Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

Konuyu okurken ağzım açık kaldı küçük dilimi yuttum derler ya ben şuanda onu yaşıyorum
yuhhhh demek istiyorum
canım ALLAH ın şanslı kuluymuşsun öğrenmişsin ya öğrenmeseydin ya evlenseydin

Sen ne şekilde tanıştın onunla nereden tanıştın onu anlamadım ? Bir de olayların 1 yıllık geçmişini face den mi öğrendin tamamen ? Ne yani mesajlarını silmeye bile tenezül etmemiş mi bu insan ? Bu yazdıkların gerçek mi şaka mı inanamadım doğrusu. Eğer doğruysa sakına ama sakına anladığını belli etme onlara numaradan ara hatta çünkü Allah korusun hayatın bile tehlikeye girer. Böyle pisliklerini örtmek için çok cinayet işleyen var. Bence söyle gitsin herkes öğrensin bunların ne mal olduğunu. söylemeyeceksin de ne olacak dayın o kadınla evli mi kalsın yani ? Asıl saklamak vebal bunu ve vicdanını hep rahatsız edecek bir şey saklaman.

abimin üniversiteden arkadaşı benimde aynı ünide hocamdı bi dönem. abime söylemiş ilk sonra gelişti öyle olay eski konumlarında da çok bahsettim bu tanısma durumumdan. 1 yılın tüm mesajlarını nasıl okuyayım canım benim son 1 yılda kimseyi eklememiş paylaşım yapmamış ana sayfasında tarihi vardı şu kişiyle arkadaş oldu diye hareket dökümünde de beğenileri falan hep o tarihte yani belli oluyor o zaman yeni tanıştıkları siz bizken ben sen olmuş sonradan. ben ortaya atlamak istemiyorum kim cesaret eder ciddi anlamda söylüyorum kim onlar gözü dönmüş durumuna aldırmadan yapar böyle bişeyi. ben sadece kendimi de düşünemiyorum abim dayım ve daha biçok kişi. olay açığa çıkınca işin içine milyon kişi girecek kadının ailesi dayımın ailesi. tek başıma kaldırabilir miyim bu yükü. ben nasıl yaparım diye fikir istiyorum yazan kişilerden direk söyleyemem herkes açısından kötü olur.

aynen gerçekten şükürler olsun. abim ben ailem dayım çok korkuyorum kelimeleri toparlayamıyorum bile size yanlış aksettirmekte istemiyorum ama şuan ben donuk haldeyim nasıl kelimelerle anlatırım bilmiyorum. kendim içinde korkuyorum olayı kapatmak için bana bile bişey yapabilir onlar. iki cehennem zebanisi yüzünden düştüğüm duruma bak:14::14: güvendiğiniz insan sizi sırtınızdan bıçaklıyor yengeniz ayrı tarafta engelli sevgiye ilgiye aç bir insanı aldatıyor kandırıyor
bilmem ki nasıl ruh katarım bu olaya.

hiç korkma canım sana hiçbir şey yapamazlar asıl sen bildiklerinle onları mahvedebilirsin onlar senden korksun

Arkadaşım 'Demir dövenin yüreği demirden berk olmalı' derler
Babam duymasın:yüreğine iner
Abim duymasın:kavga eder
Dayım duymasın:kaldıramaz

O zaman kimse ne duysun ne bilsin herkes hatyatına kaldığın yerden devam et.
Birileri sana kumpas kuruyor seni kullanıyor sen neler düşünüyorsun.
Bence kendinede ailenede en büyük iyilik herkesin foyasını meydana çıkartmak.

kızlar lütfen konum diğer konular gibi olmasın daha nasıl inandırabilirim bilmiyorum ama benim size ihtiyacım var lütfen dalga geçmeyin benimle nolur. yeterince alay ettiler zaten onlar benimle arkamdan ne salak demişlerdir :14::14:

bence de. ya sus, ya da konuş.

benim anlamadığım yengeniz Angelina Jolie falan mı da sevgiliniz bunca zaman arkanızdan iş cevirmiş

çok ütopik bu kısım

Allah onları bildiği gibi yapsın.
Dizi olsa ammada abartmışlar deiz, bunlar rezilliğin dibini bulmuşlar.
Benim anlamadığım dayın ciddi engelli bir insan , zaten görüşüyorlarmış rahat rahat seni neden soktular bu oyuna.
Bu nasıl bir hastalıklı düşüncenin ürünüdür.
Asıl engelli onlar hemde insanlıktan engelli:47:

Sen bu işin altından tek başına kalkamazsın canım.
Mutlaka yardım almalısın.
Ya abinden, yada başka birinden.
Yada hiç ortaya çıkmadan onların yazışmalarını, resimlerini ifşa etmelisin.
Başka birşey aklıma gelmedi, dondum kaldım bu iğrençlik karşısında.

