Adı koyulmamış bir ilişki yaşıyorum,ne yapıcam ben?

Sana tek bişey söyleyebilirim..Erkekler eğer bi ilişkide umut görmüyorsa ciddiye almıyorlar...Biz yanıyoruz yakılıyoruz ve de bekliyoruz...Olan bizim yıllarımıza zamanımıza oluyor.....Yol yakınken seni ciddye almayan ve elinin altında tutan bu adamdan ayrılmalısın canım.....Biz hayatımızdakilere objektif bakamıyoruz ama burdaki herkes kendimizden daha mantıklı şeyler söylüyor dıştan bi bakış açısıyla.....Hayatına daha kaliteli insanlar girsin bırak ve izin ver....

Hemen yanından uzaklaşılacak bir erkek tipi. Hem karnım doysun hem de yeni nimetlere açık konumda olayım diyen erkekten korkacaksın arkadaş mümkünse uzaklaşacaksın aksi halde üzülen taraf siz olursunuz. Böyle yıllar ilerledikçe de daha da çok ümitlenirsiniz gün gelir evlilik hayalleri kurarsınız ama o adam ben sana zaten ümit vermedim ki ben sana zaten bağlanmadım ki der ve hayatınızdan size, geçen zamanınıza acımadan çeker gider. O çekip gitmeden siz onu yüzsüzlüğüyle başbaşa bırakın bence.

onun yaptigi neye zemin hazirlamak biliyor musun yarin obur bi sevgili buldugunda sen bunu fark ettiginde ben seni aldatmiyorum biz seninle zaten birlikte degiliz,takiliyoruz diyebilir..
o zaman daha cok uzulursun..bicak gibi keserse kessin bosver..
8 ay az zaman degil,seni gercekten seviyosa zaten arkandan gelir..sevmiyorsa da ceker gider..

ilişki kelimesinden korkan erkek modeli seninkisi. ilişki adına her şey yaşanacak ama adı ilişki olmayacak.
bunun altında ne yatıyor biliyor musun? "bir gün yapamadığımı görüp ayrılmak istersem bahanem olsun" psikolojisi.
öyle bi durumda sen neden diye soramıycaksın. çünkü o sana biz sevgili değildik ki birbirimizi tanıyoduk, yapamadık olmadı diycek.
seni sahiplenmemesine sinir oldum açıkçası.
özleyince görüşcek, iş ciddiye binince kaçacak.
ilişkinin adını koymaktan neden bu kadar korkar bu adamlar anlamıyorum.
sana kendini değerli hissettirmiyo anladığım kadarıyla.
sen de ona biraz kaybetme korkusu yaşat bence.
ve eğer gideceği varsa da gitsin.
inan değmiyorlar.

Artık oluruna bıraktım. Gitse de yanımdayken olmamasından daha fazla acıtamaz beni diyorum. Günlerdir konuşmuyordu mesela, bugun aradı napıyosun falan sordu bana bi iş ayarlıcaktı oraya konuşmaya gitcez,onu haber verd,i. Böyle de nasıl olcak bilmiyorum ama çok mesafeli olcam artık.

adı konulmamış ilişki olmaz canım başta ben bunu kabul etmiyorum ama ilişkiye başlarkende neden bu adamla evlenicem die ilişkiye başlıyo biz kadınlar bunuda anlamıyorum.
eğerki evliliğin geleceğin konuşulmadığı eğlenceli vakit geçirip birbirini tanıma sürecine adı konulmayan ilişki deniliyorsa bunu bende yaşadım şu anda benimle evlenmek için çabalayan adamla ama ben ona ne evlilik lafı ettim ne beni oyalıyomusun dedim herşeyi oluruna bıraktım zamanla bütün raylar yerine oturdu neden illa evlencekmi evlenmicekse beni oyalıyomu fikriyle ilişki yaşıyoruz zamana bıraksan olmazmı acaba benim gibi he belki bu şans meselesi diyeceksin sen şanslı olmadığını nerden biliyorsun :34:

adı konulmamış ilişki olmaz canım başta ben bunu kabul etmiyorum ama ilişkiye başlarkende neden bu adamla evlenicem die ilişkiye başlıyo biz kadınlar bunuda anlamıyorum.
eğerki evliliğin geleceğin konuşulmadığı eğlenceli vakit geçirip birbirini tanıma sürecine adı konulmayan ilişki deniliyorsa bunu bende yaşadım şu anda benimle evlenmek için çabalayan adamla ama ben ona ne evlilik lafı ettim ne beni oyalıyomusun dedim herşeyi oluruna bıraktım zamanla bütün raylar yerine oturdu neden illa evlencekmi evlenmicekse beni oyalıyomu fikriyle ilişki yaşıyoruz zamana bıraksan olmazmı acaba benim gibi he belki bu şans meselesi diyeceksin sen şanslı olmadığını nerden biliyorsun :34:

ya canım ben zaten evliliği düşünmem hani, hele böyle bi adamla, benle ne olduğunu bile bilmeyen, bişey yapmayan biriyle evlenme hayalleri kurmam,kurmadım da. çünkü daha ad koyacak kadar değer vermiyor ki bana..

