• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

aynen canlar ben 7 aysonramı altı ysonramı ne hamıle kaldım ozamana kadar hep sıtres her adete bır haftakala testler pısıkolojık beelırtıler vs tedavıye baslıcagım aayda kıst olusması oandan sonra kafamdan attım dusunmedım hatta esıme de dedım unut bebegı tadavısız olması ımkansız maddı anlamda tedavı olmamda ımkansız oyuzden bebegı unut dedım en son ramazan ıste kurlerı felan kullandım kıst gıtsın dıye sogan suyu felanda vs ınanınkı hamıle kaldıgım ay soylemesı ayıp ne yumurtlama donemı hesapladım nede calısma yaptık o ay en fazla 4 kere felan oldu oıs esımde dedıkı calısma yapmıyoruz sonra cocuk beklıyoruz bende dedım bebek ıcın calısma olarak gorme oısı sudurumda ımkansız unut at kafandan anca tedavıyle olur dedım ve adete bı gun kala hıc belırtımde olmadı ımkansız ama bı test yapım dedım esımı yoldcu edıp yaptım sok oldum cok cok agladım hemen sukur namaazı kıldım oyuzden demem oku bılıyorum cok zor ama sıtres yapmayın kafanızı baska seylerle oyalayın
hikayen bana cok benziyor canım .bende bu ay zaten olmaz iş diye yaptığımız bişeyden beklentim yok kafamızı boşaltıp tedaviye gidelim dedim ki ..bütün belirtilerim vardıı ama günüm geççti bir iki üç amanınnn dedim geliioo test yaptım vee ohooo 2600 Allah ım dedim sen ne buyuksun şükürler olsun

Eski arkadaslardan kimseyi göremedim canlarim ben doğum yaptim yürekten diliyorumki rabbim isteyen bütün kardeslerime ayni duygulari taddirsin tarifinin imkani yok rabbim 8 yildan sonra nasip etti bana isteyen tum kardeslerime hayirli zamanda nasip etsin rabbim gönlünüze göre versin hic bi zaman Allahtan gelecek sürprizleri düşünmeyi ve umudunuzu kesmeyin...

Eski arkadaslardan kimseyi göremedim canlarim ben doğum yaptim yürekten diliyorumki rabbim isteyen bütün kardeslerime ayni duygulari taddirsin tarifinin imkani yok rabbim 8 yildan sonra nasip etti bana isteyen tum kardeslerime hayirli zamanda nasip etsin rabbim gönlünüze göre versin hic bi zaman Allahtan gelecek sürprizleri düşünmeyi ve umudunuzu kesmeyin...

Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım. gözün aydın. darısı başımıza inşallah.

Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım. gözün aydın. darısı başımıza inşallah.
Canım ya ALLAH BAĞIŞLASIN Rabbim analı babalı büyütsün, ömrü boyunca sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin sevdiklerinizle birlikte.Çok sevindim MAŞALLAH SUPHANALLAH.ALLAH nazardan hertürlü şerden korusun.

Canım ya ALLAH BAĞIŞLASIN Rabbim analı babalı büyütsün, ömrü boyunca sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin sevdiklerinizle birlikte.Çok sevindim MAŞALLAH SUPHANALLAH.ALLAH nazardan hertürlü şerden korusun.
Canim benim rabbim güzel gönlüne gore nasip etsin herseyi cok sağol sizleri seviyorum dualarimdasiniz

Umut1985 neler yapiyosun:KK64:
merhaba minik duma , ben iyi olmaya çalışıyorum 2 ay önce canım annemi kaybettim, biliyorsunuz annem hastaydı ve ben onunla ilgleniyordum ne acıymış insanın annesini kaybetbesi.Allah rahmet eylesin.
yeni yeni kendime geliyorum.Tedavimi de annem için ertelemiştim şimdi 3 deneme için başlamayı düşünüyorum.Allah izin verirse en önemli mirasımız ve servetimiz sağlık ,çocuk için son şansımı denicem olmazsa nasip derim.
Sen neler yapıyorsun oğlun nasıl,Rabbim sağlıklı ömürler versin sana ve ailene.

merhaba minik duma , ben iyi olmaya çalışıyorum 2 ay önce canım annemi kaybettim, biliyorsunuz annem hastaydı ve ben onunla ilgleniyordum ne acıymış insanın annesini kaybetbesi.Allah rahmet eylesin.
yeni yeni kendime geliyorum.Tedavimi de annem için ertelemiştim şimdi 3 deneme için başlamayı düşünüyorum.Allah izin verirse en önemli mirasımız ve servetimiz sağlık ,çocuk için son şansımı denicem olmazsa nasip derim.
Sen neler yapıyorsun oğlun nasıl,Rabbim sağlıklı ömürler versin sana ve ailene.
Canim benim başın sağolsun emir Allahin rabbim hakkinda hayirlisini vermiştir.. Mekani cennet olsun inşallah
Biz iyiyiz canim cok şükür
uğraşıyoruz ışte bi dünya telaşesidir gidiyor.
Tedavine devam ediyorsan seçimini cok uyi yao canim ozellikle pahali marka kokan yerlere gitme biz düşmüştük o tuzağa ama rabbim kendiliğinden verdi insallah hakkinizda hayirlisi olur bol bol dua et canim duayla hic beklemedigin mucizeler oluyor görüşmek dileğiyle kendini sev ve cok iyi bak

minik duma , ne yapıyorsun bebiş nasıl, artık kimse kalmadı forumda olanlarda sanırım bişey yazmıyor...Kim ne halde ne yaptı merak ediyorum...

Kizlar bi ara gece gündüz bu formda takılıyordum ggerçekten çokpproblemli bi adet dongum vvardi pko im aynızzamanda cçocuk için ddenemediğim şey kalmadı ssoğan incir bal ttarçın kuru sutt bbuharı bi kkadına bile gittm kkadin da doktorlardazor oolacağını belirtti ben 8 yildr pkole adet düzensizliği yle sivilcelerebboğuşuyorm eevlenince bi de işin içine cçocuk girdi ama çoksukur kklomrn ve çatlatmak iğnesi yle kaldm darısı başınıza ana en oönemlisibolca dua

Minikduma canım bem 3 tüp denememi yaptım .bugün test gunumdu ve pozitif cikti Allah tamamına erdirir inşallah

Back
X