- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
adı konulmamış ilişki olmaz canım başta ben bunu kabul etmiyorum ama ilişkiye başlarkende neden bu adamla evlenicem die ilişkiye başlıyo biz kadınlar bunuda anlamıyorum.
eğerki evliliğin geleceğin konuşulmadığı eğlenceli vakit geçirip birbirini tanıma sürecine adı konulmayan ilişki deniliyorsa bunu bende yaşadım şu anda benimle evlenmek için çabalayan adamla ama ben ona ne evlilik lafı ettim ne beni oyalıyomusun dedim herşeyi oluruna bıraktım zamanla bütün raylar yerine oturdu neden illa evlencekmi evlenmicekse beni oyalıyomu fikriyle ilişki yaşıyoruz zamana bıraksan olmazmı acaba benim gibi he belki bu şans meselesi diyeceksin sen şanslı olmadığını nerden biliyorsun
ya canım ben zaten evliliği düşünmem hani, hele böyle bi adamla, benle ne olduğunu bile bilmeyen, bişey yapmayan biriyle evlenme hayalleri kurmam,kurmadım da. çünkü daha ad koyacak kadar değer vermiyor ki bana..
Ama hani tanıma süreci de bu şekilde olur mu bilmiyorum,8 ay yani.. Zaten zamana bıraktım canım, başka çarem yok, kesinlikle şans meselesi bence de :) umarım dediğin gibi şansım sonradan döner ama şuan bu konuda da umutsuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?