ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

dumaduma canım nasılsın bayadır görüşemiyoruz neler yaptın beni sorarsan bir farklılık yok aynı bildiğin gibiyim hamd olsun...
hasta olunca incir havuç kürü yapmayı düşünüyorum benden bir sene sonra evlenen bir akram vardı onunda çocuğu olmuyordu..duydum hamileymiş incir havuç kürü uygulamış tabii bunlar vesile veren rabbim...

canımın içi iyiyim çok şükür çalışıyorum.. evi satma aşamasındayız sattıktan sonra tür bebek düşünüyoruz hayırlısı olsun tabi ki ben bişey uygulamıyorum şu an çalışınca elalem ne içiyosun diye sorup duruyor o yüzden hiç bişey yapmıyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.. bebiş kokusunu özledik gelsinler artık fazla bekletmesinler bizi...

canımın içi iyiyim çok şükür çalışıyorum.. evi satma aşamasındayız sattıktan sonra tür bebek düşünüyoruz hayırlısı olsun tabi ki ben bişey uygulamıyorum şu an çalışınca elalem ne içiyosun diye sorup duruyor o yüzden hiç bişey yapmıyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.. bebiş kokusunu özledik gelsinler artık fazla bekletmesinler bizi...

canım bugün hayıt hapı aldım bakalım faydasını görecem mi ne yapacağımı sapıttım iyice:1:

bende civanperçemli hayıt macunu kullanıyorum. tabi eşimde bir sürü bir sürü macunlar kullanıyor ;) yaza kadar böyle devam sonra aşılama inşallah

İnşallah faydası olur kuzum tüp bebek felan düşünmüyormusunuz beraber tedavi olsak aynı zamanlı ne güzel olur :34::34::16::16:

canım benim düşünüyoruz ama önce bir kadın varmış kasık kaldırıyormuş yakı falan yapıyormuş onu denicem olmadı önümüzdeki aylarda düşünüyorum ...sen ne zaman yaptıracaksın...

merhaba kızlar nasılsınız, ben biraz sıkıntılı gibiyim yarın kısmet olursa yumurtalarım toplanacak :28: hayırlısı dualarınıza beni de katın. ALLAHIM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

Son düzenleme:
canım benim düşünüyoruz ama önce bir kadın varmış kasık kaldırıyormuş yakı falan yapıyormuş onu denicem olmadı önümüzdeki aylarda düşünüyorum ...sen ne zaman yaptıracaksın...

hayırlısı canım şifa olur İnşallah Rabbim gönlünün muradını versin.. bende 1,5 ay sonra tedaviye başlayacağım.. şuan eşim çok yoğun seçim çalışmalarından dolayı rahat hareket edemiyoruz böyle işte hakkımızda hayırlısı olsun..

merhaba kızlar nasılsınız, ben biraz sıkıntılı gibiyim yarın kısmet olursa yumurtalarım toplanacak :28: hayırlısı dualarınıza beni de katın. ALLAHIM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

amin canım ya hiç sıkıntı yapma aksine mutlu ol yumurtalar toplanıyor y. sepetini götürmeyi unutma :9: hayırlısıyla topikte bebiş haberi alacağız ve listemize ilk senin bebeğini ekleyeceğiz :emir_bebek::16::16: Rabbim yar ve yardımcın olsun..:16::16:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN İNŞ hepimizin bebeşleri yoldadır ALLAH benimle birlikte bu sitede olan olmayan hastane lerde uğraşan ve isteyipte tedavii olamayan herkesin gönlünün muradını versin ben sizler içinde dua ediyorum hastanede birsürü bebek sahibi olmak için uğraşan arkadaşlarım oldu orda herkes birbiri içiin dua ediyor benimle birlikte sanırım 11 kişi daha var inş hepimizin kucağında 9 ay sonra sağlıklı bebişleri olur amin,herkese iyi akşamlar.:49:

kızlar selaammm:16: çok özledim ben sizi.umut1985 tedavin hayırlı olsun canım benim.bebişlerin sımsıkı tutunsun.haberdar et mutlaka.öpüyorum hepinizi.:54::54::54:

merhaba kzlar bentansferimioldum şuan iyim ama belim ağrıyor oturamıyorum fazla transfer iyi geçti ama ilk gün ve ikinci gün pembe renkli kanama oldu inş bebişim benimledir korkuyorum hep pozitif düşünmek istiyorum, dua edin çünkü çok stresli birsüreç. Allahım emeklerimizi boşa vermez inş kendinize iyi bakın HEPİMİZİN BEBEKLERİ OLUR İNŞALLAH :49:

merhaba kzlar bentansferimioldum şuan iyim ama belim ağrıyor oturamıyorum fazla transfer iyi geçti ama ilk gün ve ikinci gün pembe renkli kanama oldu inş bebişim benimledir korkuyorum hep pozitif düşünmek istiyorum, dua edin çünkü çok stresli birsüreç. Allahım emeklerimizi boşa vermez inş kendinize iyi bakın HEPİMİZİN BEBEKLERİ OLUR İNŞALLAH :49:

rabbim gönlüne göre versin canım inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana:16::16:...rabbim bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlerede tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah aminn...:21::21::21:

rabbim gönlüne göre versin canım inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana:16::16:...rabbim bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlerede tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah aminn...:21::21::21:
Amin canım, ben transferden çıktıktan sonra orda 10 kişi daha transfer oldu herkes birbirine kalpten dua etti ben sizin içinde dua ettim ALLAHIM kabul etsin. buarada size yazmayı unuttum ama biliyorsunuz ben nodül tedavisi görüyordum ilaç almadım dereotu kullandım 1,5 ay da bile nodulum önemsenmeyecek kadar düştü doktor ilaçmı aldın dedi ve şaşırdı kontrolu 6 ay sonra ya verdi kür sayfasına eklerseniz sevinirim iyi akşamlar öpüyorum hepinizi.:46:

Maşallah Maşallah sizi çok seviyorum ve çok özledim topiğin ilk bebişi geliyor nihayet umut85 bebişin nasıl acaba canım ya nasıl heyecan yaptım amanın nazar değmesin İnşallah inanıyorumki bebeğin seninle canım benim :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hayırlı olsun hayırlı sonuçlansın tedavin canım benim:16::16::16::16:

Son düzenleme:
arkadaşlar umut85 arkadaşımızın durumunu güncelledim sizlerde durumunuzu yazında hep birlikte güncelleyeyim bende dahil :1:
cqlynur ecrinq özledim yahu görüşemedik kaç zamandır

arkadaşlar umut85 arkadaşımızın durumunu güncelledim sizlerde durumunuzu yazında hep birlikte güncelleyeyim bende dahil :1:
cqlynur ecrinq özledim yahu görüşemedik kaç zamandır

evet canım görüşemedik ben de özledim bu ay yaptıklarımı yazayım hayıt hapı kullanıyorum birde incir havuç kürü uyguluyorum...birde kasık kaldırttım bu ay..ve bol bol dua ediyorum...rabbim kabul etsin...aminnn...:21::16:

bende sizi çok özledim canlar.arada sırada girelimde görüşelim kızlar.ben kürleri bıraktım bir süredir.hacıdan polen getirmiş tanıdığım.balla karıştırıp ona başlayacağım.onun dışında birşey yapmıyorum.:26:

aşılama mı tüp bebek mi

Back
X