kızlar ben çıkıyorum bundan sonra nadir girebilirim sınavım var bir ay sonra ona ağırlık vermeliyim çok önemli de topik sizin nolur boş bırakmayın olurmu![]()
sana başarılar diliyorum canım benim 1 ay sonra müjdeli haberi bekliyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum bundan sonra nadir girebilirim sınavım var bir ay sonra ona ağırlık vermeliyim çok önemli de topik sizin nolur boş bırakmayın olurmu![]()
canım benim yaaa üzülme ne olur.herşeyin hayırlısı.birgün gelmeyecek o kırmızı ve sen mutluluktan uçacaksın.inşallahkeşke öyle olsa ama biraz önce teşrif ettiler sinirimden oturdum ağladım ne kadar zor bu beklemek şuan çok kötü hissediyorum kendimi rabbimden bol bol sabır diliyorum...![]()
beklicez canım yapçak bişiy yok![]()
böyle zamanlarda kendimi çok çaresiz bitmiş tükenmiş hissediyorum ağlayarak yazıyorum şuanda...![]()
böyle zamanlarda kendimi çok çaresiz bitmiş tükenmiş hissediyorum ağlayarak yazıyorum şuanda...[/bende öyle canım bütün ümitlerim gidiyor o kırmızılarla birlikte ama napalım belki bu ay diyorum sonraa ama inan bütün inancım gidiyor herşeyimi kaybetmiş gibi oluyorum
ay yapma arkadaşım yaaaa.bende geçen hafta size ilk yazarken ağlayarak yazmıştım.hıçhıra hıçkıraama herşeyin hayırlısı.bak bu ay kürlere başla yumurtlama gününü takip et.üzülme sakın.olacak hepimizin inşallah.buradan sevinçten ağlayarak yazacaksın.senin ne hissettiğini şuan içimde öyle çok hissediyorumki.
desteğin için çok teşekkür ederim insan nasıl çaresiz kalıyor nasıl içi yanıyor ne kadar zor bir durum bu allahım senden sabır diliyorum sen bilirsin rabbim nasıl bilirsen öyle yap....merhamet et merhametine muhtacız...![]()
sana başarılar diliyorum canım benim 1 ay sonra müjdeli haberi bekliyoruz![]()
çok teşekkür ederim canım benim İnşallah
bu arada doktora gittim. yaa asistan varmış bişey bildiği yok 5 yıl oldu yumurta takibi istiyorum diyorum öyle saf saf bakıyor oda öğrenecek işini ama en azından yanına uzman koysalarmış
yeniden başa döndüm 4 gün sonra hsg filmi var Allahım kabus gibi ilki çok ağrılı olmuştu![]()
arkadaşım çay bardağının yarısına hayıt suyu koy yarısına suyla tamamla.içmesi daha kolay oluyormuş.inşallah kürlerle bebişin gelircanlar ben bugün bal tarçın çörek otu kürüne başladım yarın hayıt suyuna başlıcam hayıt tohumunu almıştım duma duma çok acı diyince gittim hazır suyunu aldım oda kötü kokuyor ama burnumu tıkayıp içeceğim....:44::44::44::44:
arkadaşım çay bardağının yarısına hayıt suyu koy yarısına suyla tamamla.içmesi daha kolay oluyormuş.inşallah kürlerle bebişin gelir![]()
inşallah bakalım hayırlı olsun sen ne yaptın karar verdin mi?:26:
ben başlayacağım ama tüp bebeğe karar verdik İnşallah.rapor falan derken 3-4 ayı bulur.bende tüpe yakın başlasam etkisi olur diyorum.bakalım kafam karışık bu aralar.:44::44::44:
ben başlayacağım ama tüp bebeğe karar verdik İnşallah.rapor falan derken 3-4 ayı bulur.bende tüpe yakın başlasam etkisi olur diyorum.bakalım kafam karışık bu aralar.:44::44::44:
maddi yönden ne kadar gidiyor tüp bebek tedavisine?
merkezine göre değişir canım.birde rapor çıkartırsan yarıya düşer.2. denememde 3 bin ödemiştim hepsi içinde.ilaçlar falan.benimde gitmem lazım doktora ön muayene için.bendende hsg isteyebilirler tekrar :18::18::18:
merkezine göre değişir canım.birde rapor çıkartırsan yarıya düşer.2. denememde 3 bin ödemiştim hepsi içinde.ilaçlar falan.benimde gitmem lazım doktora ön muayene için.bendende hsg isteyebilirler tekrar :18::18::18: