ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

şu hayıt suyunu bal çörek otu kürü ile birlikte kullansak olur mu ki bilgisi olan var mı...

şu hayıt suyunu bal çörek otu kürü ile birlikte kullansak olur mu ki bilgisi olan var mı...

canım bence bi sakıncası olmaz gibi ama hangisinin faydasını olduğunu anlaman için sırayla yap daha doğru olur bende soğan küründen sonra hayıt suyuna başlayacağım inşallah

canım bence bi sakıncası olmaz gibi ama hangisinin faydasını olduğunu anlaman için sırayla yap daha doğru olur bende soğan küründen sonra hayıt suyuna başlayacağım inşallah

ben de bu ay hangisini yapsam ki olmazsa o piti piti :) yaparım hangisi çıkarsa artık

dumaduma sen çalışıyor musun canım

canım çalışıyordum normalde 2 aydır şimdi çalışmıyorum ama en kısa zamanda mesleğim alanında iş bulup çalışmayı düşünüyorum zaten boş kalınca bu kürlere sardım sen çalışıyomusun

Son düzenleme:

mesleğin nedir belki boş kalmanın bebeğe faydası olacak bir bakmışsın bu kürler sayesinde bebişin göbüşünde ay ne güzel ya düşünmesi bile güzel...

mesleğin nedir belki boş kalmanın bebeğe faydası olacak bir bakmışsın bu kürler sayesinde bebişin göbüşünde ay ne güzel ya düşünmesi bile güzel...

kuzum ya inşallah dilerim Rabbimden en kısa zamanda göbişlerimiz dolar Rabbim daha fazla aratmasın

Öğretmenim canım
Sen çalışıyormusun peki

cglynnur regli tarihin ne zaman ekleyeyim listemiz çoğalsın bebeklerimiz gelsinnn

normalde ekim 2 si olması gerekiyordu geçen ay talihsiz aşılama yüzünden 15 günde 2 defe regl oldum düzenimi bozdu en son 17 eylül de regl oldum normalde pek şaşmaz regl düzenim...

bebişlerimiz bir gelse...ama biraz farklı duygular içerisindeyim olup olmayacağı konusunda... dile kolay 4 sene oldu tık yok...yine de ümidimi kaybetmiyorum daha fazla bekleyip olanlar var..Allahtan ümit kesilmezmiş..

meraba kızlar dılerım rabbım tez zamanda evlatlarına kavusturu ıns benıde ben pcos var hıkayem uzun basınızı agrtmım sadece tavsıyem sogan kuru denıyorsanız hayıt suyunuda deneyın hormonları duzeltıyo ben kullandıktan bır ay sonra hamıle kaldım gecen pazartesı 9 haftalık bebegımı kaybettım allah kımseye yasatmasın tekrar sogan kuru ve hayıta basladım bu ay koruncam ama bıdakı aya hazırlık ınsallah olur rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın

normalde ekim 2 si olması gerekiyordu geçen ay talihsiz aşılama yüzünden 15 günde 2 defe regl oldum düzenimi bozdu en son 17 eylül de regl oldum normalde pek şaşmaz regl düzenim...

o zaman bat 17 Ekim diyelim ekliyorum seni de hadi hayırlısı aşılama vesilesiyle aldığın ilaçlar faydalı olur belki minik gelir :)

nasılsın kuzum benim nasıl oldun canım ben hayıtı yaptım prolaktinimi yükseltti benim bıraktım bir ayda normal olan prolaktinimi yükseltti.bende sogan kürü yapıcam bitanem.sen nasılsın iyisin dimi

(amin) çok geçmiş olsun İnşallah Rabbim bir daha nasip eder... Allah hayırlısını versin bir daha o acıyı yaşatmasın
tamam canım soğan kürüm bi bitsin hemen hayıta başlayacağım bende

o zaman bat 17 Ekim diyelim ekliyorum seni de hadi hayırlısı aşılama vesilesiyle aldığın ilaçlar faydalı olur belki minik gelir :)

ay ağzından bal damliyor inşallah canım sadece kendim içinn dileyip istemem isteyen bütün kullarına rabbim sağlıklı hayırlı evletlar nasip etsin..ben bekarlığımdan beri hep ikiz istemiştim..benim ki ikiz olsun mümkünse :)

çok geçmiş olsun tez zamanda yeniden yaşarsın o duyguyu ve devamında rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder...

nasılsın kuzum benim nasıl oldun canım ben hayıtı yaptım prolaktinimi yükseltti benim bıraktım bir ayda normal olan prolaktinimi yükseltti.bende sogan kürü yapıcam bitanem.sen nasılsın iyisin dimi

sagol canımın ıcı ıyı olmaya kafa dagıtmaya calısıyom benımde prk yuksektı dusurdu hayıt suyu ama suda var sıtres cok yukseltıyo kontrole gıttım benım patolojı sonuclarım temız cıktı rahımde sıvı kalmıs bıkacgune kanaman olur korkma dedı bende dedım bıda bebek olurmu ve pcoslamı alakalı bebegımın olmesı onla ılgılı degıl dedı hastaıklı bebekler vucut atıyo dedı hamıle kalırmıyım dedım kalırsın yasın genc ılerlemıs olsa tedavıye baslayalım dıcam ama oluruna bırak dedı 2 veya 3 ay korun dedı ama bu adetten sonra korunmucam

(amin) çok geçmiş olsun İnşallah Rabbim bir daha nasip eder... Allah hayırlısını versin bir daha o acıyı yaşatmasın
tamam canım soğan kürüm bi bitsin hemen hayıta başlayacağım bende

dılerım rabbım hepımıze nasıp etsın anne olmayı kucagımıza almayı ınsallah hayırlıysa sagolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…