alıştım ona hani bu zamana kdr 'sevgili' sıfatıyla birlikte olduğum insanlardan daha çok zamanı ve daha çok şeyi paylaştım ben onunla,her yerde o var.

ozly91, canım, tekrar konuyu açma fırsatım olmadı çünkü ilk açtığımda uzaklaştıı, hiç konuşmadık, sonra 2 ay gitti şehir dışına, geleli 2 hafta oldu işte, 2 hafta boyunca 2 günde bir görüştük. fırsat da olmadı bir de nabzını yokluyorum hani ne durumda diye ama aynı..

SEni cok iyi anliyorum ayni seyleri bende yasadim ve bende senin gibi gercekleri gormeyerek devam ettim durdum tam 3 yil...biz beraberdik tek fark bu...laflarda hic degismiyor evlenmeyi dusunseydim tek sen olurdun, hatta bizimkisi dahada ileri gidip ben sana evlenmek icin umit vermedimki bile dedi 3 yilin sonunda be adam 3 yil beraber olmak unit degilmi :) sonra yine kivirmalar ben evlencez demedim hatta her defasinda evlenmek istemedigimi dile getirdim ve sen bunu bile bile benimle beraber oldun.neyse sonuc ne biliyormusun benim ziyan olan 3 yilim ha duzelir ha duzelir diye bosa bekledim ve sonunda dayanamayip ayrildim...sonra nemi oldu elinde yuzukle kapima geldi ama cok gecti artik. Bu tarz adamlara pirim vermeyelim artik kizlar lutfen aklimizi kullanalim. İlk once kendimizi dusunelim biz herseyden onemliyiz...

neredeyse aynı durumdayız ve inan çok yıprattı beni artık hep alttan alıyodum geçen gün biraz trip attım ondan beri de konuşmadık ama çok iyi anlaşıyoruz aslında neden böyle bir ikilem içerisinde bırakıyor anlamadım sen de kaptırmışsın baya kendini ama benim ağlamaktan içim dışıma çıktı artık yeter bir de artık farklı şehirlerde olmamıza rağmen böyle bu ne yapıcaz inan bilmiyorum ama senin derdini paylaşan başkalarının da olduğunu bil istedim sadece :5: :5:

Ah bu erkekler, kendi ilişkiye hazır değil flört ediyoruz diyo ama seni düşünmüyo, bu kız etkilenir mi aşık olur mu, illa onun gibi düşünmek zorunda değilsin ki, sen tabi ki de bi adın olsun isticeksin, flörtte neymiş, hitap şekli nasıl peki canım? sadece isim mi kullanıyo sana karşı?

baya da aşık oldum. bağlandım, ona tamamiyle yansıtmasam da. belli bir hitap şekli yok aslında canım, zaten sert bi mizacı var hani canım cicimli konuşan biri değil..

amacın flörtse, takılmaksa git başkalarıyla takıl o zaman, aylardır beni umutlandırıp neden yıpratırsın be adam. 8 aydır allak bullak oldum..bi gün mutluyum bi gün mutsuz..

böyle ilişkiler de yeni moda oldu. yabancılar bunun bir de içinde cinsellik olan türünü yaşıyor hatta adı da f... diye bişey.
tabi ki seni düşünürdüm evlenecek olsam, özledim filan diyecek demese senin gönlünü nasıl yapardı??
seni hep elinin altında bulunduruyor yaptıgı bu. erkekler için farklı kategorilerdeki kızlar var. mesela bir gece yatılıp telefon numarası bile alınmayacak kızlar. cinsel ihtiyaç için ara ara görüşülecek kızlar. birlikte sosyal ortamlara girilebilecek yanında hoş duracak kızlar. netten filan takılınacak kızlar. evlenmeye varana kadar ohooo ne kadar farklı şekilde ilişki türleri yaşanıyor adı sevgililik olmayan.
yapmanız gereken ben senin sevgilinsem ve biz benim kıstaslarıma göre bu şekilde bi ilişki yaşayacaksak ben varım değilse yokum demek.yaşın çok genç belki de ilk kez bir erkekle bu kadar yakınlaştın. çok özel olduğunu düşünüyorsun. çok sevdiğini de anlayabiliyorum ama onsuz olmaz diye bişey yok. hiç de bu kadar düşünüp kendini yıpratmana gerek de yok. eğer onun seni oyaladığını, ciddi düşünmediğini hissediyorsan yol ver gitsin. çok ciddi şekilde konuşursun. başka şehirde olduğunda aramamak istanbulda olacaksa aramak ne demek? gerçek bi ilişki sorumluluk demektir bunu alamıyorsa hiç kusura bakmasın yolu açık olsun.

