Adi trip atiyorsun oluyor

walking on air

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
20
10
Merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandir takip ediyorum bu bolumde benim sikintima benzer birkac konu buldum ama tam anlamiyla cozum bulamadigim icin en sonunda ben uye olarak konu acmak istedim. 1,5 senedir bir iliskim var bircok manada anlasabilecegim bir insan ve ayni okuldayiz bolumlerimiz farkli olsa da cikislarda surekli beraberiz her animiz birlikte annesinj ablasini cok yakinen taniyorum geldikleri zaman birlikte vakit geciririz. Bizzat ailesinin evine gidip misafir olmuslugum var iyi anlasiyorum. Tatillerde ayriyiz cunku farkli illerde yasiyoruz normaldeo zamanlar gorusemiyoruz haliyle. Tatillerde de arayip konusan insanlardik buraya kadardetayli anlattim ki simdisi icin kiyaslama yapabilin diye. Simdi 1 bucuk haftadir somestr tatilindeyiz bu ara bi ilgisiz gibi hissediyorum dogru duzgun mesaj atmiyor aramiyor yanlis birsey yapiyor imasi degil benim ki ama sebebi nedir hani zaten beraberiz deyip rahatladi mi gecirdigimiz ayri tatillerde 2 ya da 3 ay gorusemedigimiz oldu boyle olmamisti. Aksamlari mesaj atiyor 2,3 gundur cunku puruz cikardim hic konusmuyoruz merak etmiyor musun hic diye. ne bileyim ben gittigim yeri akli kalmasin diye onceden soylerim ben genellikle onu aradigimda aniden oldu planlamamistik diye soylediginde ogreniyorum. Biz 1,5 senedir beraberiz artik bunlariastigimizi dusunuyorum falan diyor. Ama ben zaten adim basi mesaj at ara demiyorum ne bileyim sizce ne tarz bi tutu sergilemeliyim sonra trip atiyorsun oluyor buna dasinir oluyorum.

şu ailesiyle bile tanıştımı anlayımıyorum yahu..
nedir yani?
adam almasa zorla ailesimi alacak seni?

Bu tarz benzeri konuları çok okuduysan verilecek cevabıda biliyorsundur. Gidip ona sormalısın..Bunun çözümü burada değil..
Soyledim yukarida dabelirttim aslinda konustugumu ama sanirim dikkatinizden kacti. Mesaj atiyorum zaten gun boyu konusacak kadarda bi olay olmuyor diye yanitladi ve bunlari asmamiz gerek diye soyledi. Benim niyetim eger kendime oz elestiri yapamiyorsam sizler tanimayan insanlar olarak anormalbirsey yoksa soyleyin ben de kendi huzurumu bozmamaya ozen gostereyim.

aynen katılıyorum. İlişkiyi vıcık vıcık hale getirince ne oluyorsa. Bu acele niye. Ben şahsen oğlum olsa gelin adayımın bu aşamada daha mesafeli durmasını tercih ederim.
oncelikle tam anlamiyla bilmediginizbir iliski ve yorum da bulunurken hangi konuda sizden yorumbekledigimi dikkate alarak cevap verirseniz sevinirim. Zaten sen benim gelinimsin aa annecigim diyerek bi tanisma olmadi. Ben oglumun bana anlattigi ve zamaninin buyukbirkismini gecirdigi insan kim tanimak istedim diyerek tanistik herseyin kismet oldugunu dusunend ama amacimizin daguzel ve ciddiseyler oldugunu bilerek surduruyoruz

aynen katılıyorum. İlişkiyi vıcık vıcık hale getirince ne oluyorsa. Bu acele niye. Ben şahsen oğlum olsa gelin adayımın bu aşamada daha mesafeli durmasını tercih ederim.
katılıyorum..
kardeşimin vardı öyle bi kız arkadaşı.
hanım kızımız bize gelirdi,
yok mutfağı böyle dekor etcem yok salaon mobilyam böyle olacak yok beni almaya gelirken davul zurna tutun arka sokaktan dolaşın vs vs vs..
sonuç;
bir buçuk ay sürdü sürmedi.

Erkek arkadaşının annesi ile tanışman normal bir şey, insan merak eder tanışmak ister. Sizin ilişkiniz artık 1,5 yılı geçmiş bazı konuları aşmış olmanız lazım...
İlk zamanlar hep öyledir ki sürekli mesajlaşmalar falan filan, sonra aynı böyle olur işte. Normal bir şey yani. Bende sende bu konuda fazla baskı yapma ona, ters tepiyor çünkü. Sende onun gibi davran bakalım ne olacak.

Erkek arkadaşının annesi ile tanışman normal bir şey, insan merak eder tanışmak ister. Sizin ilişkiniz artık 1,5 yılı geçmiş bazı konuları aşmış olmanız lazım...
İlk zamanlar hep öyledir ki sürekli mesajlaşmalar falan filan, sonra aynı böyle olur işte. Normal bir şey yani. Bende sende bu konuda fazla baskı yapma ona, ters tepiyor çünkü. Sende onun gibi davran bakalım ne olacak.
Soyledigim gibi adim basi ya da her saniye mesaj isteyen bir insan degilim hal boyle degisince ben de tepki verdim amaolan birsey demekki baskasina soylerken kolayoluyor ama insan kendisine pek soz geciremiyor. Tesekkurederim

katılıyorum..
kardeşimin vardı öyle bi kız arkadaşı.
hanım kızımız bize gelirdi,
yok mutfağı böyle dekor etcem yok salaon mobilyam böyle olacak yok beni almaya gelirken davul zurna tutun arka sokaktan dolaşın vs vs vs..
sonuç;
bir buçuk ay sürdü sürmedi.
Belirttigim gibi o duzeyde bir iliskim yok ve iliskimin o haliyle ilgili bir yorum beklentim yok dikkt ederseniz sevinirim.

X