- 2 Şubat 2015
- 20
- 10
- Konu Sahibi walking on air
Merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandir takip ediyorum bu bolumde benim sikintima benzer birkac konu buldum ama tam anlamiyla cozum bulamadigim icin en sonunda ben uye olarak konu acmak istedim. 1,5 senedir bir iliskim var bircok manada anlasabilecegim bir insan ve ayni okuldayiz bolumlerimiz farkli olsa da cikislarda surekli beraberiz her animiz birlikte annesinj ablasini cok yakinen taniyorum geldikleri zaman birlikte vakit geciririz. Bizzat ailesinin evine gidip misafir olmuslugum var iyi anlasiyorum. Tatillerde ayriyiz cunku farkli illerde yasiyoruz normaldeo zamanlar gorusemiyoruz haliyle. Tatillerde de arayip konusan insanlardik buraya kadardetayli anlattim ki simdisi icin kiyaslama yapabilin diye. Simdi 1 bucuk haftadir somestr tatilindeyiz bu ara bi ilgisiz gibi hissediyorum dogru duzgun mesaj atmiyor aramiyor yanlis birsey yapiyor imasi degil benim ki ama sebebi nedir hani zaten beraberiz deyip rahatladi mi gecirdigimiz ayri tatillerde 2 ya da 3 ay gorusemedigimiz oldu boyle olmamisti. Aksamlari mesaj atiyor 2,3 gundur cunku puruz cikardim hic konusmuyoruz merak etmiyor musun hic diye. ne bileyim ben gittigim yeri akli kalmasin diye onceden soylerim ben genellikle onu aradigimda aniden oldu planlamamistik diye soylediginde ogreniyorum. Biz 1,5 senedir beraberiz artik bunlariastigimizi dusunuyorum falan diyor. Ama ben zaten adim basi mesaj at ara demiyorum ne bileyim sizce ne tarz bi tutu sergilemeliyim sonra trip atiyorsun oluyor buna dasinir oluyorum.