evet haklısın canım benim yaş 27 oldusenin kaç
şu hayıt suyunu bal çörek otu kürü ile birlikte kullansak olur mu ki bilgisi olan var mı...
canım bence bi sakıncası olmaz gibi ama hangisinin faydasını olduğunu anlaman için sırayla yap daha doğru olur bende soğan küründen sonra hayıt suyuna başlayacağım inşallah
dumaduma sen çalışıyor musun canım
canım çalışıyordum normalde 2 aydır şimdi çalışmıyorum ama en kısa zamanda mesleğim alanında iş bulup çalışmayı düşünüyorum zaten boş kalınca bu kürlere sardımsen çalışıyomusun
mesleğin nedir belki boş kalmanın bebeğe faydası olacak bir bakmışsın bu kürler sayesinde bebişin göbüşünde ay ne güzel ya düşünmesi bile güzel...
kuzum ya inşallah dilerim Rabbimden en kısa zamanda göbişlerimiz dolarRabbim daha fazla aratmasın
Öğretmenim canım
Sen çalışıyormusun peki
ben çalışmıyorum evdeyim...
cglynnur regli tarihin ne zaman ekleyeyim listemiz çoğalsın bebeklerimiz gelsinnn
normalde ekim 2 si olması gerekiyordu geçen ay talihsiz aşılama yüzünden 15 günde 2 defe regl oldum düzenimi bozdu en son 17 eylül de regl oldum normalde pek şaşmaz regl düzenim...
meraba kızlar dılerım rabbım tez zamanda evlatlarına kavusturu ıns benıde ben pcos var hıkayem uzun basınızı agrtmım sadece tavsıyem sogan kuru denıyorsanız hayıt suyunuda deneyın hormonları duzeltıyo ben kullandıktan bır ay sonra hamıle kaldım gecen pazartesı 9 haftalık bebegımı kaybettım allah kımseye yasatmasın tekrar sogan kuru ve hayıta basladım bu ay koruncam ama bıdakı aya hazırlık ınsallah olur rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın
meraba kızlar dılerım rabbım tez zamanda evlatlarına kavusturu ıns benıde ben pcos var hıkayem uzun basınızı agrtmım sadece tavsıyem sogan kuru denıyorsanız hayıt suyunuda deneyın hormonları duzeltıyo ben kullandıktan bır ay sonra hamıle kaldım gecen pazartesı 9 haftalık bebegımı kaybettım allah kımseye yasatmasın tekrar sogan kuru ve hayıta basladım bu ay koruncam ama bıdakı aya hazırlık ınsallah olur rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın
o zaman bat 17 Ekim diyelim ekliyorum seni de hadi hayırlısı aşılama vesilesiyle aldığın ilaçlar faydalı olur belki minik gelir :)
nasılsın kuzum benim nasıl oldun canım ben hayıtı yaptım prolaktinimi yükseltti benim bıraktım bir ayda normal olan prolaktinimi yükseltti.bende sogan kürü yapıcam bitanem.sen nasılsın iyisin dimi
(amin) çok geçmiş olsunİnşallah Rabbim bir daha nasip eder... Allah hayırlısını versin bir daha o acıyı yaşatmasın
tamam canım soğan kürüm bi bitsin hemen hayıta başlayacağım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?