- Konu Sahibi EylemHemsire
benim takıldıgım nokta;
bunlar sabahlara kadar konusurken dayın ne iş tutuyor acaba!!!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne şekilde tanıştın onunla nereden tanıştın onu anlamadım ? Bir de olayların 1 yıllık geçmişini face den mi öğrendin tamamen ? Ne yani mesajlarını silmeye bile tenezül etmemiş mi bu insan ? Bu yazdıkların gerçek mi şaka mı inanamadım doğrusu. Eğer doğruysa sakına ama sakına anladığını belli etme onlara numaradan ara hatta çünkü Allah korusun hayatın bile tehlikeye girer. Böyle pisliklerini örtmek için çok cinayet işleyen var. Bence söyle gitsin herkes öğrensin bunların ne mal olduğunu. söylemeyeceksin de ne olacak dayın o kadınla evli mi kalsın yani ? Asıl saklamak vebal bunu ve vicdanını hep rahatsız edecek bir şey saklaman.
benim takıldıgım nokta;
aynen gerçekten şükürler olsun. abim ben ailem dayım çok korkuyorum kelimeleri toparlayamıyorum bile size yanlış aksettirmekte istemiyorum ama şuan ben donuk haldeyim nasıl kelimelerle anlatırım bilmiyorum. kendim içinde korkuyorum olayı kapatmak için bana bile bişey yapabilir onlar. iki cehennem zebanisi yüzünden düştüğüm duruma bakgüvendiğiniz insan sizi sırtınızdan bıçaklıyor yengeniz ayrı tarafta engelli sevgiye ilgiye aç bir insanı aldatıyor kandırıyor
bilmem ki nasıl ruh katarım bu olaya.
benim takıldıgım nokta;
Arkadaşım 'Demir dövenin yüreği demirden berk olmalı' derler
Babam duymasın:yüreğine iner
Abim duymasın:kavga eder
Dayım duymasın:kaldıramaz
O zaman kimse ne duysun ne bilsin herkes hatyatına kaldığın yerden devam et.
Birileri sana kumpas kuruyor seni kullanıyor sen neler düşünüyorsun.
Bence kendinede ailenede en büyük iyilik herkesin foyasını meydana çıkartmak.
Arkadaşım 'Demir dövenin yüreği demirden berk olmalı' derler
Babam duymasın:yüreğine iner
Abim duymasın:kavga eder
Dayım duymasın:kaldıramaz
O zaman kimse ne duysun ne bilsin herkes hatyatına kaldığın yerden devam et.
Birileri sana kumpas kuruyor seni kullanıyor sen neler düşünüyorsun.
Bence kendinede ailenede en büyük iyilik herkesin foyasını meydana çıkartmak.
benim anlamadığım yengeniz Angelina Jolie falan mı da sevgiliniz bunca zaman arkanızdan iş cevirmiş
çok ütopik bu kısım
benim istediğim kendi ailem zarar görmeden onlar layığını bulsun yoksa ben susucam demedim ki nasıl yapabilirim bunu onu soruyorum sizlere elbette anlat herşeyi demek tek yol gibi ama benim yolum şimdilik bu değil
benim olduğum anlaşılmadan fotoğraları göndermek falan bunun gibi fikirler lazm bana yada zarfla büyük dayımla teyzeme mi göndersem o fotoğrafları onlar kardeşlerine asla dokundurmazlar belki böylece herkes öğrenmiş olur
dayım görmüyor ayrıca %70 engelli bakıma ihtiyacı olan biri
Allah onları bildiği gibi yapsın.
Dizi olsa ammada abartmışlar deiz, bunlar rezilliğin dibini bulmuşlar.
Benim anlamadığım dayın ciddi engelli bir insan , zaten görüşüyorlarmış rahat rahat seni neden soktular bu oyuna.
Bu nasıl bir hastalıklı düşüncenin ürünüdür.
Asıl engelli onlar hemde insanlıktan engelli
Sen bu işin altından tek başına kalkamazsın canım.
Mutlaka yardım almalısın.
Ya abinden, yada başka birinden.
Yada hiç ortaya çıkmadan onların yazışmalarını, resimlerini ifşa etmelisin.
Başka birşey aklıma gelmedi, dondum kaldım bu iğrençlik karşısında.