Adım adım cilveleşme

Hsgzllk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
131
437
103
Kizlar dün gece Bitanecik Kocacımla viski ictik, ayarında olmak şartıyle alkol almayi seviyoruz, sarhoş olmak icin degil ama ,sarap viski bizim icin sohbet edebildigimiz bir gereç bir zevktir. Çakır keyfi en makbulu. Onu evede karsiladigimda siyah kot ve asker yesili yüzücü bady vardi ustumde. Basladik icmeye bu arada gözlerimle 4saniy e gözlerine bakiyorum anlamli romantik ve ateşli ateşli.sonra dudaklarina bakiyorum 3saniye falanda. Bunu 2- 3defa tekrarladim.. İnanin o an benim bile icim kipir kipir oldi. Sonra puroyu yakmak icin çakmak istedi, bende aldim çakmagi bady'nin icine göğslerimin arasina koydum. Bunu yaparken de yasadigimiz diyalog aynen şöyleydi
BEN-"Ay pardon elim kaydi , çakmak nereye düstü bak,tüh nasil alicaz simdi onu ordan" dedi.
KOCACIM-"Ben simdi yavasca alicam onu Bitanem hic merak etme etme"dedi.
Aldi ve ekledi "Cilveli Sexy kadin " dedi bana. Sonra
Yanindan kalktim tuvalete diye,hemen ustume daha sexy ve rahat edebilecegim siyah dar bi elbise giydim. Kizlar mest oldu tek kelimeyle. Bu kadar sicak bir gecede bunlari yapabilmek yapabiliyor olmak bile benim icin büyük bi mutluluk :)) sizlerde paylasin birbirimize oneriler verelim :)) ve şunuda ekliyim skor 1-1

Eve geldiğinde kocişimin elinde bir paket vardı, heyecanlıydı. Süpriz olduğunu düşündüm ve öyleydi de. Güzelce sarılmış bir paketti. Mutfağa geçtik, masaya paketi bıraktı. Açmamı istedi..

Yavaşça açtım ve gördüğümde midemde kelebekler uçuşuyordu.

Bu bir lahmacundu. Hemen cebimden soğanı çıkarıp masaya koydum, kır şunu aslanım dedim. Yumruğuyla soğanı kırdı ve yedik. Bu da böyle bir anımız kocişkitoşumla.

harıka

Gercek degil herhalde bu

ben puroyu gögüslerimin arasına koysam, o dakika bütün cilveleşme romantik gece biter. hemen saldırır. senin ki iyi dayanmış yine :)

yanlış anlama ama seninki internette dolanan seks hikayeleri gibi olmuş . amacın ne çözemedim . erkek misin yoksa .

Gercek hayatta geceleri uyuyoruz ya, zaman sorunsali var. Kocacim sabah 6da uyanuyor. Skor bence gayet iyi :))
Hadi canım ciddi misin? Demek sizin oralarda gerçek hayatta uyumak diye birşey var. Tüh tüh biz de burda simülasyonun içinde tüm gün uykusuz sevişelim. Where is the adalet?

yanlış anlama ama seninki internette dolanan seks hikayeleri gibi olmuş . amacın ne çözemedim . erkek misin yoksa .
Hayir. Erkek degilim :) konu nun oncesini okudunmu bilemem ama burda hem eglenceli zaman geciriyorum hem tavsiye aliyorum hemde burda paylasiyorum. K.bakma internette dolanan o sex hikayelerini okumam ben. Hosuma gitmiyor o tarz seyler. Acikcasi burayi kadinlarin birbirleri ile derlesip firkir alisverisi yaptiklari buyuk bir platform saniyordum.

Hadi canım ciddi misin? Demek sizin oralarda gerçek hayatta uyumak diye birşey var. Tüh tüh biz de burda simülasyonun içinde tüm gün uykusuz sevişelim. Where is the adalet?
Ben Kocamı dusunuyorum. Sabaha kadar ziplamasak da olur. Zaman onemli. Zulm etmek istemiyorum zevk alicaz diye. Adalet sende biter bence

ben puroyu gögüslerimin arasına koysam, o dakika bütün cilveleşme romantik gece biter. hemen saldırır. senin ki iyi dayanmış yine :)
Ya puroyu degil cakmagi koydum çatala. Puro sigar mi oraya yok valla, viski icerken o kadar hizli olamiyoruz. Tadini cikara cikara agirdan aldik. Bilmiyorum her zaman boyle degil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…