Topiğin hayırlı olsun inşallah uğur getirir sanaBismillahirrahmanirrahim
Desteğinizle daha bir neşeli olacağım olacağız hep birlikte İnşallah
uzun süren araştırmalarım sonunda kendime ve eşime uygulayacağım.... ki biz Kaan Aydosun hastasıyız...
Arkadaşlar 3 Ekim itibariyle kendi kendimi ve eşimi tedavi etmeye başlıyorum.. Allahın izniyle
Takip ederseniz gelişmeleri hep birlikte göreceğiz
İlk olarak her gün aç karnına ben bal ağırlıklı polen ve arı sütü karışımından 1 tatlı kaşığı yemekle başlıyorum
Daha sonra Soğan kürüne başlıyorum...
öğleden önce ve akşam yemekten önce bir bardak içeceğim
Eşim içinde yine burda forumda bir paylaşımdan gördüğüm takviyelerden aldım bunlarda şöyle:
Pharmatol (Vitamin ginseng ve çeşitli gerekli vitaminleri içeriyor) günde 1 aç karnına
Zinco çinkodur günde 1 aç karnına ( siz artı olarak sıvı L cartıne alabilirsiniz ben alamadım imkan olmadı )
+ hergece yatarken eşime keçiboynuzu küründen bir bardak içireceğim
+ fazla yağlar içinde eşime gündüz biberiye çayı içireceğim ( hazır saallama çantasına koyacağım hergün içsin diye ) bu benim fikrim ayrıca biberiya çayının faydalarını okuyabilirsiniz yorgunluk baş ağrısı idrar yolları v.s bir hayli faydası var
Ayrıca eşime yeşil sebzelerden daha fazla yedirmeye çalışacağım kendisi hazır yemekleri pek severde.
Biz 5 yıldır mücadele ediyoruz
eşimde sperm kalitesizliği düşüklüğü morfoloji %3
Bende Polikistik over
bakalım hayırlısıyla başlayalım ben yaşadığım değişiklikleri ADIM ADIM burada yazacağım sizlerde destek olursanız çok sevinirim
Birlikte hamile kalırızda bebişlerimize kavuşuruz İnşallah
Topiğin hayırlı olsun inşallah uğur getirir sana
[sıze=3]bismillahirrahmanirrahim
desteğinizle daha bir neşeli olacağım olacağız hep birlikte inşallah
uzun süren araştırmalarım sonunda kendime ve eşime uygulayacağım.... Ki biz kaan aydosun hastasıyız...
arkadaşlar 3 ekim itibariyle kendi kendimi ve eşimi tedavi etmeye başlıyorum.. Allahın izniyle
takip ederseniz gelişmeleri hep birlikte göreceğiz
ilk olarak her gün aç karnına ben bal ağırlıklı polen ve arı sütü karışımından 1 tatlı kaşığı yemekle başlıyorum
daha sonra soğan kürüne başlıyorum...
öğleden önce ve akşam yemekten önce bir bardak içeceğim
eşim içinde yine burda forumda bir paylaşımdan gördüğüm takviyelerden aldım bunlarda şöyle:
Pharmatol (vitamin ginseng ve çeşitli gerekli vitaminleri içeriyor) günde 1 aç karnına
zinco çinkodur günde 1 aç karnına ( siz artı olarak sıvı l cartıne alabilirsiniz ben alamadım imkan olmadı )
+ hergece yatarken eşime keçiboynuzu küründen bir bardak içireceğim
+ fazla yağlar içinde eşime gündüz biberiye çayı içireceğim ( hazır saallama çantasına koyacağım hergün içsin diye ) bu benim fikrim ayrıca biberiya çayının faydalarını okuyabilirsiniz yorgunluk baş ağrısı idrar yolları v.s bir hayli faydası var
ayrıca eşime yeşil sebzelerden daha fazla yedirmeye çalışacağım kendisi hazır yemekleri pek severde.
biz 5 yıldır mücadele ediyoruz
eşimde sperm kalitesizliği düşüklüğü morfoloji %3
bende polikistik over
bakalım hayırlısıyla başlayalım ben yaşadığım değişiklikleri adım adım burada yazacağım sizlerde destek olursanız çok sevinirim
birlikte hamile kalırızda bebişlerimize kavuşuruz inşallah[/sıze]
zorlu bir süreç ama herşeye değer rabbim yolunuzu açık etsin tez vakitte nasip etsin isteyen herkese bende önümüzdeki hafta aşılama olucam bana da dua edin ...
