ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

eminim çoğu kadın bizim düşündüğümüz gibi düşünüyor...çünkü erkekler çok farklı varlıklar...olaylara bizim baktığımız gibi bakmıyorlar...ben böyle düşünüyorum..

eminim çoğu kadın bizim düşündüğümüz gibi düşünüyor...çünkü erkekler çok farklı varlıklar...olaylara bizim baktığımız gibi bakmıyorlar...ben böyle düşünüyorum..

evet kesinlikle öyle kaba tabiatlılar ve ince düşünmekten yoksunlar ama bazen görüyorum neleri var ya mesaj kutun dolu yine

merhaba kızlar
artık her doktora gittigimde korkuyorum. su iki ay içinde once cikolata kisti ameliyatı oldum sonra sol tupum kapalı cıktı daha sonra goğsumde kist cıktı ve en son doktora gittigimde rahmimin kalp seklinde oldugunu oğrendim.yeni bir operasyon olacagım :(
napalım buna da sukur rabbim daha kotu dertler vermesin. bu arada en yakın arkadasım ve ablamda hamile..kimseye bişey anlatamıyorum..allahım hepizin yuzzunu guldursun insallah

çok geçmiş olsun ama inan hep sıkıntıdan çıkıyor bu sorunlar banada doktor ameliyat dediği zaman o ay ameliyat olıyımmı olmıyımmı bir karar verip bir vaz geçiyordum o kadar sıkıntı ettimki göğüs ağrısından öldüm aylarca kist olmuş 4,5 cm kolum ağrıdı, sonra yumurtalığmda ve en son boğazımda nodül ameliyattan sonra göğsüm geçti ama hala nodülle savaşıyorum çok pişmanım bu kadar sıkıntı ettiğim için

Kızlar bi bilen varsa yardım edin ne olur.adetim 3 gün geçikti karnım şiş kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi.sabah evde test yaptım negatif.ve merdivenden düştüm 2 saat önce kolum acıdı şişti.düştükten sonrada belim ağrımaya başladı ne yapsam ben.

Kızlar bi bilen varsa yardım edin ne olur.adetim 3 gün geçikti karnım şiş kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi.sabah evde test yaptım negatif.ve merdivenden düştüm 2 saat önce kolum acıdı şişti.düştükten sonrada belim ağrımaya başladı ne yapsam ben.

belkı gec dollenme olmus olabılır oyuzdende evde yapılan testte cıkmaya bılır gıdıp kan testı yaptır bence kesın sonuc onda cıkar ona gore dıkkatlı olursun canım allah gonlunden gecenı sana hayırlı eylesın ınsallah bebısın senınledır

belkı gec dollenme olmus olabılır oyuzdende evde yapılan testte cıkmaya bılır gıdıp kan testı yaptır bence kesın sonuc onda cıkar ona gore dıkkatlı olursun canım allah gonlunden gecenı sana hayırlı eylesın ınsallah bebısın senınledır

Sağol canım inşallah merdivenden düşüncede korktum ama kanamam falan yok.inanmakta istemiyorum sonra çok üzülüyorum.allahım herkesin gölüne göre versin.allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize ve isteyen herkese

ay geçmiş olsun dikkat et kendine tarifine göre regli gelecek gibi ama hiç belli de olmaz nasip bu hayırlısı olır İnşallah belinin ağrısıda merdivinden düşmeye bağlı değilse reglidendir :26::26::26:

çok geçmiş olsun ama inan hep sıkıntıdan çıkıyor bu sorunlar banada doktor ameliyat dediği zaman o ay ameliyat olıyımmı olmıyımmı bir karar verip bir vaz geçiyordum o kadar sıkıntı ettimki göğüs ağrısından öldüm aylarca kist olmuş 4,5 cm kolum ağrıdı, sonra yumurtalığmda ve en son boğazımda nodül ameliyattan sonra göğsüm geçti ama hala nodülle savaşıyorum çok pişmanım bu kadar sıkıntı ettiğim için

uzmeyeyim diyorum biraz topluyorum kendimi sonra hopp bişey daha ama haklısın arkadaşım stres her hastalıgı tetikliyor. sana da gecmiş olsun. inanıyorum ki ileride bu sıkıntıları hatırlamayacağız bile.allah neler gosterir yeter ki sağlık olsun.

bizim kızlardan hiç ses çıkmıyor :44:

Bende katılmak istedim. 1.5 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri korunmadım. 3 klomen 2 ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. En son yumurtam 30 mm'ydi ve çatlatma iğnemi vurundum. Bugün iğneyi olalı 15 gün oldu ve adetim 4 gün gecikti. Kan testi yaptım 0.2 çıktı. Yani hamiş değilim. Neden hasta olmadığımıda anlayamadım.Hasta olduktan sonra hayıt tohumuna ve maydonoz-süt ikilisini deneyeceğim...

Bende katılmak istedim. 1.5 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri korunmadım. 3 klomen 2 ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. En son yumurtam 30 mm'ydi ve çatlatma iğnemi vurundum. Bugün iğneyi olalı 15 gün oldu ve adetim 4 gün gecikti. Kan testi yaptım 0.2 çıktı. Yani hamiş değilim. Neden hasta olmadığımıda anlayamadım.Hasta olduktan sonra hayıt tohumuna ve maydonoz-süt ikilisini deneyeceğim...

Hoşgeldin tabiki ekleriz listemize... geçmiş olsun bu tedaviler aksama yapabilir regli de.. zaarari yok hayitin hormonlarda varsa dengesizlik boş boş zaman doldurmaktan iyidir.. maydanoz süt hiç denemedim

hatay bölgesinde keçilerin tekelerin yediği ot onu yiyen erkeke hayvanların eşi ikiz doğuruyomuş ,onun suyu var aktarlarda onu kullanıyoruz etki için 5 litre dedi adam ilk litredeyz daha canım

ben yurtdisindayim burada olmaz degilmi??yada burada bulan varsa yazsin kizlar lütfennn:43::43::43:

kızlar benim regli tık tık dedi :37: belim ağrıyor dünden beri ne iş anlamadım 21 günde bir regli döngüsümü olur yahu
şaştım kaldım :53::53: bu duruma göre yumurtlamam oluyormu acaba :26::26::26: neredeyse konu açıcam yani 21 günde bir regli olup hamile kalan var mı diye :1::1::1::1::1:

hayıta devam bakalım ne olucek şu önümüzdeki bir iki aydan umutluyum kürler yaptımya :37: ama ne hikmetse hiç aksatmadan 21 günde bir geliyor :17:

uzulme c canımın ıcı ınsallah bızde anne olcaz rabbım ol desın yeterkı bendede bı burukluk var bugun esıme mesaj attım evlatlık alalımmı dıye oda acelen ney sabret dedı haklı zaten ama yasadıklarım aklıma geldıkce cok agır gelıyor evlat acısı bıda aynı seyı ysama korkusu vs

Back
X