ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

ben tohumunu aldım su su kaynarken 1 çay kaşığından azcık fazla hayıt tohumunu ezdim ve suya karıştırdım demledim 15-20 dk sonra zorla içtim :19: zor oldu

tohumu cok acı bende tohumu aldım cok acı ıcemedım suyunu aldım suyu daha ıyı keske suyunu alsaydın canımın ıcı

tohumu cok acı bende tohumu aldım cok acı ıcemedım suyunu aldım suyu daha ıyı keske suyunu alsaydın canımın ıcı

ay kuzum ya lokman hekime girdim suyu aklımdan uçmuş direk tohumunu sordum otuda varmı dedim oda sadece tohumu olur bunun dedi :44: öyle iki paket almış oldum bende

canım bende düşünmüyor değilim nasıl oldu hacamat canın yandımı en önemlisi bide özel değilse nereye uygulandı özelse özelden yaz kuzum :44:

7 yerıme uygulndı canım belıme 3 3 sırtıma bıtane tam kalpın arka ızasına valla hafıf acı hısettım ama sankı bedenımden agır bı yuk kalktı manevı anlamdada beden olarakta rahatladım bence yaptır canım sıfası cok bebek olmasınada yardımcı erkeklerde sıperm ıcın kadınlarda yumurtalıklar ıcın

kızlar yetişin hayıt tohumu suyu miğdemi çok rahatsız etti ağrı yaptı birde şişkinlik yaptı akşam yemeğinden yarım saat önce içtim ama bir şişkinlik yaptıki anlatamam yemeği zor yedim sanki tıkabasa doygunmuşum gibi açtım ama :18: ayrıca soğan suyundan bile neyse işte böyle :26::44::44::99:

gözümü korkuttun şimdi sen benim çok mu kötü tadı ben nasıl içeceğim onu yaaaaa:31::31::31::31::31::31:

gözümü korkuttun şimdi sen benim çok mu kötü tadı ben nasıl içeceğim onu yaaaaa:31::31::31::31::31::31:

canım ben biraz suyunu fazla içmişim bide ilk olunca soğan suyuna alışmıştım kolay oluyordu hayıtın tadı acımsı gibi ama içeceğim katlanacağım bebişin tadı için değer korkma sen :16::16::16:

7 yerıme uygulndı canım belıme 3 3 sırtıma bıtane tam kalpın arka ızasına valla hafıf acı hısettım ama sankı bedenımden agır bı yuk kalktı manevı anlamdada beden olarakta rahatladım bence yaptır canım sıfası cok bebek olmasınada yardımcı erkeklerde sıperm ıcın kadınlarda yumurtalıklar ıcın

geçmişler olsun canım beim şifa olsun ohhh:21::21: bende Ankarada bakacağım iyi bi yer varmış eşimle birlikte yaptıralım bari :3:

geçmişler olsun canım beim şifa olsun ohhh:21::21: bende Ankarada bakacağım iyi bi yer varmış eşimle birlikte yaptıralım bari :3:

sagol canım benım canlar ben kacar hepınızı opuyorum allaha emanet olun yarın gorusuruz ınsallah :16::16::16::16:

Back
X