siz de şunu anlamıyorsunuz bunlar ortak evde hakkı olan eşimin fikirleri çünkü onun hakkı yeniyor, ve annesi de kardeşi de buna ses etmiyor bu da bize yansıyor, ayrıca bunlar biizm fikrimiz değil ,az çok herkesin yaptığı şeyler, parayla ilgili bir sıkıntımız yok biizm ben ona şsterseydi para da verirsim ama o oğlunun kar etmesin tercih etti, tamam ama şu anda ne yapıyor? 60 yaşında çatı katında oturup,çalışıyor neden, oğluna yardım için peki diyoruz yapp bizene para vermiyorum diyor ozman çalışma diyoruz -yok diyor - onlar evine gitsin sende git sıcak otur maaşında var diyoruz yok diyor, kaynım geçinemiyorum diyor tama diyoruz hanımının mesleği var çalısın annen baksın hemde sıcacık oturu o evde yok diyorlar... tamam çalışmak zorunda da değil ama busefer diyolrlar ki biz kendi evimizi kiraya vericez buradan da gitmicez neden kardeşim neden benim eşimin canı yokmu o ev için çocukşuğu gençliği gitti ki eşim istemiyor annesi otursun istiyor, yani bir düşün de artık vicdansıza vicdansız diyelim lütfen....