ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

merhaba arkadaşlar, nasılsınız, ben bugün kendimi çok güzel hissediyorum (genelde hep mutsuzumdur:49:) netten bütün şifa dualarını ve ayet süre zikirleri biryerde topladım ve onları okuyorum duaların gücüne inanıyorum inşallah Allah bana da bütün çocuk isteyenlere nasip eder inşallah

teşekkürler iyiyiz çok şükür kürlere devam azimle devam et canım inşallah birgün bizimde yüzümüz güler :16:

onlarıda yaptım soğan kürünün faydasını ilaçlardan görmediğim kadar iyi gördüm, birde bende nodül var onun.içinde aklıma gedikçe bol dereotu yiyorum ve tüp bebek olursam riskli gebelik grubunda sürekli gözetimde olucam(raporda yazıyor) hayırlısı artık inşallah bebeğim normal yoldan gelir. hepimizim birgün bakarız bu sitedeki herkes bebek sahibi olmuş.

ben inanıyorum zaten bir gün gelecek rabbimin izniyle o ol diyecek olacak...:16::16::16::16::16::16:

sıyah pece sıyah abeye komle sıyah sadece gozlerım gorunuyo:9::9:

ay kuzum yaa hayırlı mübarek olsun... kesinlikle kişisel düşüncelere saygım vardır ama bende düşüncemi söyleyeyim ben bu normal şık eşarplı pardesülü kapalılara daha bi özeniyorum siyah peçe daha bi tuhaf geliyor insanlara mahrem yerleri kapattıktan sonra öyle şaşaalı giyinmedikten sonra bence yeterli gibi vücut hatlarını fazla belli etmeden örtünmek.. üniversiteden hatırlıyorum kapalılık üzerine erkek arkadaşlarla konuşmuştuk ve diyorlarki peçeli simsiyah kadınları daha çok merak ediyorlarmış ve neler var acaba bu peçelerin altında diye daha bi hevesli düşünüyorlarmış... tamamen yaşanmış bişey canım nacizane düşüncelerimi sölmek istedim umarım alınmassın :26:

3 yıllık evliyim bu zamana kadar korunmasız gebelik olmadı geçen ay bütün testlerimiz yapıldı rahim filmi vs. Eşimin sonuçlarıda çok iyi ilk tedavim rabbimden diliyorum isteyen herkese ve bize bir evlat nasib eder inşallah

Bende senın gıbıyım 3yıllık evlıyım ve hala yok bende hsg fılmıne kadar yaptım cok cukur bı sorun yok ama bebk de yok esımınde testı normal cıktı ama emekkı kismet ne yapıcam bılmıyorum bu ay ıncır kurune başladım ama en kotusude her ay sankı hamıleymısım gıbı olmaktan bıktım sabredıyorum ama gercekten zorlu surec rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah darda koymasın bızlerı evlattan mahrum bırakmasın ınsallah

merhaba kızlar bende bugün üçgün oldu soğan kürüne başladım !inşallah şifa olur pko hastasıyım tamamen iyilileştirdiğini duydum ve kesinlikle bırakmamaya karar verdimmmm

Bende senın gıbıyım 3yıllık evlıyım ve hala yok bende hsg fılmıne kadar yaptım cok cukur bı sorun yok ama bebk de yok esımınde testı normal cıktı ama emekkı kismet ne yapıcam bılmıyorum bu ay ıncır kurune başladım ama en kotusude her ay sankı hamıleymısım gıbı olmaktan bıktım sabredıyorum ama gercekten zorlu surec rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah darda koymasın bızlerı evlattan mahrum bırakmasın ınsallah

aminnnnnnn inşallahhh!!!!! gerçekten cok cok zorrr Allah dayanma gücü versin zamn geliyor isyan edecek gibi oluyorum ama asla atmedim rabbim ettirmesinde

merhaba kızlar bende bugün üçgün oldu soğan kürüne başladım !inşallah şifa olur pko hastasıyım tamamen iyilileştirdiğini duydum ve kesinlikle bırakmamaya karar verdimmmm

geçmiş olsun İnşallah şifa olur bizde deniyoruz bakalım bizimle takip edersen gelişmeleri birlikte görürüz

bu ay bende ilk defa soğan suyu kürü uyguladm.regl tarihim 6-7 kasım adetim düzenlidir.regliden bikaç gün önce lekenlemelrip olup snra regl başlarddı.bu ay lekelenmede yok daha reglide yok.soğan suyu kürü adeti geciktirirdimi sizlerde arkadaşlar.???sadece kasıklarım ağrıoo bzen ağrı bacaklarımı vuruo.göğslerimde rahatsz edecek şklde fazla ağrı yok sadece sağ göğsm bzen ağrıo ve ucu yanıo gbi oldu 1 kez öyle hssttim.heyecanlıyım ama her an regli olacakmşm gbiyim...inşllh olmammm.ksmet bklım...kendimi dinliyorumm :26:

:nazar:Bismillahirrahmanirrahim
Bebek bekleyenler bebek isteyenler bebeği olanlar sizleride bekliyoruz

uzun süren araştırmalarım sonunda şöyle kendime ve eşime uygulayacağım.... ki biz Kaan Aydosun hastasıyız...

