Kızlar nolur bi akıl verin deliricem haftalardır. Bende yumurtlama tembelliği ve buna bağlı rahim de incelme var.
Cyclo progynova kullanmadan asla adet olamıyorum. 1.5 yıllık evliyim. Hemen hemen hiç korunmadık sayılır.
Doktoruma en son ekim ayında gittiğimde adetinin ilk günü gel ilaca başlayalım dedi. (sanıtım klomen verecekti.) Ama bizi uzun bir yol bekliyor dedi.
Eşim yalvardı, nolur yaza kadar deneyelim, ben inanıyorum doğal yoldan olacağına kendini ilaçlarla yorma. Güzel de bi tatilimizi yapalım olmazsa söz başlarız dedi. Tamam dedim bende. Cyclo progynovayı düzenli olarak kullandım ve her ay adetimi gördüm.
İlk defa bu ay ilacın bitmesine 2 hafta kala inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı başladı. Bunu beyaz koyu kokusuz bir akıntı , halsizlik, kabızlık,akşam yemeklerinden sonra gelen bir mide bulantısı izlemeye başladı. Normal de ilaç bittiği gün hatta bitmesine birkaç gün kala hastalanırım.
Salı günü son ilacı içtim. Çarşamba günü israr testi yaptım ama negatif çıktı

Bugün cuma hala hastalanamadım. Bel ve kasık ağrılarım (özellikle sol tarafta) devam ediyor.Dün akşam yemeğinden sonra çok kötü oldum mide bulantısından. Misafirlikte olmamıza ramen içerde uzanmak zorunda kaldım.
psikolojik diyemiyorum çünkü tedavi olmadan hamile kalmam imkansız diye düşündüm hep. Bu süre boyunca da hep kendimi buna inandırmaya ve heveslenmemeye çalıştım. Sizce bir mücize olmuş olabilir mi? Tekrar test yapmaya çok korkuyorum.