Moda Haberleri Adil Işık Yeni Sezonda Yine Çok İddialı

moda tasarımçılarını beyenmıyorum bayan gömleklerının yakaları kapalı takı kullanılmıyo renkler çok koyu kış olsada canlı renklerın moda olmasını ısterım soguk havada ınsanı ısıtır

ya kızlarrrrrrrr aranıza yeni katıldım bacaklarım ince üstüm kalınnnnnnnn.elbise istiyorum bende nasıl elbise alayım bacaklarım incecikkkkkkkkkkkkkkkkkkk :84:

paylaşım on numara modellere diyecek yok modayla ilgilisin sanırım fikir ve paylaşım rica etsem bu yıl yine hırka kazak v.s. modası hala esiyormu yoksa güvelermi bayram yapacak yeni bişiler varsa paylaşırmısın benimle yaşadığım yer modanın en son uğrağı yer o yüzdende net üzerinden alışveriş yapmayı düşünüyorum uygun ama şık modeller bakıcam bebeğim olduğu için nete girmem gece geç saatleri buluyo araştırma fırsatım yok senin gibi zevkli bir kişiden fikir almak iyi olur teşekkürler

Adil ışık ürünleri hoşuma gidiyor ama bulundugum yerdeki magazada çalışan kızlar öyle bir seçmece ki insanın gerçekten giresi gelmiyor mağazaya, ki bu yüzden hiç almadım bir şey

şu adil ışığı bi beyenemedim gitti dışardan bakınca hareketli cıvıl cıvı içine girince alıcak bişey bulamıyorum doğru düzgün

karşıdan bakınca çok hoşlar ama elime alınca bırakıyorum genelde adilin ürünlerini. zira çok kalitesiz malzemeleri var.modele aldanıp edindiğim birkaç parçam var ama hiç giymedim. dolap bekliyorlar..

bu arada bedenleri çok geniş.bir ara 34-36 bedendim. xs bile büyük geliyordu. sımdı 65 kgyum. anca xs veya s oluyor. kime göre beden yapıyorlarsa..

çalışan kız da demişti. mediumumuz 40-42dir diye..

Bugün girdim adile ama resimlerde beğendiğim kabanları bulamadım olanlarda hiç güzel değildi...

40 yılda bir güzel şeyler denk geliyo...
ama malesef kıyafetlerinde ortayı bulamıyo ya cok basit anne modeli veya sadece evde giyilcek dümdüz şeyler, ya da çok abartılı şeyler
nedense kalıpları uymuyo bide bnm üstüme
54 kiloyken uymazdı şişkoyum derdim, 44 kiloya düştüm yok yine uymuyo
bye bye adilışık dedim bundan sonra :)

ceketleri güzel oluyor rastladıgımda alıyorum modelleri orjinal fiyatları da uygun ancak diğer ürünlerini pek kullanmıyorum

Back
X