Arkadaşlar 3 Ekim itibariyle kendi kendimi ve eşimi tedavi etmeye başlıyorum.. Allahın izniyle
Takip ederseniz gelişmeleri hep birlikte göreceğiz
İlk olarak her gün aç karnına ben bal ağırlıklı polen ve arı sütü karışımından 1 tatlı kaşığı yemekle başlıyorum
15 gün Soğan Kürü uyguladım bitti
2.aydayım hayıt tohumuna başlıyorum hormonları düzenlemesi için

Eşim içinde yine burda forumda bir paylaşımdan gördüğüm takviyelerden aldım bunlarda şöyle:

Pharmatol (Vitamin ginseng ve çeşitli gerekli vitaminleri içeriyor) günde 1 aç karnına
Zinco çinkodur günde 1 aç karnına ( siz artı olarak sıvı L cartıne alabilirsiniz ben alamadım imkan olmadı )

Ayrıca eşime yeşil sebzelerden daha fazla yedirmeye çalışacağım kendisi hazır yemekleri pek severde

Biz 5 yıldır mücadele ediyoruz
eşimde sperm kalitesizliği düşüklüğü morfoloji %3
Bende Polikistik over çok şiddetli geçiriyorum aramıza katılırsanız yaptığım kürlerin faydası olacakmı olmayacakmı hep birlikte göreceğiz

bakalım hayırlısıyla başlayalım ben yaşadığım değişiklikleri ADIM ADIM burada yazacağım sizlerde destek olursanız çok sevinirim
Birlikte hamile kalırızda bebişlerimize kavuşuruz İnşallah....Desteğinizle daha bir neşeli olacağım olacağız hep birlikte İnşallah

Arkadaşlar Bir Listede Benden isim regli tarihi söylerseniz sizleride ekleyeyeyim bol bebişli topik olur İnşallah Bismillahirrahmanirrahim

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM : [/td]
[/tr]
[tr]
[td]dumaduma[/td]
[td]13 Kasım[/td]
[td]yukarıda izah ettiği alternatif çözümleri deniyor + 2. aya geçti 2.ayda bal+çörekotu+ tarçın üçlüsünü deneyecek reglinin 2.günü başlıyor ve hayıt suyuyla devam ediyor. Ovülasyon testleriyle takipte :nazar::16: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cglynnur[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]Bal, çörek otu, tarçın karışımını ve hayıt suyunu deniyor şifa olsun bal olsun :nazar::21: :16:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yavrucugum[/td]
[td]19 Ekim [/td]
[td]soğan kürüne başlayacak gelişmeler eklenecek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinq[/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]soğan kürüne birde + bal+polen+arısütü karışımına başladı (yaraaasınnn) :nazar::21::16: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[td]28 Kasım [/td]
[td]hayıt tohumu çayına ve bal+çörekotu+tarçın kürüne başladı şifa olsun :nazar::21::16:[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

benide ekleyin tatlim:16::16:son adet tarihim malesef ki 5 kasim bugun bitti bende savasa hazirim:46::46:testlerim kürlerim ile:9::9:

benide ekleyin tatlim:16::16:son adet tarihim malesef ki 5 kasim bugun bitti bende savasa hazirim:46::46:testlerim kürlerim ile:9::9:

ve buay incir-havuc kürü basladim,gecen ay sogan yapti gene faydasi olmadi adetim duzene girmedi:ssz::ssz:bide ovulotion testi aldim pre-seed aldim bugun baska yapacagim biseyler varsa yazin ben sastim kaldim gercekten herkes caatir catir hamile kaliyor :44::44:ama bizler:41::41:

canlar hasateney gıdıcam bakalım nedıycek doktor ınsallah ıslem sırasında bısey olmamıstır

ve buay incir-havuc kürü basladim,gecen ay sogan yapti gene faydasi olmadi adetim duzene girmedi:ssz::ssz:bide ovulotion testi aldim pre-seed aldim bugun baska yapacagim biseyler varsa yazin ben sastim kaldim gercekten herkes caatir catir hamile kaliyor :44::44:ama bizler:41::41:

hoşgeldin canım ekliyorum tabiiki :21: geçmiş olsun sendedemi polikistik over var canım bak soğan kürü hemen ilk yapınca şap diye etki yapmayabilir toplam da 3 ay uygulanıyor hele bi 3 ay yap bak eminim faydasını görürsün ayrıca regli düzenli olması için hayıt çayı içebilirsin canım ümitli ol çok yakında bizlerde hamiş olacağız :16::16:

Back
X