ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Bende bol su su içiyorum .kilolu degilim ama bazen evde spor yapıyorum.baskada bişey yok. annem kemoterapi görüyor durumu Allah bilir ama pek iyi değil çok çaresiziz.cok üzülüyorum aklım fikrim annem oldu bazen dayanamıyorum annem bilgili bir kadın değil bütün umudunu bana bağladı. Bu yuzden de bebek işini şimdilik askıya aldım yeterki canım annem o iyi olsun.Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin.
canım aminn Rabbim ccumalar yüzü suyu hürmetine sağlık sıhhat versin onlar başımızın tacı Rabbim başımızdan eksik etmesin... tabiki kendi sağlığın ve ailenin sağlığı daha önemli canım çocuk nasıl olsa olur Allahın izniyle Rabbim ol dediği vakit göreceksin beklemeden olmuş..

Hz musa tur dagina cikarken yolunu bir cift kesmis.demiski; ey musa sorarmisin rabbimize bizim yavrumuz olmayacakmi diye ..Rabbimde Musaya ben onlara cocuk uygun gormedim.diye nida eder.ve bu cift uzgun sekilde geri doner.birkacyil sonra ayni cift Hz Musayi dinlemeye geldiklerinde kucaklarinda bebek vardir.Musa gorunce bu cocuk kimin dedi.bizim Ya Musa cvp alinca.Hz Musa saskin sekilde rabbimize dpner.Allahim senin hikmetine sual olmaz ama bana ciftin coxuklari olmayacak dedin.ne degistide o cifti cocuk sahibi yaptin der.Rabbim buyurur.Ey Musa.o cift cocuklari olmayacagini ogrendikleri halde benden umudu kesmeden dua etiler.bana yalvardilar.bende benden umudunu kesmeyen kullarimin duasini kabul ettim .der...Rabbim herkeze hayirli evlat nasip etsin.

Doğum Yapacak olan birinin kolay doğum gerçekleştirebilmesi için üzerinde meryem otu taşıyarak meryem suresini sürekli okuması gerekir,

Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.

Sürekli düşük yapan kadınlar surenin 5 ve 15. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kaba koyup ayetler silininceye kadar bekledikten sonra suyu içerse Allahın izniyle dileği gerçekleşir....

canım aminn Rabbim ccumalar yüzü suyu hürmetine sağlık sıhhat versin onlar başımızın tacı Rabbim başımızdan eksik etmesin... tabiki kendi sağlığın ve ailenin sağlığı daha önemli canım çocuk nasıl olsa olur Allahın izniyle Rabbim ol dediği vakit göreceksin beklemeden olmuş..
Çok geçmiş olsun annenIle, yaşamayan bilmez. Allah'ım sevdiklerinizle mutlu bir ömür versin.

Selâmün Aleyküm arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz için .Buraya fazla ugrayamiyorum ama gönlüm hep burda.Annem aynı o bana dua ediyor yavrum olsun diye ben ona ediyorum sağlığına kavussun diye, hayat işte yaşayıp gidiyoruz .Ama kemoterapi ünitesine girince orada genç yaşlı hastaları görünce,ağrısız 1 gün nefes almak için ağlayan lari görünce inanin hayata artık çok başka bir açıdan bakıyorum .çocuk için Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ve verdiği evlatlarla imtihan etmesin.

canlar nasılsınız nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz forumamı girmiyorsunuz burayamı uğramıyorsunuz
canlar bugünleri nolur boş geçirmemeye çalışın yağmur yağarken ezan okunurken ben duanın tesirine öyle inanaıyorum ki Rabbim rahmetinden hiçbi zaman mahrum etmesin inş. uğradığınız hayal kırıklıklarını bi imtihan bilin Rabbim her sıkıntının ardından bi ferahlık aydınlık bir kapı açıyor umut etmeyi hiç bizaman kesmeyin Tevekkül çok önemli yaşadığınız sıkıntıları tevekkülle kabullenin eminim boş olmayacak sadece sabır herşeyin zamanı var Rabbim bizlere ailemize sağlıkm sıhhat versin gerisi olur zaten...
bu arada dualarınızda beni de unutmayın bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim:oops:

canlar nasılsınız nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz forumamı girmiyorsunuz burayamı uğramıyorsunuz
canlar bugünleri nolur boş geçirmemeye çalışın yağmur yağarken ezan okunurken ben duanın tesirine öyle inanaıyorum ki Rabbim rahmetinden hiçbi zaman mahrum etmesin inş. uğradığınız hayal kırıklıklarını bi imtihan bilin Rabbim her sıkıntının ardından bi ferahlık aydınlık bir kapı açıyor umut etmeyi hiç bizaman kesmeyin Tevekkül çok önemli yaşadığınız sıkıntıları tevekkülle kabullenin eminim boş olmayacak sadece sabır herşeyin zamanı var Rabbim bizlere ailemize sağlıkm sıhhat versin gerisi olur zaten...
bu arada dualarınızda beni de unutmayın bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim:oops:
canım nasılsın ara ara giriyorum uzun zamandan beri yazmamışsın inş iyisindir..sen hamiştin doğum yaptınmı canım...

