Adım adım cilveleşme

Aksine okumalısın .işve cilve bilmiyormuşsun ya öğrenirsin biraz ...sonradan işveli olunmaz bence bu doğuştan ve içten gelen birsey ..

Aksine okumalısın .işve cilve bilmiyormuşsun ya öğrenirsin biraz ...sonradan işveli olunmaz bence bu doğuştan ve içten gelen birsey ..
21 yasindayim. Henuz ogrenecegim cok ozelligim var. Bunlardan bi tanesi cilve zaten. Yanlis olmasin kimse anasinin karninda cilve yaparak yada goz kirparak dogmuyor. Öyle dogan var mi?

21 yasindayim. Henuz ogrenecegim cok ozelligim var. Bunlardan bi tanesi cilve zaten. Yanlis olmasin kimse anasinin karninda cilve yaparak yada goz kirparak dogmuyor. Öyle dogan var mi?

var bence ... doğuştan gelen şeyler bunlar . kimi kadın cilvelidir zaten birşey yapmasına gerek yoktur . o bakımdan dedim .
neyse ben artık yazmıcam sana alıntılamazsan sevinirim . insan en özelini böyle herkesin okuduğu bir siteye neden açar anlamadım da neyse ..

Bir yandan insan özelini böyle açar mı diyorum ama bir yandan da gülüyorum ilahi canım vallahi Taktik vermek gibi olmamış da güzel bir anını paylaşmışsın diye düşünüyorum, daha nice cilveli gecelere

Neden aramizda erkek mi var? Burasi sadece kadinlarin oldugu bi site degil mi ?? Kim tanir beni. İnsani bi sekilde burda sizlerde sohbet ediyorum. Ne kotuluk var bunda (bu kismi senin icin) @atina18 evet ama soyle, ani olarak anlatmadi. İlk Yaziyi paylastiktan 1 gun sonra yazdim bu basligi. İnternetten baktim biraz. Bloglardaki yorumlara vs bakarak uyguladigim ve ise yarayan seyleri paylastim. Cokomellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…