Canım çok teşekkür ederim İnşallah niyet ettim birlikte bu yolda yürürüz İnşallah sende durumlar nedir :18:
3 yıllık evliyim bu zamana kadar korunmasız gebelik olmadı geçen ay bütün testlerimiz yapıldı rahim filmi vs. Eşimin sonuçlarıda çok iyi ilk tedavim rabbimden diliyorum isteyen herkese ve bize bir evlat nasib eder inşallahinşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsun hakkında nasıl hayırlı ise rabbim onu versin...Kaç yıllık evlisin durum nedir ben 5 yıllık evliyim
Kötünün iyisi iyinin kötüsü :) bende polikistik over im canm 1.5 senedir isyoruz ama henüz kısmet olmadı klomen kullandm bu ay yani 5.ayım eğer olmazsa önümüzdeki ay yada diğer aay aşılama olacağım adetime 6 gün var evde test yaptm ama negatif ne yazkki sen ne zamndr düşünüyorsun ne gibi tedaviler gördün
3 yıllık evliyim bu zamana kadar korunmasız gebelik olmadı geçen ay bütün testlerimiz yapıldı rahim filmi vs. Eşimin sonuçlarıda çok iyi ilk tedavim rabbimden diliyorum isteyen herkese ve bize bir evlat nasib eder inşallah
ne güzel canım.. Dileyen isteyen cümle alemin en kısazamanda olur inşallah.
Ben artık bu ay tam taktım kafaya eşimede çok baskı yaptım galiba akşam eve geldiğinde pek ilgilenmedi benimle hep sustu :18:
Canım biz yaklaşık 3 yıldır mücadele ediyoruz tam anlamıyla dolu dolu. eşimde sperm kalitesiz ve düşük bu nedenle ilk olarak varikosel sonra doktor doktor gezdik son olarak kaan aydosa gittik proxed plus ve vitamin ilaçları verdi ama eşim düzenli içmedi
Ben tipik Polikistik overliyim bekarlığımdan beri çekiyorum evliliğimin ilk 2 senesi Diane 35 çok kullandım sonra bıraktım 3 yıldır hiç bir şekilde düzenleyici kullanmadım ama adetim 21 günde bir oluyor iki gün LH çok yüksek çıktı %18 doktor yeniden diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi ben duyunca çıldırdım tabi ve kendi kendime soğan kürü yapacağım ve bal polen arısütü karışımını aldım böyle işte bu ay eşimede kendimede özenle yazdıklarımı uygulayacağım bakalım İnşallah doğal yollardann olur
Rabbim seninde gönlüne göre verir İnşallah
Canm anlatsaydınya 2 sene kullandm diye dokturuna denk gelmekte önemli tabiki bitkisel şeyleride dene ama doktorunuda bul zaman kaybı yaşama bende daha önce denedim soğan kürünü 2 gün ama zehirlendim bidaha içmedim geçen ay incir yapyım dedim aşırı tatlıyydı kilo almaktan korktum cünkü iştah yaptı bende
aslında onlarda çok zorlanıyor bu durumda bizim kadar sabırlıda olamayabiliyorlar bazen bizden daha çok takıyorlar kafaya hatta öyle düşünüyorum
Sana ayrıntılı yazmadım ama zaten bu doktorun kontrolundeydim biliyor kullandığımı bence daha farklı bir yol izlemesi gerekirdi 3 ay diane 35 kullanmak gebeliği 3 ay daha ertelemek demekti pişman oldum evet doktor değiştirmek önemli canım aslında bize kaan bey eşim açısından beklerseniz doğal yolla olabilir isterseniz hemen tüp bebek de yaptırabilirsiniz demişti maddi açıdan yakın zamanda bi kaybımız oldu ben işten çıkınca kaldı. yani eşimle ikimizdede sorun olduğu için çok zor oldu
okadar zaman bekledik şu 2 aylık süreçte bunları uygulayacağım eşime ve kendime bakalım olmazsa tüp bebeke başvuracağız
İnşallah gerek kalmaz doğru iyikide istememişsin doğm kontrol hapı nı takip edicem seni
Sağol canım Bende birilerine umut vermek için adım adım uygulayacağım takip edelim birbirimizi gelişmeleri yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?