Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşım be daha önce bu Nisan suyunu duymamıştım bu yıl çok moda oldu nedense ben sanal alemin yaydığı yazılara pek inanmıyorum o Yüzden araştırdım ama Sabih bir hadis bulamadım bilemiyorum belki benim Gözümden kaçmış olabilir ben daha yeni düşük Yaptım Nisan Ayında hamileydim zaten... Bu gün adetim başladı şükürcanlar her ay plan yapmayın yumurtlama günü tutmayın geç de olsa anladım Rabbim gününü saatini kendisi ayarlıyor Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize...
Mrb nisan suyunun faydalı ve şifalı olduğunu ben büyüklerimden öğrendim büyüklerim nisan suyunda ıslanmamı hep söylerdi sanal alemden esinlenerek yazmamıştımMerhaba arkadaşım be daha önce bu Nisan suyunu duymamıştım bu yıl çok moda oldu nedense ben sanal alemin yaydığı yazılara pek inanmıyorum o Yüzden araştırdım ama Sabih bir hadis bulamadım bilemiyorum belki benim Gözümden kaçmış olabilir ben daha yeni düşük Yaptım Nisan Ayında hamileydim zaten... Bu gün adetim başladı şükür
arkadaşım progestan bilmem ama gliforu aylarca kullandım pko ya gelince ben kronik ve cayır cyır bir pko hastasıyım Rabbim mucizemi bana evliliğimin 7 yılında kendiliğinden gönderdi sadece inanın ve tedavilerin bile bi yerde eksik kaldığını yetemediğini ne verirse Rabbimin herşeye rağmen vereceğine inanın Rabbim kolaylıklar versinSlm kizlar ben pko im dun doktor bana progestan ve glifor verdi.sanirim glifor seker ilaci sizde tedaviye başlarken bu ilaclari kullandinzmi hic. Bu arada ben tedaviye yeni basladm doktorlar pko imin ileri düzeyde olduğunu doğal yollarla hamile kalmamn zor olduğunu soyluyolar. Allah hepimizin yardimcisi olsun
A.Selamselammmm
Tesekkur ederim canm . insallah benmde mucizem hayirlisiyla en kisa surede gelir. Umudunu yitirmeyecem hatta yıllarca düzenleyen ve düzenleyecek dedikleri pko iminde duzelecegine inaniyorm. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Senin adinada cokk sevindim boyle güzel haberler aldikca umudum yeseriyo:)minikduma .!.:arkadaşım progestan bilmem ama gliforu aylarca kullandım pko ya gelince ben kronik ve cayır cyır bir pko hastasıyım Rabbim mucizemi bana evliliğimin 7 yılında kendiliğinden gönderdi sadece inanın ve tedavilerin bile bi yerde eksik kaldığını yetemediğini ne verirse Rabbimin herşeye rağmen vereceğine inanın Rabbim kolaylıklar versin
Ben zaten seni kasdetmedim lütfen yanlış anlama bende annemden duymuştum bunu sadece araştırdığımı söyledim Rabbimin şifayı nerden nasip edeceğini bilemeyiz biz sebeplere sarılıyoruz sadece ve nasip oldumu alıyoruz kucağımıza...sağlıkla alırsın inşaallah kucağına Bebeğini ve analı babalı büyütmek nasip olur...Mrb nisan suyunun faydalı ve şifalı olduğunu ben büyüklerimden öğrendim büyüklerim nisan suyunda ıslanmamı hep söylerdi sanal alemden esinlenerek yazmamıştım
hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim en doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
canım benim belki okumuşsndur sayfada iki tüp denemesinden sonra kendiliğinden oldu iki tüp te acı bir sonla bitti ve tüp te dahil tedavinin de bazen boş olduğunu anladık verdimi Rabbim her bi şekilde veriyor herşey gönlünüzce olur inş.Tesekkur ederim canm . insallah benmde mucizem hayirlisiyla en kisa surede gelir. Umudunu yitirmeyecem hatta yıllarca düzenleyen ve düzenleyecek dedikleri pko iminde duzelecegine inaniyorm. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Senin adinada cokk sevindim boyle güzel haberler aldikca umudum yeseriyo:)
Evet cok haklisin olmayınca olmuyor kismet ne zamansa ozaman olacak. ben sayfanın tamamini okuyamadm senede yumurta sorunu varmiydi ben her ay kont gidiyorum yumurtalarimin buyumedigini soyluyolar. Hani nazi pko hastalarnn bu sorunu olmayabiliyor muş bi cogunuzda bu sorun varmi arkadaslar[/QUOTE][QUOTminikduma, post: 40977545, member: 494023"]canım benim belki okumuşsndur sayfada iki tüp denemesinden sonra kendiliğinden oldu iki tüp te acı bir sonla bitti ve tüp te dahil tedavinin de bazen boş olduğunu anladık verdimi Rabbim her bi şekilde veriyor herşey gönlünüzce olur inş.
gün sayma hesap yapma bence Rabbim hiç ummadığın anda gönderiveriyor gün hesabını yapmazsan o streside yaşamazsın rahat ol Rabbim gönlüne göre versin..merhaba bende 5 aydır klomen tedavisi görüyorum geçen ay hsg çekildi, bu ay ilk defa 6 yumurtalık oluştu ama henüz çatlamadılar hiçbiri boyutları birtanesi 30 diğerleri 20 ve 22 mm büyüklüğünde bugün 19. gün sizce çatlar mı artık böyle bir şey yaşayan var mı ne olacak çok merak ediyorum
geçmiş olsun canım annen nasılMerhaba kızlar aslında buralardayım ama yazmaya fırsat bulamıyorum biliyorsunuz annemle ilgileniyorum aslında bu ay 3 tüp b.icin basvuracaktim ama yine olmadı .sanırım biraz daha bekleyeceğim
Bende bol su su içiyorum .kilolu degilim ama bazen evde spor yapıyorum.baskada bişey yok. annem kemoterapi görüyor durumu Allah bilir ama pek iyi değil çok çaresiziz.cok üzülüyorum aklım fikrim annem oldu bazen dayanamıyorum annem bilgili bir kadın değil bütün umudunu bana bağladı. Bu yuzden de bebek işini şimdilik askıya aldım yeterki canım annem o iyi olsun.Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin.geçmiş olsun canım annen nasıl
sağlık olsun belki zamanı vardır tedaviye kadar kendin bol su iç yeşil çay falan iç canım ben hamile kaldığım sıralar bol bol su içiyordum