Ama hani tanıma süreci de bu şekilde olur mu bilmiyorum,8 ay yani.. Zaten zamana bıraktım canım, başka çarem yok, kesinlikle şans meselesi bence de :) umarım dediğin gibi şansım sonradan döner ama şuan bu konuda da umutsuzum :)

Bugün seninle "flört" eder, yarın öbürkiyle, nasılsa beyimiz "yorgun" ve "korkuyor". :22: Apaçık oynuyor seninle, durma yanında bir dakika bile derim ben.... :19:

Bana bir yerden tanıdık geliyor bu cümleler:9:
Ayrıl canım benim. Bak ben ayrılmadım hata ettim, sen bu hatayı etme.
Ben eski sevgilimle bu şekilde başladık. Adam öptü sarıldı etti.
Sonra "biz neyiz?" dedim bana sevgili değiliz ama arkadaş da değiliz dedi. Kime sevgilim dediysem sonu hüsranla bitti dedi.
Senle de öyle olsun istemiyorum vs vs...
Öküzcan!
Bu demektir ki, beyimiz özgür takılacak. Senden başka kızlarla da rahat rahat görüşecek ama sana tek bir söz hakkı düşmeyecek !
Kalkıp bir şey dediğinde "biz sevgili değiliz bana karışamazsın" diyecek.
Oh ne ala....
Ya bu tip erkekler gerçekten karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan hem de bunu göstere göstere yapan erkeklerdir.
Sen de aptal yerine kendini bile bile koyduracaksan canım sen bilirsin.
Ayrıca , nasıl olurda böyle bir erkeğin evine gidersin?
Şimdilik kahvaltı edip küçük öpüşmelerle vakit geçiriyor olabilirsiniz. Ama sonrasında emin ol daha ileriye gidecek her şey.
Bak ben çok hatalar yaptım. Kendimi zor kurtardım. Emin ol benim kadar şanslı olmayabilirsin.

ya canım ben zaten evliliği düşünmem hani, hele böyle bi adamla, benle ne olduğunu bile bilmeyen, bişey yapmayan biriyle evlenme hayalleri kurmam,kurmadım da. çünkü daha ad koyacak kadar değer vermiyor ki bana..

Ama hani tanıma süreci de bu şekilde olur mu bilmiyorum,8 ay yani.. Zaten zamana bıraktım canım, başka çarem yok, kesinlikle şans meselesi bence de :) umarım dediğin gibi şansım sonradan döner ama şuan bu konuda da umutsuzum :)

sonuçta her ilişkinin sonu evlilikle bitecek garantisi yok..keyfini çıkarmalı tabı tanıma sürecinin ama arkadaşın güveni yok karşısındakine..''her an başkasına giderim sinyali verir gibi'' şüphe altında yaşanılan şu durumdan keyif almaktan çok zamanla daha çok fikirleri zan altında kalacak.. arafta kalmaktansa gerekırse yalnız kalan taraf olmayı seçin derim..kafanızda muallak kalacağına..arada derede yaşamak her daim zordur.. ilişkiyi böylesine geniş yaşamayı düşünen erkek zihniyetinden haz etmem..durum sonucunda saygı görmediğiniz bi ilişkide kaçamak gözüyle baktığını düşünüyorsanız buna dur deyin..

bazı arkadaşlar seni kullanıyor demişler, bence seni kullanmıyor. yalnızca senin üzerinde bıraktığı etki hoşuna gidiyor. senin başını döndürüyor. ve bundan zevk alıyor, kendi egosunu tatmin ediyor. 26 yaşında bir çok şey yaşamış, anladığım kadarıyla da ağzı laf yapan kadınlara nasıl davranılması gerektiğini bilen bir erkek. ilişkinizin durumuyla ilgili verdiği cevaptan belli. ona karşı koyamıyor olmak, başını döndürüyor olması seni üzmesin. 26 yaşında biraz görgülü ve kibar bir erkek 20 yaşındaki her genç kızın başını döndürür.

yaptığınız yalnızca dışarı çıkmak, gezmek eğlenmekse gezmeye eğlenmeye devam et bence. şu an hayatında da biri yoksa sana hiç bir şey kaybettirmez. kuralları o koymuş ama ikiniz içinde geçerli bu kurallar. bu adam nasılsa senin sevgilin değil; seni terkedemez, senden herhangi bir beklentisi olamaz, her aradığında onunla görüşmek zorunda da değilsin, sana kızamaz, kırılamaz. olayları kendine çevrimek, bu ilişkinin tadını çıkartmak senin elinde.

adam ilişkiye hazır değilim diyo ama seninle yaşadığı ilişki değilde ne? yani onun ilişki anlayışı neymiş anlamadım açıkçası, adamın derdi sorumluluk hissetmeden öpüşmek sevişmek vs bence

Back
X