Bismillahirrahmanirrahim
Bebek bekleyenler bebek isteyenler bebeği olanlar sizleride bekliyoruz
uzun süren araştırmalarım sonunda şöyle kendime ve eşime uygulayacağım.... ki biz Kaan Aydosun hastasıyız...
Arkadaşlar 3 Ekim itibariyle kendi kendimi ve eşimi tedavi etmeye başlıyorum.. Allahın izniyle
Takip ederseniz gelişmeleri hep birlikte göreceğiz
İlk olarak her gün aç karnına ben bal ağırlıklı polen ve arı sütü karışımından 1 tatlı kaşığı yemekle başlıyorum
15 gün Soğan Kürü uyguladım bitti
2.aydayım hayıt tohumuna başlıyorum hormonları düzenlemesi için
Eşim içinde yine burda forumda bir paylaşımdan gördüğüm takviyelerden aldım bunlarda şöyle:
Pharmatol (Vitamin ginseng ve çeşitli gerekli vitaminleri içeriyor) günde 1 aç karnına
Zinco çinkodur günde 1 aç karnına ( siz artı olarak sıvı L cartıne alabilirsiniz ben alamadım imkan olmadı )
Ayrıca eşime yeşil sebzelerden daha fazla yedirmeye çalışacağım kendisi hazır yemekleri pek severde
Biz 5 yıldır mücadele ediyoruz
eşimde sperm kalitesizliği düşüklüğü morfoloji %3
Bende Polikistik over çok şiddetli geçiriyorum aramıza katılırsanız yaptığım kürlerin faydası olacakmı olmayacakmı hep birlikte göreceğiz
bakalım hayırlısıyla başlayalım ben yaşadığım değişiklikleri ADIM ADIM burada yazacağım sizlerde destek olursanız çok sevinirim
Birlikte hamile kalırızda bebişlerimize kavuşuruz İnşallah....Desteğinizle daha bir neşeli olacağım olacağız hep birlikte İnşallah
Arkadaşlar Bir Listede Benden isim regli tarihi söylerseniz sizleride ekleyeyeyim bol bebişli topik olur İnşallah Bismillahirrahmanirrahim
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]
İSİM[/td]
[td]
BAT[/td]
[td]
DURUM : [/td]
[/tr]
[tr]
[td]dumaduma[/td]
[td]13 Kasım[/td]
[td]yukarıda izah ettiği alternatif çözümleri deniyor + 2. aya geçti 2.ayda bal+çörekotu+ tarçın üçlüsünü deneyecek reglinin 2.günü başlıyor ve hayıt suyuyla devam ediyor. Ovülasyon testleriyle takipte

[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cglynnur[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]Bal, çörek otu, tarçın karışımını ve hayıt suyunu deniyor şifa olsun bal olsun

[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yavrucugum[/td]
[td]19 Ekim [/td]
[td]soğan kürüne başlayacak gelişmeler eklenecek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinq[/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]soğan kürüne birde + bal+polen+arısütü karışımına başladı (yaraaasınnn)

[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[td]28 Kasım [/td]
[td]hayıt tohumu çayına ve bal+çörekotu+tarçın kürüne başladı şifa olsun

[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]