ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

ooooof kızlar içim sıkılıyor 2 gündür.havadanmıdır sudanmıdır.depresyondamıyım ne:75::75:.ay hiçbirşey yapmak canım istemiyor.

bazen oluyor öyle geçenlerde bende öyle olmuştum krizlere girmştim :) hatırlıyosundur :) sıkma canını bol bol dua :16::16::16:

ooooof kızlar içim sıkılıyor 2 gündür.havadanmıdır sudanmıdır.depresyondamıyım ne:75::75:.ay hiçbirşey yapmak canım istemiyor.

canım ara ara hepimiz giriyoruz bu moda çünkü hep bir tarafımız eksik hissediyoruz çoğu zaman içimizdeki duyguları bastırıp kendimizi iyi hissetsekte arada bunalım takıldığımız oluyor çok normal bu hepimiz insanız...:31::31::31::31::31::31:

canım ara ara hepimiz giriyoruz bu moda çünkü hep bir tarafımız eksik hissediyoruz çoğu zaman içimizdeki duyguları bastırıp kendimizi iyi hissetsekte arada bunalım takıldığımız oluyor çok normal bu hepimiz insanız...:31::31::31::31::31::31:

öylemi diyorsunuz kızlar.çok kötü birşey bu yaaaa.ben normalde mutlu bir insanım.herşeyden mutluluk payı çıkartırım ama bu ara yapamıyorum.galiba buda olması gerekiyor arada.sağolun canlar:54::16:

öylemi diyorsunuz kızlar.çok kötü birşey bu yaaaa.ben normalde mutlu bir insanım.herşeyden mutluluk payı çıkartırım ama bu ara yapamıyorum.galiba buda olması gerekiyor arada.sağolun canlar:54::16:

ne demek canım birbirimize destek için varız burda bana da iyi geldiniz kendimi daha iyi hissediyorum...:103::103::103:

Slmkizlar araniza yeni katildim.evliyim korunmuyoruz.ama bebegmiz olmuyo.doktora gittim pof erken menopoz yasim 26 morelim cok bozuk.benimgbi olanlar yazsin lutfen.ekleyin kizlar

Slmkizlar araniza yeni katildim.evliyim korunmuyoruz.ama bebegmiz olmuyo.doktora gittim pof erken menopoz yasim 26 morelim cok bozuk.benimgbi olanlar yazsin lutfen.ekleyin kizlar

var canım olmazmı çoook var.ama canını sıkma.banada yumurtaların erken bitebilir dediler.fsh kaç.amh falan istedilermi canım

hoşgeldin geçmiş olsun takip edersen birlikte sorunlarımızı aşmaya çalışıyoruz..

canlar nasılsınız bende dun ılk adetımı oldum sukurler olsu ama annemlerde oldugum ıcın kurlerı uygulayamıyorum

canım benim nerelerdesin sen ya merak ettim...iyisindir umarım..:34::34::34:

elhamdullah cok sukur rabbıme ılk ıyı gunum bugun 13 gundur annemlerdeyım ınan bu 13 gunde yasadılarımı para ıcın degıl sırf ınsanlar bılgılensı dunyada neler olup bıtıyo ogrensın dıye kıtap yapmayı bıle dusunuyorum allah benı kurtardı herkezı kurtarsın

elhamdullah cok sukur rabbıme ılk ıyı gunum bugun 13 gundur annemlerdeyım ınan bu 13 gunde yasadılarımı para ıcın degıl sırf ınsanlar bılgılensı dunyada neler olup bıtıyo ogrensın dıye kıtap yapmayı bıle dusunuyorum allah benı kurtardı herkezı kurtarsın

senin adına çok sevindim canım ayrıcada merak ta ettim yani..:27::27::27:

benim şimdi bile içim ürperdi dahasıda mı var :18::18::18:

kızlar avcunuzu bırlestırıp agzınıza dayayın allahım rukye tadavısı ıcın okuyorup dıyın ayetel kursu felak naz okuyup avcunuza ufleyın tum vucudunuza suurun hergun yapın bunu

Back
X