Eve geldiğinde kocişimin elinde bir paket vardı, heyecanlıydı. Süpriz olduğunu düşündüm ve öyleydi de. Güzelce sarılmış bir paketti. Mutfağa geçtik, masaya paketi bıraktı. Açmamı istedi..
Yavaşça açtım ve gördüğümde midemde kelebekler uçuşuyordu.
Bu bir lahmacundu. Hemen cebimden soğanı çıkarıp masaya koydum, kır şunu aslanım dedim. Yumruğuyla soğanı kırdı ve yedik. Bu da böyle bir anımız kocişkitoşumla.
Gercek degil herhalde buEve geldiğinde kocişimin elinde bir paket vardı, heyecanlıydı. Süpriz olduğunu düşündüm ve öyleydi de. Güzelce sarılmış bir paketti. Mutfağa geçtik, masaya paketi bıraktı. Açmamı istedi..
Yavaşça açtım ve gördüğümde midemde kelebekler uçuşuyordu.
Bu bir lahmacundu. Hemen cebimden soğanı çıkarıp masaya koydum, kır şunu aslanım dedim. Yumruğuyla soğanı kırdı ve yedik. Bu da böyle bir anımız kocişkitoşumla.
cilveli kismini unutmussunBunca şeye rağmen skor 1-1 ise üzülmelisinAh kocasının sexy karısı, yazık sana
Of nasıl yaparım bunu! Kınayın beni dostumcilveli kismini unutmussuncilveli sexy karisi
Gercek degil herhalde bu
Bilmem daha mizahi geldi bana :)Kocişkitoşkomla cilveleşmemi niye gerçekdışı saydın üzdün beni
Gercek hayatta geceleri uyuyoruz ya, zaman sorunsali var. Kocacim sabah 6da uyanuyor. Skor bence gayet iyi :))Bunca şeye rağmen skor 1-1 ise üzülmelisinAh kocasının sexy karısı, yazık sana
Hadi canım ciddi misin? Demek sizin oralarda gerçek hayatta uyumak diye birşey var. Tüh tüh biz de burda simülasyonun içinde tüm gün uykusuz sevişelim. Where is the adalet?Gercek hayatta geceleri uyuyoruz ya, zaman sorunsali var. Kocacim sabah 6da uyanuyor. Skor bence gayet iyi :))
Hayir. Erkek degilim :) konu nun oncesini okudunmu bilemem ama burda hem eglenceli zaman geciriyorum hem tavsiye aliyorum hemde burda paylasiyorum. K.bakma internette dolanan o sex hikayelerini okumam ben. Hosuma gitmiyor o tarz seyler. Acikcasi burayi kadinlarin birbirleri ile derlesip firkir alisverisi yaptiklari buyuk bir platform saniyordum.yanlış anlama ama seninki internette dolanan seks hikayeleri gibi olmuş . amacın ne çözemedim . erkek misin yoksa .
Ben Kocamı dusunuyorum. Sabaha kadar ziplamasak da olur. Zaman onemli. Zulm etmek istemiyorum zevk alicaz diye. Adalet sende biter benceHadi canım ciddi misin? Demek sizin oralarda gerçek hayatta uyumak diye birşey var. Tüh tüh biz de burda simülasyonun içinde tüm gün uykusuz sevişelim. Where is the adalet?
Ya puroyu degil cakmagi koydum çatala. Puro sigar mi orayaben puroyu gögüslerimin arasına koysam, o dakika bütün cilveleşme romantik gece biter. hemen saldırır. senin ki iyi dayanmış yine :)
Bizde sistem şu ; Benim olacak fıstıkBen Kocamı dusunuyorum. Sabaha kadar ziplamasak da olur. Zaman onemli. Zulm etmek istemiyorum zevk alicaz diye. Adalet sende biter bence
3 defa okumama ragmen anlayamadim ne demek istedigini. "Benim olacak fistik"?Bizde sistem şu ; Benim olacak fıstıkSence zulüm mü olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?