hikayen bana cok benziyor canım .bende bu ay zaten olmaz iş diye yaptığımız bişeyden beklentim yok kafamızı boşaltıp tedaviye gidelim dedim ki ..bütün belirtilerim vardıı ama günüm geççti bir iki üç amanınnn dedim geliioo test yaptım vee ohooo 2600 Allah ım dedim sen ne buyuksun şükürler olsunaynen canlar ben 7 aysonramı altı ysonramı ne hamıle kaldım ozamana kadar hep sıtres her adete bır haftakala testler pısıkolojık beelırtıler vs tedavıye baslıcagım aayda kıst olusması oandan sonra kafamdan attım dusunmedım hatta esıme de dedım unut bebegı tadavısız olması ımkansız maddı anlamda tedavı olmamda ımkansız oyuzden bebegı unut dedım en son ramazan ıste kurlerı felan kullandım kıst gıtsın dıye sogan suyu felanda vs ınanınkı hamıle kaldıgım ay soylemesı ayıp ne yumurtlama donemı hesapladım nede calısma yaptık o ay en fazla 4 kere felan oldu oıs esımde dedıkı calısma yapmıyoruz sonra cocuk beklıyoruz bende dedım bebek ıcın calısma olarak gorme oısı sudurumda ımkansız unut at kafandan anca tedavıyle olur dedım ve adete bı gun kala hıc belırtımde olmadı ımkansız ama bı test yapım dedım esımı yoldcu edıp yaptım sok oldum cok cok agladım hemen sukur namaazı kıldım oyuzden demem oku bılıyorum cok zor ama sıtres yapmayın kafanızı baska seylerle oyalayın