sende mi![]()
bazen bir şarkı bir film insana yaşayamadığı şeyleri hatırlıyor... kocamın çok kaba olduğunu düşünüyorum![]()
ben de çok ilgisiz olduğunu düşünüyorummm.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende mi![]()
bazen bir şarkı bir film insana yaşayamadığı şeyleri hatırlıyor... kocamın çok kaba olduğunu düşünüyorum![]()
eminim çoğu kadın bizim düşündüğümüz gibi düşünüyor...çünkü erkekler çok farklı varlıklar...olaylara bizim baktığımız gibi bakmıyorlar...ben böyle düşünüyorum..
evet kesinlikle öyle kaba tabiatlılar ve ince düşünmekten yoksunlar ama bazen görüyorum neleri var ya mesaj kutun dolu yine
merhaba kızlar
artık her doktora gittigimde korkuyorum. su iki ay içinde once cikolata kisti ameliyatı oldum sonra sol tupum kapalı cıktı daha sonra goğsumde kist cıktı ve en son doktora gittigimde rahmimin kalp seklinde oldugunu oğrendim.yeni bir operasyon olacagım
napalım buna da sukur rabbim daha kotu dertler vermesin. bu arada en yakın arkadasım ve ablamda hamile..kimseye bişey anlatamıyorum..allahım hepizin yuzzunu guldursun insallah
Kızlar bi bilen varsa yardım edin ne olur.adetim 3 gün geçikti karnım şiş kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi.sabah evde test yaptım negatif.ve merdivenden düştüm 2 saat önce kolum acıdı şişti.düştükten sonrada belim ağrımaya başladı ne yapsam ben.
belkı gec dollenme olmus olabılır oyuzdende evde yapılan testte cıkmaya bılır gıdıp kan testı yaptır bence kesın sonuc onda cıkar ona gore dıkkatlı olursun canım allah gonlunden gecenı sana hayırlı eylesın ınsallah bebısın senınledır
Kızlar bi bilen varsa yardım edin ne olur.adetim 3 gün geçikti karnım şiş kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi.sabah evde test yaptım negatif.ve merdivenden düştüm 2 saat önce kolum acıdı şişti.düştükten sonrada belim ağrımaya başladı ne yapsam ben.
çok geçmiş olsun ama inan hep sıkıntıdan çıkıyor bu sorunlar banada doktor ameliyat dediği zaman o ay ameliyat olıyımmı olmıyımmı bir karar verip bir vaz geçiyordum o kadar sıkıntı ettimki göğüs ağrısından öldüm aylarca kist olmuş 4,5 cm kolum ağrıdı, sonra yumurtalığmda ve en son boğazımda nodül ameliyattan sonra göğsüm geçti ama hala nodülle savaşıyorum çok pişmanım bu kadar sıkıntı ettiğim için
bizim kızlardan hiç ses çıkmıyor :44:
Bal çörekotu tarçın-bal polen-adaçayı yağı-soğan suyu-incir havuç-bu ay böğürtlen kökü eşime keçiboynuzu kürü bu gidişle mideden olcam
Bende katılmak istedim. 1.5 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri korunmadım. 3 klomen 2 ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. En son yumurtam 30 mm'ydi ve çatlatma iğnemi vurundum. Bugün iğneyi olalı 15 gün oldu ve adetim 4 gün gecikti. Kan testi yaptım 0.2 çıktı. Yani hamiş değilim. Neden hasta olmadığımıda anlayamadım.Hasta olduktan sonra hayıt tohumuna ve maydonoz-süt ikilisini deneyeceğim...
hatay bölgesinde keçilerin tekelerin yediği ot onu yiyen erkeke hayvanların eşi ikiz doğuruyomuş ,onun suyu var aktarlarda onu kullanıyoruz etki için 5 litre dedi adam ilk litredeyz daha canım
Günaydın canım![]()
nasılsın canım kurler nasıl gıdıyo
hayıta devam bakalım ne olucek şu önümüzdeki bir iki aydan umutluyum kürler yaptımyaama ne hikmetse hiç aksatmadan 21 günde bir geliyor
![]()