canım nasılsın ara ara giriyorum uzun zamandan beri yazmamışsın inş iyisindir..sen hamiştin doğum yaptınmı canım...
Allah razi olsun canim iyiyim tesaduf bugun bi bakayim dedim bildirimini gördüm bende en son hal hatir sormustum bi ara baktim kimse cevap vermemisti
Daha doğum yapmadim canim yaklasik bir ayim kaldi dualarinizi eksik etmeyin benim için Rabbim isteyen herkese en kisa vakitte nasip etsin Insallah dualarla bebegimi kucağıma alabilirim bende..

Allah razi olsun canim iyiyim tesaduf bugun bi bakayim dedim bildirimini gördüm bende en son hal hatir sormustum bi ara baktim kimse cevap vermemisti
Daha doğum yapmadim canim yaklasik bir ayim kaldi dualarinizi eksik etmeyin benim için Rabbim isteyen herkese en kisa vakitte nasip etsin Insallah dualarla bebegimi kucağıma alabilirim bende..
inş sağlıklı kucağına alırsın bebişini sende canım..bebişin cinsiyeti ne canım..bende mücadeleye devam doğum normalmi olcak canım..

inş sağlıklı kucağına alırsın bebişini sende canım..bebişin cinsiyeti ne canım..bende mücadeleye devam doğum normalmi olcak canım..
Canim bebek erkek ama riskli bi hamilelik yasiyorum suyum fazla olduğu için her an kordon sarkmasi olup ışte dilim varmiyor söylemeye yani bebekte bende risk altindayiz rabbime emanetiz dualarda unutmayin insallah riskli oldugu icin doğumicin ikiside soz konusu yani dualariizi eksik etmeyun ins

Canim bebek erkek ama riskli bi hamilelik yasiyorum suyum fazla olduğu için her an kordon sarkmasi olup ışte dilim varmiyor söylemeye yani bebekte bende risk altindayiz rabbime emanetiz dualarda unutmayin insallah riskli oldugu icin doğumicin ikiside soz konusu yani dualariizi eksik etmeyun ins
canım dua edicem sen ve bebek için inş sağlıklı kucağına alırsın..kaç aylık hamişsin canım erken sezeryanla almıyorlarmı..

Minik duma canım kuran da bır süre var doğumun kolay olmasi için oku istersen Meryem süresinde okuyabilirsin. İnş hayırlı kolay doğum olur Allahım bebeğini de senide selamete çıkarsın inşallah.

canım dua edicem sen ve bebek için inş sağlıklı kucağına alırsın..kaç aylık hamişsin canım erken sezeryanla almıyorlarmı..
Allah razi olsun canimm rabbim kalbine gore versin ins
Cok şükür 9 aydayim canim haftalari dolduruyoruz artık biraz daha var diy E dr erken diye düşündü bende istemem kuveze falan girmesini hayirlisi ile bi kurtulaydik hani böyle hamile kalmak hamis olmak dile kolay geliyor ya gercektende zormus canim özellikle son aylar rabbim insallah en kisa zamanda nasip ederde anlarsin insallah annelerimizin hakkini odeyemeyiz gercekten...

Minik duma canım kuran da bır süre var doğumun kolay olmasi için oku istersen Meryem süresinde okuyabilirsin. İnş hayırlı kolay doğum olur Allahım bebeğini de senide selamete çıkarsın inşallah.
Canim benim Allah razi olsun insallah dualarla kurtulucaz son aylara gelince insan daha bi korkuyo bisey olcak diye esimde bende tedirginiz rabbim cümlesi ile kolayliklar versin

Allah razi olsun canimm rabbim kalbine gore versin ins
Cok şükür 9 aydayim canim haftalari dolduruyoruz artık biraz daha var diy E dr erken diye düşündü bende istemem kuveze falan girmesini hayirlisi ile bi kurtulaydik hani böyle hamile kalmak hamis olmak dile kolay geliyor ya gercektende zormus canim özellikle son aylar rabbim insallah en kisa zamanda nasip ederde anlarsin insallah annelerimizin hakkini odeyemeyiz gercekten...
canımcığım doğum yaptın büyük bir ihtimale kavuştun meleğine inş ikinizde iyisinizdir..bende mücadelemin sonuna geldim sayılır geçen hafta opu vardı çook şükür kaliteli dölendi minişler donduruldu adetle transfer için tedaviye start vericez Allahında izniyle..

Back
X