- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Sanmam o sanırım handenin kızı . Jale psikoloğa benim kızım değil kimden olduğunu bilmiyorum demişti ya o yüzden annesi benim demiş olabilirmine pisikoloğun kızıymış, fragmanda izlemiştim
Ceren olacak yanlış yazdımSanmam o sanırım handenin kızı . Jale psikoloğa benim kızım değil kimden olduğunu bilmiyorum demişti ya o yüzden annesi benim demiş olabilir
Leyla eve geldi mine benim kızım dedi kadirde bilgisayardaki ses kaydı ni dinledi serkan handeyi öldürdüm demişti ya o sesi ama ona nasıl ulaştı bende izkeyemedimKızlar reklamdan sonrasını izleyemedim akşam, neler oldu en son, leyla eve gelmişti kapıda konuşuyorlardı ,sonra neler oldu?
Zehra onu,kadire verdi, şifreliydi şifreyi açsın diyeLeyla eve geldi mine benim kızım dedi kadirde bilgisayardaki ses kaydı ni dinledi serkan handeyi öldürdüm demişti ya o sesi ama ona nasıl ulaştı bende izkeyemedim
Genco hande nin aslında zehra olduğunu öğrense acaba yinede severmiydi diye düşünmeden edemiyorum.10.bölüm fragman izledinizmi kızlar zehra kadire gencoyu sevdiğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?