benim istediğim kendi ailem zarar görmeden onlar layığını bulsun yoksa ben susucam demedim ki nasıl yapabilirim bunu onu soruyorum sizlere elbette anlat herşeyi demek tek yol gibi ama benim yolum şimdilik bu değil

benim olduğum anlaşılmadan fotoğraları göndermek falan bunun gibi fikirler lazm bana yada zarfla büyük dayımla teyzeme mi göndersem o fotoğrafları onlar kardeşlerine asla dokundurmazlar belki böylece herkes öğrenmiş olur

Yengene netten denk gelmesi abin aracılığıyla mı oluyor yine arkadaş listesinden falan yoksa öbür türlü rastgele tanışmaları biraz düşük ihtimal. Yengeni tanıdıktan sonra plan yapıp seni göze kestiridiğini yazmışsın ya faceten öğrendiğini düşündüm bunları. ne zaman başlamıştı ilişkiniz ?
Bence söylemek lazım kusura bakma. kurtulun ikisinden de. en kötü ihtimalle yengenden de çocuktan da kurtulmanız lazım abinle falan arasını açmalısın o çocuğun dayında boşanmalı bunu nasıl yapacaksın ailede en güvendiğin birine konuyu açacaksın tek başına çok zor olur.

benim anlamadığım yengeniz Angelina Jolie falan mı da sevgiliniz bunca zaman arkanızdan iş cevirmiş

çok ütopik bu kısım

inanınki anlayamadım şuan :26: yani sadece güzel kadınlar mı aldatır ? aldatan kadınların erkelerin % kaçı bu bahsettiğiniz güzelliğe sahip
olay oysa eğer onur bu kadından çok daha yakısıklıydı ona bakmaması lazmdı

benim istediğim kendi ailem zarar görmeden onlar layığını bulsun yoksa ben susucam demedim ki nasıl yapabilirim bunu onu soruyorum sizlere elbette anlat herşeyi demek tek yol gibi ama benim yolum şimdilik bu değil

benim olduğum anlaşılmadan fotoğraları göndermek falan bunun gibi fikirler lazm bana yada zarfla büyük dayımla teyzeme mi göndersem o fotoğrafları onlar kardeşlerine asla dokundurmazlar belki böylece herkes öğrenmiş olur

Ailen neden zarar görsün ki utanması gereken onlar. Öğrenip def ettikten sonra size bir şey olmaz asıl saklamak aileye zarar. Düşünsene ailenin hala yengene tanıdık muamelesi yaptığını. Abinin o çocukla arkadaşlığına devam ettiğini asıl bu zarar.

canım senin yerinde olsam
1. fotografları ve delil olabilecek her şeyi bir yere kaydederim
2. çocuğa ve yengeye bişey belli etmem direkt dayıyla abiyi çağırır fotoğrafları gösteririm..

katil olurlar diye düşünme kimse katil olmuyo şekercim..
çevremde bu ve benzeri bi çok olay yaşayan insanla karşılaştım..
herkesin hayatı değerli bakma sen haberlere gazetelere...

ama ortada bi rezalet var.. bunu da taraflar bilmeli diye düşünüyorum ben..
yeterince aptal yerine konulmuşsunuz zaten bence...

Allahın belası pislikler, engelli kocayı aldatafcak kadar gözü mü dönmüş o kadar mı tavan yapmış libidosu?

Sen nasıl susarsın arkadaşım? Abin körü körüne öldürecek değil ya? En fazla ikisini de bi güzel dövüp cıkarır hayatınızdan, hic mi acımıyorsun dayına?

artııı entrikaya da gerek yok bence..
açık açık sen yap bu işi.. yok ona mı göndersem buna mı yollasam..
aynen anlat böyle böyle diye..

bi bok yiyorlar onlar korkusuz sen madursun sen kork...
olmaz öyle..

geçmiş olsun bu arada. üzüldüm valla canım ne diyeyim..
umarım bundan sonra düzgün insanlarla karşılaşırsınız..

Allah onları bildiği gibi yapsın.
Dizi olsa ammada abartmışlar deiz, bunlar rezilliğin dibini bulmuşlar.
Benim anlamadığım dayın ciddi engelli bir insan , zaten görüşüyorlarmış rahat rahat seni neden soktular bu oyuna.
Bu nasıl bir hastalıklı düşüncenin ürünüdür.
Asıl engelli onlar hemde insanlıktan engelli:47:

Sen bu işin altından tek başına kalkamazsın canım.
Mutlaka yardım almalısın.
Ya abinden, yada başka birinden.
Yada hiç ortaya çıkmadan onların yazışmalarını, resimlerini ifşa etmelisin.
Başka birşey aklıma gelmedi, dondum kaldım bu iğrençlik karşısında.

dayım varlıklı bir insan aşırı değil tabi ama kirada evleri arabalar falan var onu bekliyor bu kadın asla ayrılmayı düşünemez bu yüzden boşanmadan nasıl beraber oluruzun yollarını aramışlar.
bu olayda tek başıma kalmakda istemiyorum korkuyorum:14:
dayımla teyzeme kaldı işim fotoğrafları yazıcıdan çıkartıcam zarfa koyup evlerine bırakıcam nasıl olsa aynı binadalar

Back
X