hmm bnce kesin bi dille bidaha aç canımm bakalım düşüncesi ne o kdr zaman geçti de 8 ay çok uzun bi zaman yani. bidee aynı yaştayız snnle sevglim benden 3 yaş büyükken bile kendimi o kdr kçk hissediyorum sen nsl aşık oldun böyle:50:. ve 26 yaşında neler yaşamıştır o o yaşta biriyle çıkan arkadşm vardı. (çıkan diyorum ama çock aynen senin dediğin gibiydi kıza biz snnle çkmıcaz unut bunu diodu) kız msj atmamak için kendini tutuodu çock arada gel yanıma fln dioduu sürekli kızı konuşarak kandırıodu ilerde beni bekle fln dioduu gününü gün edioduu. tabi siz sürekli görüşüosunuz haklısn 1 hfta takılırdı snnle takılıo olsa sürekli deill yine sorman lazm ona göre davran bakalm :S

canım bu adamla evlenirsen ömür nasıl geçer düşünsene...o çok sevgini kısa sürede tüketir,sense kaybettiğin zamana ve boşa çıkan emeklerine yanar,yol yakınken dönmediğine pişman olursun..yanlış anlaşılmasın ama ben böyle hissettim,kimse vazgeçilmez değildir,şu anki hayatından çok daha iyi bir hayat yaşamayacaksan (mutluluk ve huzur anlamında) neden o insanla ömrünü birleştiresin,ki şu anki hayatına dahi özlm duyacağın garanti gibi.

hmm biraz tuhaf belkide erkek arkadşın ilişkinizin ismi koyduktan sonra geçmişte yaşadığı şeyleri yaşayacağını vs. bu tarz şeylere çok takılıyordur.Ben nedense yazını okuduğumda seni sevmedğini düşünmedim açıkçası çnkü sni sevmeyen insan sana bu kadar vaktini ayırmaz.
Ha erkeklerin bu kadar vakit ayıranlarıda olabilir tabi ama cinsellik yaşamadığınızı düşünüyorum , yani yaşasanız hani cinsellik için sürdürüyor diyebilirdik ama
öyle birşeyde yok sanırım bence sana değer veriyor değer vermese bu kadar zamanını harcamaz senle vakit geçirmez cnm onu korkutmadan ilişkinizin adını koymaya çalış ama sevgili olucaz illa falan bu şekilde değil ne bileyim ona anlattığında ikna edicek bir konuşma olmalı diye düşünüyorum :38:

erkekler aradıkları kadını bulduklarında öyle şahane oluyorlar ki insan şaşırıyor
bu adamın aradığı kadın sen değilsin bence boşuna duygularına kapılma
çünkü bu adam sadece seni yanında istiyor sevginden emin herhalde hoşuna da gidiyor bu durum
ama sonuçsuz bir birliktelik hem zaman kaybı hem kalp kırıklıkları yaratabilecek bir durum

neredeyse aynı durumdayız ve inan çok yıprattı beni artık hep alttan alıyodum geçen gün biraz trip attım ondan beri de konuşmadık ama çok iyi anlaşıyoruz aslında neden böyle bir ikilem içerisinde bırakıyor anlamadım sen de kaptırmışsın baya kendini ama benim ağlamaktan içim dışıma çıktı artık yeter bir de artık farklı şehirlerde olmamıza rağmen böyle bu ne yapıcaz inan bilmiyorum ama senin derdini paylaşan başkalarının da olduğunu bil istedim sadece :5: :5:

hani cidden benim durumumda olan insan milyonda 1 tanedir diyordum.. gerçekten malesefff kader ortağım birilerini görmek şaşırttı beni.. ne olcak bizim bu halimiz canım :) böyle devam eder gibi.. bi şekilde resti çekebilmek lazım,kaybetmeyi göze alıp.

canım bence sen de bi tavır koy ve ben de adı konmamış bir ilişki kaldıracak durumda değilim sevmeme rağmen de... belki zor gelir bir süre; ama inan böylesi senin için daha iyi olur. niyeti varsa koyar adını ve ilerlersiniz o şekilde.

canım bence sen de bi tavır koy ve ben de adı konmamış bir ilişki kaldıracak durumda değilim sevmeme rağmen de... belki zor gelir bir süre; ama inan böylesi senin için daha iyi olur. niyeti varsa koyar adını ve ilerlersiniz o şekilde.

Canım, çok teşekkür ederim, çok haklısın sen de diğer arkadaşlar gibi, hani cidden onu kaybedicem diye nasıl korkuyorum, biliyorum bu doğru değil, onunla bu konuyu tekrar konuşcak gücü birgün kendimde bulduğumda zaten bana vereceği cevabı da az çok tahmin ediyorum..Zaten onun şöyle bir huyu var o konuşmamzdan sonra biz neyiz dememden sonra, birgün benle çok yakınlaştıysa ertesi gün bıçak gibi kesiyor herşeyi..ya da aşırı mesafeli oluyor. ama artık cidden hiç bir şekilde adım atmıcam bundan eminim. bıraktım herşeyi..şu halimden daha fazla üzülemem sanırım. çelişkilerdeyim.

seni kullanıyor. bu kadar basit. ilişkiye hazır değilse ne akla hizmet senle takılıyor. sana değer verse niye adını koymasın. eski sevgilisini unuttuysa sana neden hazır değilim diyor? eski sevgilisini unutmadıysa neden senle? vesaire vesaire. özetle saçmalıyor, bahaneler buluyor, yalan söylüyor falan filan. buna razı gelme

Back
X